Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча # 41

• 37 049
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
# 586

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Гласувайте за таланта, красотата и любовта....

Еркан Петеккайа          http://www.whopopular.com/Erkan-Petekkaya

Айча Варлъер               http://www.whopopular.com/Ayca-Varlier

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 587

Лека нощ  newsm46 newsm46 newsm46

# 588
  • София
Добро утро и успешна нова седмица  Hug
Мамче за теб и неуморната ти муза да ни доставяш удоволствие и наслада от филма

# 589
Присъединявам се към написаното от Рекси!

Мама Ан, аз мислех, че и неподчертаното ще ти хареса..
обичта има различни измерения..
Тази на Галип е несравнима, но има и други видове обич...  bouquet  bouquet  bouquet

Хубаво настроение на всички в този снежен ден!

# 590
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Рекси каква е тази красота скъпа.....Страхотно съчетание - жълти и лилави лалета .....Браво - направо си разкрасила темата...
Сани, аз харесвам начината ти на писане, на изразяване.....По много интересен начин поднасяш нещата, които те впечатляват в сериалите....Почти винаги правиш сравнение с реалните неща от живота...
Единствения недостатък и на теб и на Рекси е че много рядко пишете...Рекси е ангажирана и в други теми с преводи, но Сани за теб не зная какво да бъде оправданието....А тези цветя във вазата са за вас......

Хубава вечер и успешна седмица.....Пазете се от грипа  Hug Hug Hug Hug

# 591

Папараци са засекли Еркан Петеккайа и продуцента на новия филм в който той играе ролята на капитан Али, че пазарувал облечен в спортон облекло....
Феновете му обаче го намират, че изглежда перфектно и е още по-харизматичен....

# 592
  • София

Папараци са засекли Еркан Петеккайа и продуцента на новия филм в който той играе ролята на капитан Али, че пазарувал облечен в спортон облекло....
Феновете му обаче го намират, че изглежда перфектно и е още по-харизматичен....

Аз не гледам новия филм на Еркан,ама и тия папараци са едни гадове  #Cussing out #Cussing out какво толкова лошо има,че човека е излязъл на пазар спортно облечен,няма да ходи постоянно с костюм.Тази жълта преса само се чуди за какво да хапе хората,правят от мухата слон.Съжалявам,ама малко съм ядосана  ooooh! ooooh! ooooh!

# 593
Аз не гледам новия филм на Еркан,ама и тия папараци са едни гадове  #Cussing out #Cussing out какво толкова лошо има,че човека е излязъл на пазар спортно облечен,няма да ходи постоянно с костюм.Тази жълта преса само се чуди за какво да хапе хората,правят от мухата слон.Съжалявам,ама малко съм ядосана  ooooh! ooooh! ooooh!
Рекси, то си е дразнещо.....По-известните хора нямат спокойствие от тези папараци....Те с това се "хранят".....А пък аз много харесах якето на Еркан....Когато реши да се разделя с него, може да ми го прати в колет....И качулка си има.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 594

Това е момент от осми оригинален епизод....Галип има нужда да сподели проблемите си със Сабиха....Обажда й се по телефона и тя му обеща, че ще отиде на лодката....Кемал обърка работата....Галип я е чакал цяла нощ....И когато за първи път гледах сериала и сега този епизод е много вълнуващ....
Но друг път ще ви преразкажа за един от многото трудни моменти в живота на Галип и Сабиха......Утре отново ще имам тежък ден....и не само утре. Лека нощ и приятни сънища  smile3524

# 595
  • София
Добър ден   bouquet Лек и усмихнат ден ви желая,напук на студеното време

# 596
Рекси, то си е дразнещо.....По-известните хора нямат спокойствие от тези папараци....Те с това се "хранят".....А пък аз много харесах якето на Еркан....Когато реши да се разделя с него, може да ми го прати в колет....И качулка си има.... Joy Joy Joy Joy Joy

Бяло яке #Crazy newsm78, доста смело.. Аз не съм впечатлена много от " тоалета" му, прощавам му само ако е станал някакъв непоправим спортист и заради това евентуално е отказал цигарите.. А иначе не яке, ами цяла цветна градина трябва да ти подари на теб МАМА АН!

# 597

Единствения недостатък и на теб и на Рекси е че много рядко пишете...Рекси е ангажирана и в други теми с преводи, но Сани за теб не зная какво да бъде оправданието....А тези цветя във вазата са за вас......

Хубава вечер и успешна седмица.....Пазете се от грипа  Hug Hug Hug Hug
Мамче, не можеш да си представиш колко съм заета в тези дни, буквално съм на 24/7. То не са кораби, не са моряци, не са капитани.. и тези нови изисквания за визи, вече ми се иска да застрелям някой от тези служби... Не съм виждала сина си от 5 дни. Дано само сме здрави, че всички във Варна са се изпоразболяли. Надявам се Кралева да не е сред тях.  До скоро!

# 598
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug
Рекси в този сняг къде намери тези красиви цветя....Да не си ходила до Босфора..... Thinking
Сани приемам оправданията ти като основателни....Особено след като работата ти е свързана с капитани....може да ти излезе късмета да видиш капитан Али  hahaha hahaha hahahaА пък за якето му....те руснаците са го казали за вкуса и цвета  hahaha hahaha hahaha Той да ми го изпрати, пък това че е бяло не е проблем. А да ти кажа, че когато е ходил да пазарува съм сигурна, че е бил свършил цигарите и затова е отишъл в "бакалията" неглиже.... Много съм наясно с тези неща.....цигарите са си основателна причина пък било то и Еркан Петеккайа да не спазва нужния етикет....
За всички участници и гости на темата музикален поздрав с нашите любимци.....

http://video.yahoo.com/watch/5773361/15119412

http://video.yahoo.com/watch/6167681/16016358

# 599

Общи условия

Активация на акаунт