Scrapbooking & Cardmaking - 13

• 63 055
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря за отговора, нана!  bouquet

# 511
  • Пловдив
В Армстронг го има Wink

# 512
Да се разпиша и аз с две нови картчики

# 513
  • София
DOBI62, каква е тази техника, която ползваш?

# 514
# 515
Здравейте момичета,една картичка от мен

# 516
След дискусията тук се замислих, че темата в последно време се бе превърнала(всъщност и в момента е така) в нещо като галерия - показваме картичките, които сме направили, даваме линк към блоговете си, евентуално споменаваме две-три думи за картичките, публикувани преди нашата и приключваме.
Не искам отново да събуждам спора, защото се казаха твърде остри думи и атмосферата се помрачи, но наистина ми се иска да помислим как можем да направим тази тема не само по-полезна, но по-интересна и приятна за всички нас.
И не става въпрос само за критика - градивна или не. А за споделяне, общуване. Защото всъщност нали това е смисълът на темата.
Как мислите вие?

Този път няма да публикувам картичка - ако някой проявява интерес, в блога има нови Hug

# 517
Мдам, Тони, хубаво е да има повече от линк с картинка в тази тема, но и аз не знам какво точно да се показва или споделя. Никой нищо не пита, ако се пита то е обикновено от хора които тепърва започват да се занимават и въпросите често са коментирани много пъти, та се минава на бързо с по един кратък отговор.  Rolling Eyes

Хайде, аз ще споделя с какво се занимавам последните няколко дена. Понеже картичките с оцветени картинки са ми слабост, не спирам да търся нови начини и варианти за оцветяването им. Сега съм на вълна prisma моливи върху рециклиран крафт картон. Не съм снимала все още, понеже направих само две пробни картинки, които не съм решила как да приложа в картичка още. Ако някой го интересува повече за техниката и по принцип с най-голямо удоволствие ще споделя. Искам да кажа, че аз съм абсолютно възхитена от работата на тези моливи, от начина по който преливат един в друг и яркоста на цветовете.  Hug

На мен би ми било интересно хората в темата да правят ревюта, когато използват нов материал. Например нови хартии на марка с кяото не са работили до сега. Аз например за първи път си купих пакет на Echo Park и съм очарована от качеството на принта и цветовете, както и дебелината на хартията и еластичноста й. За това пък бях много разочарована от хартиите на Melissa Frances "Kitschy Kitchen", заради които не спах два дена да си намеря от къде да ги поръчам и се наложи чак от Щатите. Чаках повече от 3 седмици с голямо нетърпение, за да ги прибера просто в кутията и да ги забравя.  Rolling Eyes Цветовете са бледи, дребните надписчета на някои дизайни са размазани, като че са принтирани на домашен принтер от преди 20 години с изветрели вече мастила, ей такива дребни неща, които не отговарят на качеството което търся в продуктите които ползвам.

# 518
Аз лично не мога да се включа с кой знае какво споделяне.Направих го веднъж ,по молба на Ади, но при пергаманото инструментите са си едни и същи,хатията също,а пък и най-важното е че няма друг във форума,който да използва тази техника.По тази причина каквото и да кажа ще си е просто досаждане и надуване на главите на потребителите с ненужна им информация.Нямам блог и не ми се прави такъв, за да давам линкове,а пък доколкото си спомням някой преди време предложи да се пускат снимки,или снимки-линкове,а не само линкове............ newsm78
Опитах се да потърся форум ,само за пергамано,но не намерих такъв и за това продължих да пиша тука.

# 519
Доби, всъщност няма нищо лошо в линковете и снимките - въпросът е темата да не се изчерпва само с тях.

Нана, когато и аз бях на вълна оцветяване на картинки, бях много впечатлена от тези моливи. Тогава много се колебах дали да си взема тях или маркерите Копик, но в крайна сметка се спрях на маркерите.
Между другото, вече се чудя какво да ги правя. Оцветих десет картинки и разбрах, че не са ми страст. Да ме пита човек защо не помислих малко повече, преди да ги купя  Laughing
С нетърпение ще чакам да видя твоите картинки - още повече че са на крафт-картон. Със сигурност се е получило нещо много интересно.

Що се отнася до материалите, чудесна идея за споделянето на отзиви. Всъщност аз започнах от време на време да го правя в блога. Сега съм на вълна хартии на October Afternoon. Така идеално ми пасват на стила, че ако имах възможност, сигурно щях да си поръчам всичките им колекции Crazy

# 520
Тони, ОА водят до пристрастяване.  Crazy Аз така се озовах с всичките им колекции, а някои десени като ми свършат си ги поръчвам повторно, но на големи листи, ей тъй да си ги имам.  ooooh! Сега нямам търпение да пуснат новите две колекции в УК и   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 521
Тони съгласна съм,но след като няма запитвания и практикуващи техниката,която аз използвам, бих искала да попитам с какво от моя страна бих обогатила темата.Както го направих и в блога на Ади.След като нямаше повече въпроси би било досадно от моя страна да разказвам.
А отнсосно техниките и материалите,които всички вие прилагате съм доста "боса" - така че не бих могла да изкажа компетентно мнение.

# 522
# 523
Тони съгласна съм,но след като няма запитвания и практикуващи техниката,която аз използвам, бих искала да попитам с какво от моя страна бих обогатила темата.Както го направих и в блога на Ади.След като нямаше повече въпроси би било досадно от моя страна да разказвам.
А отнсосно техниките и материалите,които всички вие прилагате съм доста "боса" - така че не бих могла да изкажа компетентно мнение.

Доби, трудно ми е да посоча конкретно ти с какво можеш да обогатиш темата - техниката, която използваш, не ми е позната, но защо пък трябва да се ограничаваме само в технически подробности... Би могла например да споменеш с каква цел е направена конкретната картичка, има ли в нея нещо по-различно от тези, които си правила дотогава, затруднила ли ти е или напротив - направила си я бързо и лесно. Някакво твое откритие в мрежата, интересен линк.
И в тази връзка Рачето е пуснала линк към урок - признавам си съвсем честно, че аз лично няма да кликна на линка - не за друго, а защото нямам представа за какъв урок става въпрос и дали изобщо ме интересува.
Няколко думи за какъв урок иде реч и защо Рачето е решила да ни обърне внимание точно на него нямаше да са излишни - поне според мен.

# 524
Май пак стана недоразумение... Доби ти и така обогатяваш темата, а това са предложения, които според мен няма нужда да се приемат буквално, т.е. нямат задължителен характер. Който иска и има какво да сподели го прави.
Аз най-често използвам материали, които могат да се намерят във всяка прилична книжарница. Не мога да цитирам марки и колекции - ползвам всичко, което успея  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт