Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча # 41

• 37 044
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Приятен обяд момичета  cook
Пожелавам ви довечера така да ви посрещнат след работа  Hug Hug

# 616

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Гласувайте за таланта, красотата и любовта....

Еркан Петеккайа          http://www.whopopular.com/Erkan-Petekkaya

Айча Варлъер               http://www.whopopular.com/Ayca-Varlier

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 22:46 от MAMA-AN

# 617
Сани ББ Проблема не е в образите, които виждаме, най малко в актьора Еркан Петеккайа.....Влязах в профила ти и видях едни от последните ти публикации....Ти там си го казала - Темата за глупака Али.....Разбра ме сигурна съм... Ще ти напиша не 2 реда, много повече, но сега нямам време...Довечера ..

# 618
# 619
За мен Сабиха още  в началото изпитваше симпатии към Галип,но твърде дълго се бореше с това.Съвсем нормално беше в нейното състояние-разочарована от мъжа си,всички неща в които е вярвала рухват изведнъж,живота й се преобръща коренно,беше загубила вяра във всичко и всички.Настояването на Галип да остане на работа и уроците по немски и помогнаха да осъзнае истинските си чувства,а именно че е влюбена в този мъж.Донякъде подсъзнателно тя намираше пречка и в дъщеря си,дали детето ще приеме нов партньор до майка й,но видяхме че Зейно не направи никакъв проблем в това отношение.Именно тази травма,която й нанесе Мехмед остави завинаги отпечатък в живота на Сабиха и тя не се довери докрай напълно на Галип  bowuu bowuu bowuu
Съгласна съм на 99% . Само не приемам, че Сабиха въпреки всички доказателства, които Галип й даде за това, че тя и само тя е жената, която той обича, че тя и само тя е жената на неговия живот тя не му се довери.....Не може човек да живее само с миналото......Нямаше ли и тя самата да съжалява, ако не се беше случило това, което се случи на финала.....Нямаше ли да съжалява, че е пропуснала заради миналото си това щастие....

http://vbox7.com/play:27713097

# 620

А сега да си кажа мнението по въпроса, който постава Сани....Кога Сабиха хареса Галип. За целта ще подкрепя думите си със снимков материал. Това е момент от официалното запознаване на Галип и Сабиха. Мисля, че още тук тя разпозна в Галип сродна душа. След това на обяда в стола това се затвърди. Галип е бил работник като нея....Не се впечатли от потеклото на Сердар....Впечатли се, че собственика на холдинга е бил работник...Факти по този въпрос има много. Ще се спра само на някои от тях......След като без обяснение напусна онази важна среща, тя не се обади на Сехер, че иска да напусне работа....Отиде при Галип.....Тя имаше вътрешното усещане, че Галип ще разбере проблема й.....и така стана. След разкритията на Сердар за досието й от Германия - тя каза на Рухсар - трябваше да му кажа, но я е било срам....Направи го - Галип отново я разбра....След това не иска да се връща в холдинга, защото по такъв начин ще усложни положението на Галип - фирмата е семейна и хората ще говорят зад гърба му...От всичко което изброих до тук аз си мисля, че Галип не беше безразличен на Сабиха още от първата им среща.....Сродно души  Hug Hug Hug Hug Hug

# 621
Продължение на 8 епизод

На следващата сутрин Нурсел е в болничното легло....Госпожа Къймет е при нея....Пристига Галип.....Нурсел спи....Къймет излиза в коридора при Галип....

Галип: Как е....има ли още болки.....

Къймет: Да има....Много безотговорно е да имаш връзка с онази жена, докато все още си женен за Нурсел.....

Галип: нямам връзка с никого....Нурсел си измисля всичко това, защото не може да се примири да живеем разделени.....

Нурсел е направила опит да стане от леглото и е паднала на пода....Галип и майка й влизат в стаята....Галип я вдига пита какво е станало.....Изправя я....Нурсел отново пада и казва, че краката й не я държат.....Не може да стъпи на тях......

Къймет: Бързо......не гледай така......бързо Галип.....Намери някой лекар......

Галип оставя Нурсел и Къймет и тръгва да търси лекар....

# 622

Галип е излязъл от болницата....По улицата върви един отчаян човек ....... с огромон товар на гърба си.....Може би това е по-труден момент за него от момента в който майка му го е оставила в сиропиталището.....

Сабиха е в кафенето в което по късно ще се срещат и тя там ще му дава уроци....Сабиха гледа обявите за работа и пие чай сама....

Минавайки покрай кафенето Галип я вижда.....Връща се влиза в кафенето.....Застава зад гърба й без тя да го вижда.....Поглежда на масата и вижда, че тя огражда обяви от вестника.....Излиза без да й се обади.....Какво можеше да й каже Галип в този момент.....Той не знаеше какво ще стане с Нурсел.....Не искаше да я залъгва.....не искаше да я разстройва.....Тръгва си....Сабиха си поръчва втори чай.....поглежда през прозореца и вижда отминаващия Галип.....Тя в този момент разбра, че нещо не е наред.........

# 623

Сабиха и децата вече спяг.....Галип е сам на лодката на капитана......Седи сам и пие ракия......Изважда телефона и звъни на Сабиха......Сабиха е много изненадана като вижда, че я търси Галип.....

Сабиха: Ало.....

Галип: Ало....Сабиха......

Сабиха: /оглежда се да се увери, че децата спят.../ Кажете......

Галип: Аз съм на лодката.....Трябва да поговорим....Много е важно......Можеш ли да дойдеш......Извинявай, че е толкова късно.....

Сабиха: Добре ще дойда......

Като допълнение към този момент от епизода един клип.....

http://www.youtube.com/watch?v=bCfPXZvH0cA&feature=fvw

# 624

Сега четох края на седми еп., това упорство на Галип непременно да продължи да се вижда с нея, независимо поради каква причина, в случая да учи немски ooooh! #Cussing out ( пуу много е труден ), май най-накрая я накара да се осъзнае.. и после тази вечеря, безрзличното държание на Галип към Нурсел..

После когато стана нещастния случай с Нурсел, аз бях убедена, че Галип ще се пожертва за тази своя съпруга, и ще остане дълго, дълго с нея, обаче излезе, че човека си е тврдо решен да сложи край на брака си и нищо не можеше да го спре..
Галип направи всичко възможно да се установи диагнозата на Нурсел. Затова е бил и този професор от Англия.....Ако Нурсел наистина имаше физически проблем с краката, със сигурност Галип нямаше да се разведе с нея.....Щеше да остане само с голямата си любов към Сабиха....Но както вече видяхме, а и утре вечер предполагам, че ще стигна до този момент, Галип изчакваше да види резултата от този толкова важен преглед, прибра Нурсел в къщата си, но нито за миг не се подвоуми, че трябва да продължи с тази негова голяма любов.....Както ти казваш - нищо не можеше да го спре.....

# 625

Сабиха става облича се и.....тихичко се опитва да се измъкне.....Но Кемал будната съвест на къщата......не спи....

Кемал: Сабиха.....Какво става ......Къде......

Сабиха: Зейно......Зейно я боли ухото.....Ще взема капки от Рухсар......

Кемал: Аз ще отида......

Сабиха: Не, не.......Тя заспа.....

Кемал: Нищо.....Не може така......Щом я боли ухото изведнъж пак ще започне.....Ти стой....Ще ги донеса още доката не е много късно.....

Сабиха: Няма нужда......

Кемал: Ще отида......

Сабиха се обажда на Рухсар за да я предупреди за посещението на Кемал.....

# 626

Галип все още е сам на лодката.....В това време се прибира капитана....бил е на сватба.....Галип му е приготвил чаша, но капитана е бил на сватба и достатъчно е пил.....

Галип: Ще изпиеш още една чаша.......

Капитана: Е.....и ти си си пийнал.....Хайде лягай вече.....Ооооо колко е късно.....

Галип: Сабиха ще дойде.......

Капитана: По това време.....Сигурен ли си......

Галип: Ще дойде.....

Капитана: Какво се е случило.....Защо си в този вид......Остави това /чашата/ и разказвай....Какво става......

Галип: Нурсел не може......не може да върви..../това е най-хубавия и смирен пиян..../ Днес падна и не можа да сатане.....Краката й не я държат......

Капитана: Добре де, но защо......Нали.....само ръката й беше счупена.....Това пък сега защо...../Галип вече плаче.... сигурно си мисли, че всичко е свършено.... отчаян е.../

Галип: Не знам....., но е така......

# 627

Кемал вече е у Рухсар....Мисли, че ще ходят до аптеката за капките.....Не няма да ходят никъде – Рухсар му подава на момента капките.....А значи Сабиха й се е обадила и тя има в къщи капки......Кемал любезно благодари.....Рухсар гледа изненадана след него и си говори сама.....Естествено, след куршум в главата, човек не е същия като преди......

# 628

На следващата сутрин Сабиха отива към лодката на капитана.....Капитана тръгва за работа.....

Сабиха: Здравейте.....Господин Галип снощи ми се обади, че е тук и иска да разговаря с мен.......Но не можах да дойда......Мислех, че може би е спал тук.....но.....

Капитана: Да още спи.....Снощи бях на сватба....като се върнах беше пийнал доста.....Исках да си легне, за да не пие повече, но той каза – Сабиха ще дойде.......Чака те до много късно......Предполагах, че няма да можеш да дойдеш......в този час.....Галип е много зле.....Зощото Нурсел не може да върви.....

Сабиха: Боже.....

Капитана: Уж нищо й нямаше......Радвахме се, че леко се е отървала....само ...ръката й беше счупена.....Вчера станала и се струполила.....Парализирана ли е какво е....Не мога да кажа.....Момчето е съсипано.....Не е на себе си.....Какво ще стане с него.....Какво .......Дъще, моля те погрижи се за него.....Аз отивам на работа, но ще го мисля.....Тая Нурсел що за човек е.....На какво превърна такъв мъж......Аз закъснявам.....Довиждане.....

# 629

Капитана тръгва за работа….Сабиха стои до лодката и гледа спящия Галип…Чуди се как да постъпи…..И избяга…..Отива при Рухсар в аптеката….

Рухсар: Какво е станало…Защо си такава….

Сабиха: Рухсар….Не издържам вече…С всяка минута всичко става все по-зле…..

Общи условия

Активация на акаунт