Отговори
# 75
Тес,стискам палци за днес,успех Hug

# 76
Добро утро и от мен!  Hug
Аничка  newsm44 много се радвам, и снощи и сутринта докато дойда на работа си мислех за теб. Мерси за кафенцето и тортичката.  Hug
Честити две сърчица и на Лейди
Добре дошли на новите майчета  Hug
Тес, ще стискаме палци за днес, всичко да е наред.
Ренка, дано се оправи по-бързо Дани. И Ники така боледуваше докато беше по-малък, една седмица ходеше на ясла, две си беше вкъщи, сега като стана по-голям се разредиха болестите.
Симонка и ти да се оправяш бързо  Hug
И аз тази нощ не можах да спя, Ники падна от леглото и мрънка малко, и после цяла нощ се будех имам чувството през 5 минути да видя в какво положение е.
 Hug на всички, до по-късно.

# 77
Добро утро! Преслава ми отпусна малко време на компа на баща й и бързам да се включа, че доста интересни теми сте обсъждали. Peace

Някой каза за племенница 12кг. Е, у нас дъщеря ми е 12. Все по-рядко иска да се вдига, но все още иска. Не съм й отказвала до сега. Има една теория, че организма на майката вече е свикнал с тежестта на детето и не би имало проблем. Всъщност и да има.. нямам как да си оставя детето паднало или ударило се да се изправя само при положение, че иска мама да го гушне  Heart Eyes Няма начин.  С предната бременност избягвах да гушкам племенницата си /тя беше на...4,5г./, но все пак се е случвало. Веднъж примерно я взимах от детска, беше зима значи съм била като сега в начална бременност и се засили през улицата пред кола - грабнах я без много мислене.

За суеверията - много ми е удобно да не им вярвам  Mr. Green Шия си, ако ми се наложи или ми се прииска, пипам си и прескачам каквото искам, подстригвам се... въобще живота е песен без суеверия. Колкото до неказването до 3ти месец примерно. Имам си друга теория.  Grinning Тая за положителното мислене! Колкото повече хора знаят и ми се радват нещата няма как да се прецакатс толкова много положителни мисли и усмивки срещу мен. В тази връзка племенницата ми знае, че съм бременна, Преслава също. Първата ме разпитва как ще гледам 2 бебета наведнъж?! А втората се опитва да проникне в мен през пъпа и вика бебиииии Joy Heart Eyes

Апетит имам за 3ма! Добре, че киолограмите още не мърдат - чудно как ли въобще, де... Закусвам принципно само плодове.. чак след 12 ям друга храна. До преди месец това беше в 9 сутринта с ябълка или 1 банан... Сега се будя със стържещ стомах и ям плод през 2 часа... което ме побърква и ще се радвам скоро да спре Simple Smile

Много изписах и не знам пропускам ли нещо.. Ще се включа пак като мога, че ме вика терминаторката  Laughing
Хубав ден на всички!  Hug

# 78
МОМИЧЕТА УСПЯХ С ПОМОЩ ОТ МЕТАЛТИНКА И МАЛКО ФАНТАЗИЯ И ИНАТ НАЛУЧКАХМЕ КОМБИНАЦИЯТА newsm44 newsm44 newsm44
ВИЖТЕ КАКВИ РАБОТИ МЕ РАДВАТ Mr. Green Joy hahaha

# 79
Аника, аз май не видях линк към първата тема!?? Може и аз да не съм довидяла, ама ако няма сложи, гледам хората така си правят. И чакам паролата за албума  Embarassed

# 80
Да слагаме линкове на всяка предишна тема???? Ами те по някое време няма ли да станат много newsm78
Щом искате ще сложа Hug

# 81
Точно, защото ще станат много може да се слага само на предишната.. така във всяка предишна ще има от предишната и така назад до първата Simple Smile Peace

# 82
Мерси за паролата! Наистина сте много хубави, незнам дали щото сте си моите  Heart Eyes . И аз ще кача снимчица.
 А това за линк към старите теми го гледам в други теми. Ама само се изброяват за по-кратко, не пишеш имената, примерно - Нашите предишни теми : 1,2,3 и т.н. и като цъкнеш на 1 ти отвежда към първа тема. Аз днес се опитах да намеря един коментар от старата тема и трябваше да влизам в профила на някой за да се добера. А иначе и идея си нямам как се пише тема, да не говорим за украсите по нея, предполагам, че е ужасно много труд това, така че и без тези линкове ще минем!

# 83
tess- , сложих  Hug казва се АРХИВ и пише: Тема 1 и нататък ще са 2,3, .... Hug

# 84
Браво Аника, добре си го измислила! И аз сложих тъкмо снимка на мене и чичолина, че на точица нямам снимка още, а с милото имаме само снимани с телефон с лошо качество.
И за пореден път се убеждавам колко е малък света (в случая интернета), винаги срещаш познати хора.

# 85
Добро утро и от мен   bouquet Мигрената ми набира сила, а и нищо не ми се яде та съм  Sick

С въпрос - знаете ли дали гърдите са напрегнати през цялото време или само отначало?

# 86
Относително е, Фортунка. С предната бременност ми бяха напрегнати през цялото време, но не болезнени. Сега чак сега започнах да ги усещам леко болезнени, но не напрегнати.  Crazy

# 87
  • Бургас
Добро утро момичета,
Ренка и Симона С - дано скоро се сбогувате с грипните симптоми и болежките  Hug Hug Hug .
Илианка, и аз съм така с яденето. Снощи умирах за пържен черен дроб и като посегнах да го опитам ми заседна буца на гърлото и изядох едва едва 1 парченце. Иначе упостошавам всички туршии из къщи и колкото са по-кисели, толкова по-добре.
А за забравянето - какво да ви кажа, толкова разсеяна и като дете не съм била. След 5 минути забравям какво е станало или какво сме си казали.
Хайде от мен хубав ден на всички и  Hug Hug Hug

# 88
За забравянето ако знаете какво ми каза моята терапевтка (аз като една сложна личност се нуждая от подреждане  Laughing ) - че на бременните им е вродено да забравят как протича бременността им, за да могат да имат и второ (и трето...) дете  Joy

# 89

[/quote]deizyre , какво означава "за да забременееш ТСХ-то трябва да е под 2 иначе мисля, че няма проблем." ? В смисъл , че ще има проблем с бебето ако забременея с по-високо ТСХ от 2 или изобщо не мога да забременея? И моето не е Хашимото, а най-обикновена гуша от пубертетска възраст (незнам там дали има разновидности), но пак си е проблем с щитовидната жлеза. [/quote]

tess: Исках да кажа, че ако ТСХ е под 2 е по-лесно да се забременее в случай, че се опитваш, при теб вече е ок, само трябва да се внимава да не минат границите хормоните и антителата, това се прави с ежемесечни изследвания на хормоните (кръвна проба) и на 6 месеца ехография на жлезата. Аз лично пия Еутирокс и в момента ще го спра за месец и след това ще си пусна кръв (това каза моят лекар), след което ще видим дали да се увеличи дозата или да се намали. Но единственото важно нещо е да се следят всеки месец хормоните!
ПС: по мои наблюдения няма лекари ендокринолози на едно мнение, така че се довери на един и следвай указанията му  Wink

Общи условия

Активация на акаунт