Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 739
  • 396
  •   1
Отговори
# 210
Дзеня са известни и с платовете си. Доколкото ми е известно имат и патент за някакви специални технологии.
С техни платове шият във фабриката на Агресия, но доколкото знам са само за износ.

# 211
# 212
Трещи, сега ти видях линка. Егати уродите американски. Отврат.
Бербата примерно, от както е в Англия, изглежда добре. Докато Божинката, вьпреки толкова много години в Италия, винаги ми е простял.

# 213
Докато Божинката, вьпреки толкова много години в Италия, винаги ми е простял.

И на мен  Rolling Eyes

Елегантността за мен е равна просто на стил. Не е нужно маркови дрехи да са, просто да са спортно-елегантни (прекалената официалност не ми допада) и да се носят с увереност и спокойствие, това е  Simple Smile

Бекъм например ми е хипер мазен и гаден  Sick Но пък един Брад Пит (външно не, но като стил) - да  Simple Smile

Евгени Минчев се има за гуру на модата. Може би не разбирам, но той за мен е палячо  Crazy

Андрей Баташов беше винаги елегантен.  Cry

Орлин Горанов е страхотен  Simple Smile

# 214
# 215
# 216
Аре, у лево. Една бременна, другата на 20.
Тоя си е за мен нищо че е копие на баща ми.

pina, ако това е стил дето си го показала, предпочитам сульо у анцуго пред откровени гейове.

# 217
И напълно опровергава, че стилния или поддържан мъж е гей! Не знам от къде тръгна това твърдение, но е добило огромна популярност, сред облечените ни в анцузи мъже, де.

Е, с доза екстравагантност са там, но чак гейове или поне всички...

# 218
Въпросът не е само до елегантност, а до цялостно излъчване. Аз не харесвам мъже тип мека китка.
Ако не е като ББ, да бега, ако ще светът да го е обявил за най-елегантен.

# 219
# 220
Ако не е като ББ, да бега, ако ще светът да го е обявил за най-елегантен.

Сти'а пък ти с този примат!  tooth

# 221

Българските политици носели Дзеня, шиели по поръчка за Стефан Данаилов

Мъжът, за да е елегантен, трябва да остане такъв и след като си свали Дзенята. Та в този смисъл, Стефан Данаилов вече не е елегантен.

# 222
  • Пловдив
Добре, Гос`жа Мафани , дай 5 примера когато ББ е бил елегантен. Със снимки. Хем предполагам си има завеждащ протокола и  му дават съвети как е адекватно да се облича. На моменти изпадам в недоумение от начина му на обличане за определени събития.

# 223
Не се заблуждавайте. Под льскавите скъпи дрешки на този мазен жабар се крие един злобен, изтькан от комплекси човек, с малка пишка. Питайте Пипи ако не вярвате Wink 

Мафани, съжалявам, че трябва да ти го кажа, но вкуса ти простее. 

# 224
Не се заблуждавайте. Под льскавите скъпи дрешки на този мазен жабар се крие един злобен, изтькан от комплекси човек, с малка пишка.

Щом не е нисък и трътлест ССФ ще го хареса. Не завиждай, грях е! 

Общи условия

Активация на акаунт