Разград

• 32 484
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
като си занеса молбата февруари,тя за кои месеци трябва да е отянуари до януари вкл.нали?
Абе момичета дайте рецепта за нещо от бутер тесто.
А на da bo и аз ще кажа чакаме включване.

# 121
да доходите са от януари до януари вкл.,но молбата ще бъде със срока на изтичане на Тео.Просто двете молби ще станат една,но за двамата и със срок на изтичане на първата а не на втората.Нищо че си с представени доходи по втората.Абе объркано е но министърката така е решила....ДА И ГО......     newsm78

# 122
малииииииии рано,рано и вече нецензурна  Joy

# 123
Хойкате си вие пак из Разград и никой не се сеща за мен.А аз нестига,че неизлязох,защото ме достраша за малкия,ами трябва и да уча.В неделя съм на някакъв гаден изпит.Ама нейсе,и на моята уличка ще изгрее слънце-т.е. ще се оправи времето и тогава ще видите какво миткане ще спретна.

# 124
ох,не ми напомняй.Че като се замисля кога ще се оправи времето се сещам,че тогава ти ще се разхождаш ,а ние трябва да се връщаме на работа  smile3511

# 125
Имам рецепта за оставане още известно време по полянките-моята се казва Николай,а главен готвач е Росен,но нямам нищо против да вземете идеята(да изплагиатствате).,стига да ви стиска.Айде отивам да сервирам вечерята,че с трима мъже....

# 126
Благодарим за съвета!Аз специално се моля на моя "Росен"  /Свилен/,но на него не му се и чува за трето   .smile3511    ...а аз така искам...Обещал ми е, че ако стане "грешка" ще се разведем.Просто двамата в къщи му идват много   smile3514   пък аз съм за капак . smile3515   Дано някога успея да го навия ,че така искам още една дъщеря....    newsm03

# 127
Ици, аз също съм много навита и за второ и за трето, но на мен ми е още рано. Решила съм първо да завърша, пък после да му мисля за другите деца. А колко са сладки на тази възраст FlutterДуми нямам да опиша моят сладурко Joy

# 128
бен готварската ти идея се отхвърляяяяя.На моя мъж съм му казала,ако иска трето дете-да си го ражда сам  #Crazy Иначе проблем за гледането няма,но с малкия и бременността и раждането бяха кошмар.
А за сладуркото на stansi ,щом се казва Владислав е как няма да е хубавец  Joy
Ако събота или неделя е хубаво времето предлагам да се видим.Кой е за среща???

# 129
Аз съм "ЗА "купона ,но ако е лошо времето -има и други почивни дни ,нали?Така ,че ще се молим за хубаво време и това е .И да ви помоля мили мами-пуснете си чат в SKYPE или в Messenger ,за да можем да си чатим,т.к. аз и  Титания си чатим в SKYPE ,а с някои друге майчета в ISQ но там влизам изключително рядко .Нека се включим накъде ,където да си чатим свободно.Messenger  е супер програма и ....абе инсталирайте си я и ще се убедите сами.    newsm17 smile3521        smile3503

# 130
skype ili yahoo messenger  newsm10 страхотна идея

# 131
Аз ползвам само кю-то, топо принцип си е включено. ЗА среща съм, дано само времето да е хубаво. Аз исках да си направим срещичка още утре, но май няма да го бъде ConfusedА е единственият ми що- годе свободен ден...  ooooh! Crossing Arms

# 132
като гледам как вали утре май няма да стане.Иначе на кухня ще ходим няма как.обикновенно сме там към 11.30 часа.Ако спре да вали може да се видим по-късно пред новия театър.Пиши кога си свободна

# 133
Хайде да отложим срещичката за след грипа.. иначе навитак ама по-добре да се разбираме тук за датата и мястото, които остават неизвестни засега
Днес са спряли ваксинациите и детските консултации в Рз

# 134
А като казахте кухня -  как мислите съобразяват ли се с новостите в храненето на бебето ..интересуваме за 1 група
Най-вече дали се ползва АМ (май не) и дали нишестето е модифицирано (без глутени).. ох като гледам май няма да ходим на кухня, а мама ще готви когато може иначе ще готвят ХИП и Семпер (а къде го има в Рз)

Общи условия

Активация на акаунт