Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са сънищата по време на бременност?
Кои са някои полезни книги за бременност?
Как реагират по-големите деца на бременните си майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са сънищата по време на бременност?
-
Кои са някои полезни книги за бременност?
-
Как реагират по-големите деца на бременните си майки?
Участниците съобщават за различни реакции на по-големите деца към бременността на майка си. Някои от тях са развълнувани, докато други се опитват да се приспособят към идеята за новото бебе. Има случаи, в които бременните жени не са казали на по-големите си деца за бременността поради различни причини.
-
Какви са често срещаните проблеми с храненето по време на бременност?
-
Как реагират бременните жени на различни симптоми и проблеми?
много се радвам, и снощи и сутринта докато дойда на работа си мислех за теб. Мерси за кафенцето и тортичката. 
Няма начин. С предната бременност избягвах да гушкам племенницата си /тя беше на...4,5г./, но все пак се е случвало. Веднъж примерно я взимах от детска, беше зима значи съм била като сега в начална бременност и се засили през улицата пред кола - грабнах я без много мислене.
Тая за положителното мислене! Колкото повече хора знаят и ми се радват нещата няма как да се прецакатс толкова много положителни мисли и усмивки срещу мен. В тази връзка племенницата ми знае, че съм бременна, Преслава също. Първата ме разпитва как ще гледам 2 бебета наведнъж?! А втората се опитва да проникне в мен през пъпа и вика бебиииии

Мигрената ми набира сила, а и нищо не ми се яде та съм