Звездни компромати - 89

• 72 192
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Изобщо не е малоумница. Тя хем иска хората да я коментират, обаче да не излиза, че тя сама им се навира в очите (както си е всъщност). Като оная кокошка, дето бяга от петела и се чуди дали не бяга твърде бързо. На мен лично ми омръзна вече и не им следя фотосите, нито целувките, ще следя обаче с интерес, когато Валери се върне да моли за прошка Алисия и то само заради надеждата, че ще получи шут в гъза.
Peace newsm10 newsm10

# 601
  • Lost in a fairytale ...
Изобщо не е малоумница. Тя хем иска хората да я коментират, обаче да не излиза, че тя сама им се навира в очите (както си е всъщност). Като оная кокошка, дето бяга от петела и се чуди дали не бяга твърде бързо. На мен лично ми омръзна вече и не им следя фотосите, нито целувките, ще следя обаче с интерес, когато Валери се върне да моли за прошка Алисия и то само заради надеждата, че ще получи шут в гъза.
Peace newsm10 newsm10

И на мен ще ми е много интересно  Laughing Но, честно казано се чудя, дали наистина ще се върне  Thinking

# 602
  • София
Peace newsm10 newsm10

И на мен ще ми е много интересно  Laughing Но, честно казано се чудя, дали наистина ще се върне  Thinking

на мен пък вече не са ми никак интересни -нито едната, нито другата страна. омръзнаха ми.   Crossing Arms

# 603
  • София
Не обичам да обсъждам физическити данни на хората, но ... де да знам, малко по-подходяща прическа ли да си избере, грим ли ...  Rolling Eyes

Ето една красива Деми Мур.
Уф, мен ме дразни с тази коса! Като знам колко малко й трябва и ще изглежда в пъти по-блестяща...сякаш не остарява тази жена, ако не е особена красавица.

# 604
Не обичам да обсъждам физическити данни на хората, но ... де да знам, малко по-подходяща прическа ли да си избере, грим ли ...  Rolling Eyes

Ето една красива Деми Мур.
Уф, мен ме дразни с тази коса! Като знам колко малко й трябва и ще изглежда в пъти по-блестяща...сякаш не остарява тази жена, ако не е особена красавица.

За мен пък е красива  Crossing Arms

# 605
# 606
  • Lost in a fairytale ...
ХАхх поне с маркер да беше написана единичката   Laughing Иначе не е грозно момичето, ако трябва да съм честна  Peace

# 607
Peace newsm10 newsm10

Ами защо да се връща . Ако се раздели с Николета ще може да се отдаде на дискотеки , жени и т.н, а иначе ще трябва да се прави известно време на верен съпруг и любящ баща като Благой, пък и татуировки трябва да си прави. Whistling

# 608
  • някъде
Прилича ми на една моделка,но името ми излетя от ума...Една леко пухкава.

# 609
Венета Харизанова? newsm78

# 610
Селска, селска, ама по добре изглежда от Мис Русе например... Mr. Green

# 611
  • София
То тук определението "селска" си е в буквалния смисъл  Peace Момичето е от село все пак, не е срамно.
Да си призная чистосърдечно, първоначално си помислих, че линкът се отнася до Мис РусИ  Crazy

# 612
Деми Мур е исключително красива за възрастта си,какво тяло само,косата и е лъскава,страхотно визия за 49 годишна жена.Колко от Вас имат такива тела  в момента като са на по 20-30 години Thinking?
Амброзио си има моделските данни,хубава фигура,изчистено лице,слаба  Peace

# 613
# 614
Деми Мур е исключително красива за възрастта си,какво тяло само,косата и е лъскава,страхотно визия за 49 годишна жена.Колко от Вас имат такива тела  в момента като са на по 20-30 години Thinking?
Амброзио си има моделските данни,хубава фигура,изчистено лице,слаба  Peace

Има сайтове, които следят стрикнтно процедурите, на които Деми се подлага. Специално за тялото са десетки, а косата й се обновява - незнам как се казва точно процедурата всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт