Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 685
  • 396
  •   1
Отговори
# 360
Мисля че намерих магазина   Peace

# 361
Ооооо, това е един нов дизайнер! Много напорист, много хитов. Чувала съм го, само не знаех че е отворил магазин...
В коя ли част на България е? newsm78

# 362
Чат No More, плийз!
Благодаря. Peace

# 363
В Пловдив

# 364
Егати .. аз мислех, че за 25 страници и адресите сте им разконспирирали на елегантностите вече  ooooh!

# 365
...и по-точно в Безистена  Flutter

# 366
Там времето е спряло в 93-94 година.

# 367
Чат No More, плийз!
Благодаря. Peace

Че аз от самото начало чакам да преминем към същината на темата, но освен гениалното агро-фройдостка, /което апропо го изработиха пак момичета/ нищо друго не ме впечатли....Не е ли време да станеш поне малко полезен за темата си,  освен ако целта й не се изчерпа с първия пост? Thinking

# 368
Звучиш ми като нэква даскалица на МРЗ.

# 369
Звучиш ми като нэква даскалица на МРЗ.
И защо реши, че звуците в главата ти силно ме вълнуват? newsm78

# 370
На Марадона му е зор да докара темата до 30 сктраници, да я брои за успешна и интересна.

# 371
ако не ми се караха за спама, темата да е минала 30страници  Laughing
Ннфантилна , викаш тия там не са стилни а?А тия от отсрещното заведение ..те ли са стилните  Laughing

# 372
 Не знам кое е отсрещното. Но нима в Безистена, Найлона, Ред ай хората не изглеждат по един и същ начин за последната декада?

# 373
нарича се клубно облекло ...метъл, пънк, готик, все стилове в облеклото характерни с придържане към определени елементи....
пак е стил, на едни им харесвана други не...а тия отсреща са едни лъскави, МОДЕРНИ  Laughing
п.п. метъл елементите навлезнаха И в чалгата..ще се застрелям  ooooh!

Затова попитах кой определя кое е стилно и кое не?

# 374
Вълк, ти си нещо като мьжката Клара Цеткин за партията на агро-фройдистките. Успех Wink

Общи условия

Активация на акаунт