Имате ли скайп?

• 11 807
  • 187
  •   1
Отговори
# 45
Оф, добре че имам ICQ и важните ми контакти също. Simple Smile Дано до утре италианците се оправят.

# 46
И аз, глупавичката, вместо да проверя първо в Клюкарника, преинсталирам цяла вечер като лудите  ooooh!

# 47
  • София
Оххх представям си горкия съпорт на Скайп ...
И доволните физиономии на тези от ICQ, които
за 3 часа са си изкарали коледните премии вече  Twisted Evil

# 48
Аз пък, като видях темата реших, че само другите нямат скайп ( Mr. Green )... и какво да видя - и мойта иконка се върти тука в нюанси на сивото  Rolling Eyes

вместо запис, да ви следя за новини...

# 49
Не знаех, че съм толкова зависима от тъпата програма  Joy
Все едно съм без телефон  Tired

# 50
Моят се появи за малко и сега пак няма Sad

# 51
# 52
  • София
Знаех си, че тук ще намеря информация  Hug

Хахаха, и аз така!  Grinning

Наистина, като се случи така се вижда колко сме зависими от всички нови технологии... Представяте ли си да трябва да отидем до другия вход и да звъннем на вратата на някого, за да го питаме нещо  Joy

# 53
А аз изобщо не съм пристрастена...мразя Скайпа Laughing Тъкмо седна да говоря или чатя, и се започва едно търсене и от другите приятели, които са онлайн...що не пишеш, светиш,а мълчиш...да си гледат работата! Сега пиша само във Фейсбук и тук! Laughing

# 54
А, зависими сте, казвате. А знаете ли колко е гадно, когато се случи да спрат форума за малко и да не можеш да питаш в БГ-МАМА защо няма БГ-МАМА?  Mr. Green

# 55
 hahaha hahaha hahaha абсолютно си права

# 56
  • Провинция
Хора-а-а, полудявам!Мислех, че проблема е от нета, понеже не бях в града няколко дни,а брат ми казва,че от 2-3 дни чат-пат му дава грешки Скайпчето, та си викам аз, че проблема е при мен...Рестартвах компа,преинсталирах порграмата но...УВИ! Като з акапак сега имам Скайп, но нямам нито един абонат в него, дори и тест-абоната ми го няма!При вас как е?

# 57
Впииииииииииииииииииииииииииииииииисвам се  Joy

# 58
 Вижте колко бързо и колко хора  Mr. Green

http://www.facebook.com/pages/SKAJP-SE-BGNA/174644199235027?v=wall

# 59
  • Варна.....
А аз нахоках детето  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт