Звездни компромати - 89

• 72 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Джефри  Heart Eyes

Вярвате ли, че още щом го е видяла за първи път, той я е привлякъл физически? Аз не.

Физически в никой случай  Naughty

# 556
  • София

Вярвате ли, че още щом го е видяла за първи път, той я е привлякъл физически? Аз не.

Физически в никой случай  Naughty

Именно. И точно това ме издразни. Много мразя някой на бялото да вика "черно" и да иска всички да му вярват. Защо са тия тъпи изказвания ?! Да си премълчи бе, мамка му....Явно Елен има хората за адски лековерни...
Мога да повярвам ако беше казала, че сега вече я привлича И физически, ама първоначално ... Shocked

# 557
  • Варна
Аз съм склонна да повярвам. Понякога се чудя как някой може да припада по Джерард Бътлър или Матю Фокс например, но предполагам са привлечени от нещо, което аз не мога да видя.
На всички снимки Елен ми изглежда цъфтяща и  влюбена, така може да изглежда само една обичаща жена.

# 558
# 559
Това интервю е пълно с бисери :

А пък по отношение на евентуален ангажимент, свързан с интимни сцени – във филм или постановка – съм абсолютно краен и безкоментарен. Имаше такива: „Тя трябва да се съблече чисто гола.” И аз казвам: „Дотук”.  Е, как точно ще и се получи артистичната кариера, още повече пък в българското кино, където голите сцени са под път и над път newsm78

"Мога да имам всяка жена, но избрах нея!``...ем..щом казваш  Rolling Eyes

# 560
Елен Колева силикон ли си е сложила?

# 561
Тя отдавна си има Peace

# 562
Венета тази вечер на гости на Иван и Андрей.

# 563
# 564
Велика певица, нека почива в мир!

Много са ми странни тези, които мислят, че ако не беше Николета, Валери щеше да бъде верен съпруг и прекрасен баща  ooooh!

Не съм казала такова нещо. Поне можеха да спестят унижението на Алисия, защото ако зависеше от нея нямаше да се вдигне толкова много пара около раздялата й с Валери. Но, както повечето са запознати, силиконката не само, че побърза да посвещава песни на Алисия, ами и интернет пространството гръмна с нейни снимки, в които позира с поредната си носна кърпа... И както писах по-напред, не само гърдите са и силиконови, а и мозъка. ...С тази разлика, че този път големината на имплантите няма да помогне... тя ще си остане паразит, който ще живее за сметка на други хора.

# 565

Не я харесвам кой знае колко като певица, но винаги ми е била особено симпатична и аз не знам поради каква причина. Като четох за историята им с новият й съпруг ми стана много мило. Дано да са щастливи заедно.

Някой гледа ли Венета, че аз не можах да разкаже?

# 566
Оф, моля ти се...приказка от хиляда и една нощ за безмерната й любов към Тихомир. Този път имаше и ново двайсе, как като подал молба за развод, хукнал в Куба да се забавлява с приятелите си и тя се нанесла в някакво жилище без ток и в сграда, която не била населена и живеела само тя, сам-сама. Laughing Преди да се разплача, се облещих, понеже финалът беше сърцераздирателен, виснала посред нощ на летището да чака самолета от Куба, и си го прибрала Тишо в апартаментчето без ток, направо от летището. То бива унижение, ама нейното....

# 567
Оф, моля ти се...приказка от хиляда и една нощ за безмерната й любов към Тихомир. Този път имаше и ново двайсе, как като подал молба за развод, хукнал в Куба да се забавлява с приятелите си и тя се нанесла в някакво жилище без ток и в сграда, която не била населена и живеела само тя, сам-сама. Laughing Преди да се разплача, се облещих, понеже финалът беше сърцераздирателен, виснала посред нощ на летището да чака самолета от Куба, и си го прибрала Тишо в апартаментчето без ток, направо от летището. То бива унижение, ама нейното....

И на въпроса, защо Тихомир е подал моба за развод, тя отговори, че не знаела. И до ден днешен Тишко не искал да й каже  Laughing Laughing Laughing Laughing

Иначе беше много слаба, особено като слизаше по стълбите имах чувството, че ще се счупи.

# 568
Къде го гледахте това за Венета?

# 569
   Шаная кога се разведе, че и пак се омъжила ooooh!, всичко съм изтървала, а как обичам онази балада "Your still the one" посветена на първия и мъж....Все си мислех, че тяхното е голяма любов, а те взели ,че се развели.

Общи условия

Активация на акаунт