Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча # 41

• 37 047
  • 751
  •   1
Отговори
# 600

Ако се справя с техническия проблем...довечера ще сложа малко снимки
от осми оригинален епизод....

# 601

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Гласувайте за таланта, красотата и любовта....

Еркан Петеккайа          http://www.whopopular.com/Erkan-Petekkaya

Айча Варлъер               http://www.whopopular.com/Ayca-Varlier

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 602
# 603
Епизод 8 - оригинал

Галип е в болницата. Обажда се на Сердар.

Галип: Ще вземеш ли госпожа Къймет .....Стана инцидент Сердар....Хайде побързайте.....

Пропуснах в преразказа от миналия епизод да кажа, че Кемал изгони Леле от къщата. Възползва се от това, че Сабиха я нямаше и я изгони. Фарук, Зейно и Мемо се връщат от разходка....Мемо търси майка си.....Децата обясняват, че Гюлшен е останала, защото се е случил някакъв инцидент – една кола е блъснала една жена....Фарук разказа за катастрофата – една кола е ударила жената на шефа на леля му Сабиха – жената на господин Галип....Гюлшен е завела Сабиха на брега, за да се успокои....Кемал не може да разбере каква връзка имат Гюлшен и Сабиха и ударената жена за да се успокояват....Кемал за да избегне въпросите на Мемо за майка му се облича и отива да види какво се е случило....

# 604

Галип е напрегнат...Нурсел ще бъде оперирана...Чака Сердар и госпожа Къймет...

Кемал е вече на мястото на инцидента....Няколко доброжелателки му обясняват, че Нурсел е видяла мъжа си с неговата снаха....със Сабиха....Нурсел влязла бясня в ресторанта....Като ги видяла .....се хвърлила под една кола.....

Галип е в болницата. Пристигат Сердар и госпожа Къймет....Къймет много напрегната иска да разбере как е дъщеря й.....

Галип: Успокойте се моля ви....Подготвят я за операция......

Къймет: За операция.....Не мога да позволя да я оперират без да се консултирам с нашия лекар....Сердар обади се на доктор Метин....Нека дойде веднага.....Ще разговарям с главния лекар.....

Сердар: Как стана тази катастрофа ....Галип.....

Галип не отговаря.......

# 605
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug
Рекси в този сняг къде намери тези красиви цветя....Да не си ходила до Босфора..... Thinking
Сани приемам оправданията ти като основателни....Особено след като работата ти е свързана с капитани....може да ти излезе късмета да видиш капитан Али  hahaha hahaha hahahaА пък за якето му....те руснаците са го казали за вкуса и цвета  hahaha hahaha hahaha Той да ми го изпрати, пък това че е бяло не е проблем. А да ти кажа, че когато е ходил да пазарува съм сигурна, че е бил свършил цигарите и затова е отишъл в "бакалията" неглиже.... Много съм наясно с тези неща.....цигарите са си основателна причина пък било то и Еркан Петеккайа да не спазва нужния етикет....
За всички участници и гости на темата музикален поздрав с нашите любимци.....

http://video.yahoo.com/watch/5773361/15119412

http://video.yahoo.com/watch/6167681/16016358

Здравей Mama An!

Много съм оплакавала днес, извинете ме, всеки има проблеми в работата.
Аз повече няма да ги пренасям тук.
А с капитаните само си кореспондирам Мамче, колегите мъже се виждат с тях. Close
Сега имам време и ще разгледам на спокойствие всички снимки  bouquet  bouquet  bouquet

# 606

Сабиха, Гюлшен, Рухсар и Саадетин са на една пейка на брега.....Саадетин предлага да се прибират.....Гюлшен също иска да се прибират....Децата са си отишли в къщи....ще се притеснват.....А пък и брат й се е прибрал.....Ще разпитва....В този момент пристига Кемал......Той е бесен.....

Кемал: Вярно ли е това, което чух Сабиха.......Какво правиш по ресторантите с чужд мъж.....Сабиха.......тебе питам....../Сабиха е много притеснена....дори не говори.../

Саадетин: Батко.....хората ни гледат.....

Рухсар: Как какво прави.....След урока господин Галип предложил да хапнат....Това е всичко......Целия квартал знае, че тази жена е луда......

Кемал: Това е безобразие Сабиха....безобразие....безобразие.....

Кемал си тръгва разярен....Гюлшен го последва.....Сабиха и Рухсар останаха сами на пейката.....При тях стои и Саадетин.....Рухсар и Саадетин предлагат да се прибират....Сабиха хуква плачейки.....иска да избяга от всички и от всичко.....

# 607

Здравей Mama An!

А с капитаните само си кореспондирам Мамче, колегите мъже се виждат с тях. Close
Сега имам време и ще разгледам на спокойствие всички снимки  bouquet  bouquet  bouquet
Здравей скъпа  Hug Hug Hug Hug HugНе се притеснявай - дори ми беше интересно, че работиш с капитани....благородна завист...... Naughty
Ти разглеждай снимките, а аз ще се позабавлявам с една странна дама от Забранения плод...

# 608
"Сабиха хуква плачейки.....иска да избяга от всички и от всичко"

И къде ще ми бяга Сабиха а, май вече иска да избяга при един много специален, направо невероятен мъж...
Аз и друг път съм се питала, кога всъщност Сабиха "пожела" Галип.
За него е ясно - от първия път в който я видя, но Сабито  newsm78
Сега четох края на седми еп., това упорство на Галип непременно да продължи да се вижда с нея, независимо поради каква причина, в случая да учи немски ooooh! #Cussing out ( пуу много е труден ), май най-накрая я накара да се осъзнае.. и после тази вечеря, безрзличното държание на Галип към Нурсел.. Мамче дали в тези моменти Сабиха вече не си е представяла накава... близост, да речем ?? Аз съм малко по-прагматична Joy Joy Joy

После когато стана нещастния случай с Нурсел, аз бях убедена, че Галип ще се пожертва за тази своя съпруга, и ще остане дълго, дълго с нея, обаче излезе, че човека си е тврдо решен да сложи край на брака си и нищо не можеше да го спре..

# 609

Здравей Mama An!

Здравей скъпа  Hug Hug Hug Hug HugНе се притеснявай - дори ми беше интересно, че работиш с капитани....благородна завист...... Naughty
Ти разглеждай снимките, а аз ще се позабавлявам с една странна дама от Забранения плод...

Мамаче, какъв е този плод, Осман се дави...........................
И аз утре ще го гледам, само ще поздравя в другата тема. Лека!

# 610
  • София

И къде ще ми бяга Сабиха а, май вече иска да избяга при един много специален, направо невероятен мъж...
Аз и друг път съм се питала, кога всъщност Сабиха "пожела" Галип.
За него е ясно - от първия път в който я видя, но Сабито  newsm78
За мен Сабиха още  в началото изпитваше симпатии към Галип,но твърде дълго се бореше с това.Съвсем нормално беше в нейното състояние-разочарована от мъжа си,всички неща в които е вярвала рухват изведнъж,живота й се преобръща коренно,беше загубила вяра във всичко и всички.Настояването на Галип да остане на работа и уроците по немски и помогнаха да осъзнае истинските си чувства,а именно че е влюбена в този мъж.Донякъде подсъзнателно тя намираше пречка и в дъщеря си,дали детето ще приеме нов партньор до майка й,но видяхме че Зейно не направи никакъв проблем в това отношение.Именно тази травма,която й нанесе Мехмед остави завинаги отпечатък в живота на Сабиха и тя не се довери докрай напълно на Галип  bowuu bowuu bowuu

# 611
Добро снежно и студено утро момичета Nature Snowman cold  food010 Flowers Bouquet
Сани, ББГледам по БТВ един турски сериал Забранения плод....Не съм пристрастена като към нашия сериал - има тема за филма, но само чета без да коментирам. В този сериал има една дама, която ме забавлява, но не ми е любимка....А за Османчо - гледах този момент - стана така както си мислех - спаси го рибаря.....За мен темата за Капитана вече е приключила още от миналата седмица. От време на време слагам по някоя снимка, за да повдигам темата, защото все пак аз съм положила много труд в тази тема - поставяла съм снимки 160/160 за цели епизоди....Не съм ги броила, но предполагам, че бройката е 4 цифрено число....Имало е моменти когато сама съм поддържала и двете теми, така, че самото местоположение на темата не ми е безразлично, но само това.....

Приятен и успешен, макар и студен ден ви пожелавам с един клип със снимки от сериала

http://vbox7.com/play:7aa12cfc

# 612
Сега нямам време да се включа към коментарите по един наистина много съществен въпрос, кога разбра Сабиха, че е влюбена в Галип....

Това е мое виждане...Когато човек преразказва волно или неволно "вмъква" и свои мисли....Но аз така го чувствам - Сабиха наистина в този момент искаше да избяга от всички и от всичко....Случката със съпруга й, по-късно появата на Мемо и Леле, Кемал непрекъснато се опитваше да контролира живота й, някой непрекъснато се изказваше, какво трябва и какво не трябва да прави Сабиха....И както бях писала по-рано Кемал много бързо си "хвърли срама" и отново стана нападателен спрямо Сабиха.....Всичко това уморява.....затова мисля, че Сабиха искаше да избяга от всички и от всичко....
Довечера ще продължа, че имам страшно много работа....Още веднъж приятен и спорен ден  Hug Hug Hug Hug

# 613
Здравейте!
Мама Ан, Рекси, лека работа и приятен ден!

# 614
Мама Ан, ББ
много, много жалко, значи не успях да "отгледам" красивата орхидея....Моето 6-то чувство винаги е работело безотказно... Още в събота разбрах, че тази тема ( за сегашния филм на Еркан) няма бъдеще. 
Не е лесно наистина след като сме го гледали в ролята на Галип, сега да се „налага” да го гледаме в ролята на Али. Галип е роля, която те кара да мечтаеш, да се влюбиш в него, в държанието му, във всичките му постъпки и решения, но Мама Ан, понякога запитвала ли си се, дали може да съществува толкова съвършен човек в живота. Вярно е, че е филм, но аз както и ти писа, много реално гледам на нещата, и знаеш ли мисля си, че и Еркан гледа по този начин, той много рядко говори наистина за тази си роля в Son Bahar, не знам дали е защото е изпитвал нещо към Айча, според мен по-скоро е защото на него му е станало безинтересно да играе подобни роли, имал е нужда от нещо различно, та дори и това да му донесе конфликт с феновете му.. така както става и сега при нас... Защото все пак, Еркан не е Галип, нали така!
На мен още ми е интересен този филм, не знам ,може би защото гледам само него, тотално съм се отказала от телевизията. Но вече като че ли повече гледам сеир, има доста противоречиви неща, невероятни, а и не знам до къде смятат да стигнат с Али тези сценаристи..
Ако все пак имаш един час време, догледай филма, и ми напиши поне 2 изречения, на мен, не на някой друг, щом е такова желанието ти. Благодаря Ти много!!!

Общи условия

Активация на акаунт