Къде са най-елегантните мъже в България?

• 15 687
  • 396
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Елза Парини ли е той?

# 331
Дафо, не се излагай!
Няма дори нужда да сядаш на кафе, за да го зърнеш, достатъчно  е да минеш по "главната"- винаги изниква отнейде, в цялата си прелест.

# 332
Да, той е основната варненска забележителност.
Заради него тълпи ходят да пият кафе в Коста, а не в Неделя да кажем.

Брейй, кой е пък този - ще ни открехне ли някой нас, незапознатите с варненските красавци?

# 333
# 334
Росалина, ти нали не си мислиш, че Венелин Петков понеже знае, че ще чете емисия се е подготвил сам пред огледалото вкъщи и така облечен е дошъл да отрази едни новини в ефир?! newsm78 Както и Орлин Горанов - сам се е нагиздил за да бъде заснет. И Калин Врачански така - като знае че ще го снимат за Стъклен Дом се облича по-хубавко.... ooooh!
Има едни хора, на които им викат стилисти, най-вероятно щото не карат фиат Стило.

# 335
В темата става въпрос за елегантни мъже, а не за това дали сами си избират дрехите и си определят стила или това го прави стилиста им, жена им или баба им. Има и такива, на които никой не може да им помогне да бъдат елегантни. Laughing

# 336
Розе, така е, просто на Венко с кравешкия поглед, някак не му отива да го правят елегантен Peace

# 337
Аман от злобари Stop

# 338
Аман от простакеши Stop

# 339
Аман от агро-фройдистки.

Сори за офф-а, но ако Съра имаше скаути на Славия, щеше да вземе мен, а не Бербата. Аз самият не вярвам колко сьм добьр...

# 340
rosalina, ако правилно съм разбрала, в темата освен за неволите на Марадона и недооценената му Дзеня, става дума и затова къде в бг могат да се срещнат реално ходещи елегантни мъже. От линковете, които си подбрала, оставам с впечатлението, че според теб елегантни мъже са тези от телевизора и списанията.
Извинявай ама не мога да се стърпя и да не реагирам на подобно умозаключение... ooooh!

# 341
Не си разбрала правилно , така че, ориентирай се кьм съседните теми и подфоруми. Благодаря. Peace 

# 342
Марадона, опитваш се да ми кажеш къде да пиша ли? newsm78

# 343
Добре де, ако някой е разбрал правилно темата, да сподели какво се пита.

# 344
До преди три поста и аз мислех, че я разбирам темата, но явно не съм..
И все пак елегантни , елегантни колко да са елегантни..и кой определя кое минава за елегантно?
На мен елегантни са ми тия , които споменах..дето пазаруват от магазини подобни на тоя дето го писах в началото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт