Scrapbooking & Cardmaking - 13

• 63 013
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Мери, много е сладка Тилдичката  Wink В актуалните за сезона розово и зелено  Grinning

Към правещите "зашити" картички - ползвате ли специалните за целта уреди или залагате на шевните си машини  Thinking Разглеждах уреди за пробиване и за различни шевове, но понеже съм далеч от подобни дейности, се чудех доколко са ефективни и струват ли си инвестицията? Благодаря предварително за коментарите ви  Peace

Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

# 661
Олди, благодаря за помощта за тази картичка  Hug
Днес започнах /и почти завърших  Blush/ една картичка и я ших на машината.
Стана супер лесно и добре изглежда.
Скоро няма да бъде завършена, защото твърдо съм решена да й сложа цветя  Grinning

# 662
Момичета, не мога да намеря туториал за тези кошници - http://2.bp.blogspot.com/_BzNsBOCiiXo/S60XVN-mdpI/AAAAAAAAArc/lg … 6.03.2010+013.jpg

Praynig Някоя от вас, ако се сети  Praynig
Реших да направя тези кошници за Великден,но не мога да намеря как се правят.

# 663
  • софия
Привет на всички творящи момичета! Не мога да ви се нарадвам....много работите, аз малко съм намалила темпото...И със закъснение - честит имен ден на всички "цветенца" - здраве, радост, късмет и успехи в изобилие!
Ето една моя последна картичка и две кутийки , за да не кажете, че съвсем съм се размързеливила..

вие великденски красоти създавате, а аз - сватбени кутии....Но...какво да се прави....Имам още две за края на  месеца...Поне розите ми доставят удоволствие докато ги правя....

Yellow_ , това дето показваш е точно моя кошничка...от миналата година, мой любим модел, а и повечето от момичетата са го правили...популярен е...Точно тази не е за показване много , защото сме я правили с децата от ДГ..Ако намеря някъде урок - ще ти пратя...Но иначе с децата ги правихме така - А4 лист се разделя по ширина и по дължина на по 3 равни части.......ще ти пратя едно шаблонче..Лесно е...Хубава седмица на всички....

# 664
danka62 , много са нежни и картичката, и кутийките..много ми харесаха!  bouquet

# 665
Прекрасни неща правите ,момичета! Поздравления  bouquet!
Аз попаднах на вашите странички и така се запалих от тези красоти ,че бързо,бързо посъбрах материали и вече се опитвам Откъде мога да си купя перлички,камъчета за малко разкош и как ги лепитеЗатрудняват ме и панделките ,не знам с какво да ги закрепя Rolling Eyes

# 666
antoniabg, много ще съм ти благодарна, когато имаш време да ми пуснеш линк към шаблоните  Hug [/color][/b]

Докато се сетя къде съм ги гледала и ти пусна линк, може и ти да си ги открила, но все пак ето въпросните шаблони тук.

Yellow_ , мисля, че това ще ти свърши работа,и на друго място бях срещала ама  newsm78

danka62 много са красиви и нежни и кутийките, и картичката!

# 667
 Sote, добре дошла! На първа страница в темата има линкове към няколко он-лайн магазина в Бг - от тях можеш да поръчаш  Peace

# 668
Честит празник на цветята на патерица! Много успехи и хубави моменти! Simple Smile
Tandoori много хубава картичка, харесвам този тип, които лентите преминават през нещо, хубави цветове Simple Smile
{Тони}, Te4eto, mery_poppins1 много нежни и красиви картички!
danka62, няма да те питам за кутийките, сигурно ги продаваш и са тайна, поне кажи за пеперудката какво използва?
Тази пеперуда също много ми харесва, някой ако е срещал такъв пънч да сподели Simple Smile http://www.facebook.com/photo.php?fbid=392462064498&set=a.39 … 409498&type=1

# 669
  • София
Въпрос за печатите имам - има ли бяло мастило, което да прави хубав, плътен отпечатък, без да прозира.
Също и маркер или молив си търся такъв. Продадоха ми за бял маркер, нещо което повече прилича на коректор. Confused Не е много зле, но е с доста дебел връх и течно. Трябва да го чакаш да изсъхне за да повториш където прозира, а с дебелия връх е трудно да се направи добре това.

# 670
Благодаря на всички, които се отзоваха!  Heart Eyes  bouquet

# 671
Тече, да повторя Мери, ама много пролетно настроение лъха от тази твоя картичка! Нищо не разбирам от квилинг, но много ми харесва комбинацията от цветове и самия дизайн, а и си работила много чисто и прецизно!

Мери, много хубава зелено-розова картичка! Много харесвам такава комбинация, а и Тилдата ти е много сладка!

Данка, направо не мога да си представя колко работа е отишло в тези кутийки! Изглеждат като малки торти с Роял айсинг, особено с тези дантелени неща отстрани, чудесни са!

Силве, то не е само картичка, аз направих цял комплект с неща, ако искаш разгледай ги( пуснала съм линка под снимката). Дори и торта направих с този дизайн:
http://cakes.anniesartbook.com/2011/04/potter-barn-inspired-cake.html

Kumiko, мога да ти препоръчам чудесни бели химикали ( аз имам много рисунки с бяло мастило, може да си виждала), но макар да не са скъпи, не знам дали ги има в БГ.
Най-добрия, който съм ползвала е Uni-Ball Signo и е произведен в Япония. http://www.jetpens.com/index.php/product/view/products_id/380

# 672
  • София
Tandoori, благодаря много! Uni-ball съм срещала в България, но бяла точно не съм. Ще търся!
Ще разгледам подробно блога ти веднага, защото този комплект, който си направила е абсолютно страхотен!  Heart Eyes

# 673
Искам да си сложа ръкописен шрифт на Paint, някой знае ли как става? Бях свалила от тук, http://lenagold.ru/tool/font/ruko1.html и не знам какво да направя?
Също така ако знаете къде има описани кой размер на листа на какви см отговаря.

# 674
Здравейте,да споделя какво направих днес и за плътен бял химикал ,използвам  schneider  paint-marker и съм доволна,струва около3-4 лв
Ето и моето предложение за предизвикателството на Двете елши ,има и други неща но тях може да ги видите в блога

Общи условия

Активация на акаунт