90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №120

• 32 080
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Малее hand браво на теб!!!От кога си на режима и колко килограма си свалила?
Аз за цял режим свалих два номера дънки(от 8 сега нося 4 ).

Ами Pety от 87 кг  ooooh! сега съм 76 кг и съм по средата на втори цикъл. Твоите резултати са супер, 4ти размер си е направо мечта  Flutter

Ето малко звездни размери

http://www.mamapop.com/2007/09/super-secret-real-celebrity-sizes.html

American     European

2       36    
     4       38    
     6       40    
     8       42    
     10       44    
     12       46    
     14       48

# 16
Пльос!Да мога да ви държа под око! WinkЖани, благодаря за темичката! Hug  bouquet На всички фиданки много минуси! Hug
Да се присъединя към компанията  Grinning
Хайде и аз при вас  Wink
Жанетка, благодаря  за темичката bouquet
Lera, браво на теб, само така  Peace
И аз да се похваля, че на 4-ти приключих режима, вече 18 дни съм извън режима и килцата са си същите. Не мога да кажа, че спазвам разделно хранене всеки ден, да не кажа, че е рядкост, но спазвам две важни правила - до обяд - само плодове, вечеря до 20 часа. И сладичко доста си похапнах  Embarassed, ама доста коледни курабийки сътворих тая година, някои от тях вече ги няма  Crazy, други снощи последно доукрасих. А, и едно лунуване успях да направя.
Успех на всички мацки, които сте на режимчето  Hug , останалите да си задържим килцата, а тези които искат и да свалят още в паузата  Sunglasses Весело посрещане на празниците и помнете, че храната не прави празника, а настроенито, любимите хора! И най-вече поставената цел си струва "жертвата", ако изобщо може да се нарече така.

# 17
Хелоу и от мен. На празниците смятам да си спазвам режима. На 24 съм плодов. А на нова година въглехидрати.
Днес бях на варива:
З-портокал
О-сърмички
В-същото.
Много се зоря да я пия водата. Не съм от "водните".

Желая ви една вълшебна и прекрасна Коледа. И не забравяйте да си пожелаете нещо.

# 18
Жани мерси за темичката   bouquet  Пожелавам и на теб весело изкарване на празниците  Hug

Pety супер, блазя ти, Америка ми е мечта  Embarassed някои ден можеш да ме поканиш на гости  Laughing

отчитам днешня плодов:
закуска-ябълка
обяд-ябълка и банан
вечеря-100гр. орехи

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 23:48 от Брук*

# 19

Ами Pety от 87 кг  ooooh! сега съм 76 кг и съм по средата на втори цикъл. Твоите резултати са супер, 4ти размер си е направо мечта  Flutter

American     European

2       36    
     4       38    
     6       40    
     8       42    
     10       44    
     12       46    
     14       48

O Hand поздравления почти 10 килограма си отслабнала.  bouquet

Тези размери които си дала за какво са,за дънки ли?Аз имам европейски дънки ,но не са 38 размер,а са 27 и отговарят на тукашните 4.

# 20
Womеn's Suits, Dresses and Coats излезе в гугъл

# 21
Я и аз да се позапиша Simple Smile Ей така информативно, не режимно  Joy

# 22

American     European

2       36    
     4       38    
     6       40    
     8       42    
     10       44    
     12       46    
     14       48

O Hand поздравления почти 10 килограма си отслабнала.  bouquet

Тези размери които си дала за какво са,за дънки ли?Аз имам европейски дънки ,но не са 38 размер,а са 27 и отговарят на тукашните 4.

И аз исках да попитам това. Онзи ден си купих едни дънки 38 размер, но всички останали дънки са ми по 20 и нещо, та се чудех те по каква номерация са, и тези новите ми 38 на кой размер от другите отговарят?

Иначе днес съм на въглехидрати. Закусих един банан, ще обядвам филии с лютеница и на вечеря пак същото сигурно Simple Smile

janeta* много благодаря за темичката и за хубавите пожелания  Hug

Желая на всички една незабравима Коледа Simple Smile!!!

# 23
Привет!
Аз не пиша, но редовно Ви чета. Нещо не съм много стриктна напоследък и затова не се отчитам ежедневно.
Весели празници и от мен!

# 24
  • София
ХЕй здравейте, и аз се записвам в новата темичка. Жани благодрим ти много!!! Simple Smile

Първо, малко отчет, днес съм на въглехидрати и съм си направила супер пица с гъбки, кисели краставички, чушчица лукче и доматен сос Simple Smile стана прекрасна (поне на външен вид и миризма) На обяд 2/3 на вечеря същото 1/3. Днес ми е точно 7ми ден... и след премерване сутринта на кантара съм точно -2,100кг, което според мен е суперрррррррр.... Simple Smile
 На 24 ми се пада да съм на плодове, но за сметка на това на 25 съм на белтъчини и мисля да си хапна пуйчица с кисело зелце (без ориз) или пък с някаква салатка:) Определено мисля да спазвам режима до дупка... след тези прекрасни резултати, а и едни дънки които в началото едвам обувах, в момента се чувствам прекрасно в тях...

И накрая искам да пожелая една прекрасна КОЛЕДА на всички. Бъдете усмихнати, позтивни и се радвайте на семействата и близките си! И запомнете, недейте да прегрешавате, защото диетата ако се спазва всичко стриктно ще е само веднъж а КОЛЕДА е всяка година Simple Smile Просто бъдете уверени в себе си и всичко ще е наред!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 25
  • На топло...
Жани  bouquet!

Весели празници и много любов на всички, момичета!
По-усмихнати, мъдри и самоуверени през Новата година!

Hug

# 26
  • Canada
Да ви следя и аз  Hug
Месец след диетата си задържам килограмите въпреки неразделните комбинации, които ям....дано и след празниците да се похваля Flutter
Спазвам до обяд плодове и ядене преди 20 4аса.

Весели празници ! Hug

# 27
  • София
Здравейте фиданки!
Да си доотчета снощната вечеря и днешния плодов.
В - талиатели с горчица и кетчуп

Днес плодове
з-кафе и банан
о - 100 г кашу
И до довечера имам още банани и мандарини

Пожелавам на всички ви една прекрасна Коледа, да сте обичани и много щастливи. Дядо Коледа да донесе много подаръци! Hug
Аз няма да мога да влизам да се отчитам тия дни, защото сме по цели дни на гости. Но ще бъда режимна.

# 28
Здравейте момичета.От днес и аз съм с вас.Имам да сваля 6 кг надявам се и аз един ден да съм удовлетворена от постигнатото като някои от вас.                                                                              1-ви бептъчен з.банан    о.супа пилешка/само месце и бульонче      в.2 пържени яйца                     Успех на всички и много минуси

# 29
направо немога да повярвам.... след плодов съм + 300 гр.  ooooh! какво е това нещо тъкмо днес исках да видя 57   Sad

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 16:32 от Брук*

Общи условия

Активация на акаунт