Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча # 41

• 37 051
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Здравей Сани   bouquet
Отсъствах два три дни.....и доколкото виждам никой с изключение на теб не е проявил интерес към нашата любима тема. Ще довърша започнатия седми епизод и макар, че вече ще започне истинската и съществена част от любовта между Галип и Сабиха....май и аз ще се откажа....Ето една снимка на Еркан Петеккайа зад камера при снимането на един много вълнуващ момент в 46 епизод - вечерята на Галип и Сабиха и четвъртото последно предложение за брак....

А ето и няколко снимки зад камера на Еркан Петеккайа сега с новата визия...

# 571

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Гласувайте за таланта, красотата и любовта....

Еркан Петеккайа          http://www.whopopular.com/Erkan-Petekkaya

Айча Варлъер               http://www.whopopular.com/Ayca-Varlier

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 572

Рухсар излиза от работа и някой позвъни на мобилния й телефон. Обажда се Саадетин. Той моли Рухсар да отиде да направи инжекция на Кемал. Както винаги Рухсар ще се отзове на молбата.

Галип хваща Нурсел за ръката и предлага да повървят малко...

Галип и Нурсел се разхождат на брега.

Нурсел: /много смирено –умее ги тези работи/ Дойдох тук да те помоля за помощ...Аз съм в началото на път, който ще ме отдалечи от теб....Когато се държиш грубо, когато се караме всичко става още по-трудно /опитва се да му вменява вина/.....Смелостта ми се пречупва....Но ако се държиш приятелски може би ще ми помогнеш да го преодолея....

Галип: Добре.../хвана се на отровната й въдица/....Имаш право....

Нурсел: Мисли си за това, като за лечебен процес....Може понякога да не издържа и да поискам да те видя....Позволи ми да оставам край теб.....Това ще минава по различен начин.....Ще стана отново старата щастлива и жизнена Нурсел....

Галип: Разбира се.....Ще се оправиш.....Всичко започва с първата крачка....Ние винаги ще си останем приятели....Аз никога повече няма да се държа зле с теб....

Нурсел: Добре тогава.....Аз ще си вървя....Време е за вечеря.....Лятифе сигурно ти е приготвила яденето..../проси си да я покани на вечеря/....После ще се видим.....

Галип: Нурсел ...Нурсел....Ела да хапнем заедно после ще си вървиш....Ела...../Нурсел не повярва чак че Галип се върза толкова бързо...../

# 573

Рухсар подготвя инжекцията за Кемал.....Както всички мъже така и Кемал се страхува....С приглушен глас пита това ще боли ли.....

Рухсар: Да...малко......И така легнете и се събуйте......

Кемал: Какво да събуя.....

Саадетин: Панталона......Два пъти на ден трябва да ти се бият тези инжекции......

Рухсар се усмихва....това не е нещо ново за нея....Всички мъже реагират така...

# 574
Сабиха и Леле са в дома на Рухсар...Сервират вечерята....

Сабиха: Къде се бави тази жена....

Леле: Нещо не ми е добре.....Ще изляза на чист въздух.....След вечеря ще се поразходя пред вратата.....

Сабиха: Не ...не може.....Със сигурност преследвачите ти те следят....Ако разберат че си тук ще ни довлечеш големи беди.....

Леле: Защо не разбираш.....Ти въобще не познаваш тези хора.....

Зейно: Нейния турски е по-лош и от моя....

Рухсар се прибира – Зейно я поздравява с добре дошла.....

Леле: Аз ти казах.....Германците приключиха с мен......Иначе как щях да съм свободна.....

Сабиха: Здравей Рухсар......

Леле: /шепне на Сабиха за да не чуят другите/ ....Хората разбраха, че не знам нищо....След няколко дни ще се срещна с други хора....Последна задача..... За пари....заради Мемо.....Ще направя последен курс.....

Сабиха: /Хваща Леле за ръката/ Я ела с мен навън.....

Зейно не разбира какво става....

Сабиха: /на Леле/ Ти затова ли остави детето си.....за да се занимаваш спокойно с тази работа.....

Леле: Не ....направих го заради него....За да мога да се грижа за него......Пусни ме....боли....

Рухсар: /към двете/.....Какво става тук.....Какво правите.....

Сабиха: Тя продавала наркотици.....

Леле: Не съм продавала .....само ги пренасях.....Заради Мемо....за последен път.....

Сабиха: Какъв човек си ти.....Какво говориш......Как може да си толкова глупава....По добре е да просиш.....Ами, ако някой продаде на твоето дете от тези наркотици.....Как ще се почувстваш....Представи си, че Мемо вземе наркотик от такъв злодей като теб....Как ти се струва тази идея.....Тези мръсници трябва да си напъхат носа в цялата си стока и да пукнат.....

Леле: Говори правилно, за да разбера нещо.....

Сабиха: Пробвай само....пробвай.....

Рухсар: Сабиха.....

Сабиха: Сега ще се качиш в стаята си.....и няма да излизаш от там.....Там ще се храниш.....А щом се оправиш незабавно ще се махнеш от тук.....Много жалко....По добре Мемо да си мисли, че си умряла.....Хайде .... върви в стаята...върви, върви....Хайде.....

След като отпрати Леле в стаята й Сабиха се разплаква.....Вижда, че Зейно я гледа през прозореца, влиза вътре....хваща много нежно главичката на Зейно и казва ....Съжалявам....Съжалявам.....

Зейно: Няма проблем мамо......Не се натъжавай......

Сабиха: Много съжалявам, че трябва да преживееш това....Много съжалявам.....

Айча изигра по невероятен начин тази сцена....... smile3501 smile3501 smile3501

Гюлшен е в болницата при Мемо....Опитва се да го нахрани.....Гюлшен е много изморена....Иска Мемо да се нахрани и да си лягат.....В този момент пристига Капитана....Помислил си е че може да им е свършил кадаифа, че затова е дошъл – да донесе....Както не искаше да се храни, Мемо иска да си хапне кадаиф....Гюлшен кани капитана да седне.....

Ръза е на посещение на другия болен....Кемал....Посреща го Саадетин....Ръза е донесъл малко плодове.....Пожелава бързо оздравяване, Кемал отговаря с добре дошъл Супер Мен.....

Ръза: Дни наред чакам да ми благодариш.....во явно още дълго ще чакам.....

Кемал: Да.....още дълго ще чакаш.... Заради теб не напуснах този отвратителен свят.....

Ръза: Признай, че добре се метнах отгоре ти.....

Кемал: Абе ти нямаш никаква съвест.....Може ли да се хвърляш върху човек, който има пистолет.....Ами, ако куршумът те беше уцелил, нямаш ли акъл.....

Ръза: Това го предвидих......Все пак не съм глупак.....Ще ти обеля ябълка....Малко да си оправиш вкуса.....Може би разговорът ни ще стане по-приятен.....

Кемал: Нищо вече не ми е приятно господин Ръза.....Да бях умрял, щях да се отърва от всичко.....

Саадетин и Фарук разговарят за парите и изписването на Мемо....Парите на Хасан са били лоша изненада за Саадетин – онези 5000 които Кемал не беше внесъл за осигуравките...., но поне са запушили устите на хората в квартала....Фарук ще трябва да плати и за училище.....Трябва да отложат това плащане....Парите които имат ще стигнат да платят престоя на Мемо в болницата.....Ако Капитана не е помогнал, нямаше да имат и тези пари....Фарук предлага на следващият ден той да отиде да вземе майка си и Мемо от болницата.....

Галип и Нурсел са приключили вечерята и седнали на дивана си пият кафето. Пристига Лятифе и уведомява Галип, че госпожа Сабиха е дошла.....

Галип: Нека влезе....Защо не я поканихте.....

Лятифе: Каза че е дошла за малко.....Чака в градината......

Галип се извинява на Нурсел и излиза.....

Галип: Сабиха......Здравей......Защо не седнеш....

Сабиха: Веднага си тръгвам.....Дойдох само да ви върна това...../подава плика, който Ръза й беше оставил сутринта/

Галип: Няма нужда......

Сабиха: Господин Галип.......много сте внимателен, но не мога да приема......

Галип: Сабиха.....Това е аванс.....

Сабиха: При това положение не мога да продължа да работя.....Не искам да чувате приказки заради мен....

Нурсел става неспокойна....Отива и наблюдава през прозореца срещата на Галип и Сабиха.....

Галип: Сабиха.....Това ще се случи и да дойдеш и да не дойдеш....Не им обръщай внимание.....Всички осъзнаха грешките си.....Аз ги поставих на мястото им.....Искам да се върнеш на работа при първа възможност....

Сабиха: Няма да съм спокойна....Не съм свикнала на такива конфликти....Аз си търся друга работа.....Много сте внимателен.....Благодаря ви....., но моля ви не мога да приема....

Галип: Добре.....Не идвай във фирмата......Ще ми даваш уроци по немски......Съгласна ли си......Но искам да проговоря за три месеца......Вече ще се обидя.....Не съм толково некадърен нали......

Сабиха: Нее.....не се засмях заради това.....

Галип: А защо?!

Сабиха: Аз нямам такива умения.....И изобщо не знам как се преподават уроци.....

Галип: Наистина ми трябват такива познания......Работим с германци нали.....

Сабиха: Господин Галип.....Няма нужда.....Аз ще разреша финансовите си проблеми по някакъв начин много скоро.....Много сте любезен благодаря.....

Галип: Сабиха.....наистина искам да науча немски...../двамата се гледат и мълчат/

Сабиха: Добре...Добре.....Но без кръшкане....Ще ви давам много задачи.....Да знаете......Няма да научите езика без да пишете.....

Галип: Ще започнем в събота.....Свободен съм след 3 часа....

В този момент от къщата излиза Нурсел.....Тръгнала си е.....Прекъсва ги....

Нурсел: Галип.....Аз си тръгвам......Вие продължете.....Ще се видим по-късно.....

Галип: Добре .....

Нурсел: Много благодаря за вечерята.....Не забравяй утре да подпишеш пълномощното....

Галип: Добре.....Искаш ли Ръза да те закара.....

Нурсел: Не няма нужда.....Ще се прибера сама.....

Галип: /Пожелава приятна вечер на Нурсел....Чувства се неловко пред Сабиха и споделя/.....Развеждаме се.....През последните дни нещата се промениха бързо.....

Сабиха: Дано да е за добро.....Приятна вечер....../тръгва си/.....

Галип: Сабиха......В събота в три и половина....

Сабиха: Добре /усмихва се и отново пожелава приятна вечер/.....

Ръза си тръгва....Шегува се с Кемал....Обади ми се ако решиш пак да се самоубиваш....Кемал влиза в тон и казва – няма да стане .....Първо ще убия теб за да мога след това да си свърша работата на спокойствие.....Доволен е Кемал от това посещение.....Почувства се значим, че някой е помислил за него.....

След като си тръгна Ръза Кемал разпитва Фарук какво говорят съседите.....Много са се притеснили, но вуйчо му Саадетин им е върнал дълговете....Кемал е изненадан....Прави се че не знае какви дългове има – на борсовия агент, на Хасан.....Няма тайни ......Кемал пита от къде е намерил пари Саадетин. Фарук му казва, че от капитана....

Рухсар бели плодове и чака с нетърпение да се върне Сабиха....Бърза да разбере....Ясно е че остава на работа....ама как я е убедил Галип....какво й е казал, как го е казал.......Сабиха малко я разочарова....Няма да се върне на работа, но започва нещо друго.....Ще преподава уроци на господин Галип по немски....

# 575
Рухсар: Господин Галип е намерил остроумно решение....Харесва ми този подход....Ето това е...Това е.....

На Леле й е скучно да стои сама в стаята и слиза при Рухсар и Сабиха да си правят приказка....Усмивките на Сабиха и Рухсар помръкнаха.....Рухсар покани Леле ....

Рухсар: Ела....Хайде ела.....Пенсионирана наркодилърка....

Леле си взема от плодовете....Сабиха я гледа под вежди....След разговора, който проведаха Сабиха трудно издържа присъствието на Леле.....

Сабиха: Първо се оправи.....После ще си намериш нормална работа....Ще осигуриш спокоен....и почтен живот за това дете....Само да допуснеш още една грешка......Няма да видиш повече Мемо....разбра ли.....При първото ти провинение само да кажа една дума и настойници на Мемо ще станат леля му и чичо му....Знаеш това ...нали.....

Сабиха стана и се качи при Зейно....Леле остана при Рухсар....

Рухсар: /ядосана/ Прецака ни разговора....Нищо не можах да науча заради теб.....Лягам си......

Леле остава сама.....

На следващия ден Лятифе вижда кораба на капитана....Няма звуков сигнал.....Зюлфие разсъждава на глас – Сигурно сирената се е развалила.....Лятифе нищо не казва.....

Гюлшен и Мемо са в болничната стая. Чакат Саадетин да отиде да ги вземе, като трябва да доплати за лечението и престоя в болницата. Но пристига Фарук....Той излъга майка си, че вуйчо му Саадетин е на вън и я чака. Гюлшен излезе да търси брат си....Фарук носи един голям куфар....Накара мемо да влезе в куфара и така го изнесе от болницата....за да не плати сумата, защото трябват пари за таксата за училище....Заедно с майка си се качват в едно такси....След като излизат от района на болницата, Фарук помоли шофьора на таксито да спре, защото трябва да вземе нещо от багажа....Това, което трябваше да вземе е .....Мемо.....Получи една плесница от майка си....

Сабиха носи парите, които й даде Ръза в къщата на Кемал....Саадетин отказва да вземе парите, защото смята, че със заема, който е взел от Капитана нещата ще се оправят....Саадетин покани Сабиха и Зейно да влязат....След малко колебание вече бяха в стаята.....Там се състоя и първата среща между Сабиха и Кемал.....И двамата се разплакаха.....Кемал поиска прошка от Сабиха.....Сабиха моли Кемал да не плаче....Всичко е наред.....Прибраха се Гюлшен, Мемо и Фарук.....Гюлшен сподели пред всички какво е направил Фарук.....Според Кемал Фарук е ....луд....Нали в болницата имат адреса им и ще отидат да си търсят парите.....Сабиха каза, че тя ще отиде да плати сметката в болницата.....Зейно се забавлява от случката....Нищо не се е случило....Те всички се шегуват....Мемо е седнал в куфара и иска Фарук да го затвори за да покаже как е станало всичко....Това малко разведрява обсатановката – дори и Кемал се подсмихва под мустак.....Сабиха казва на Мемо, че ще отидат да се поразходят малко и заедно със Зейно излизат....Отиват в къщата на Рухсар....А там е Леле.....Мемо там ще види майка си.....Срещата на майка и син е много трогателна.....

Сабиха е притеснена от това, че всички са на главата на Рухсар....Ако се случи така, че нападнат тази къща Сабиха няма да си го прости....Тя ще върне Мемо при леля му, а Леле трябва да отиде на хотел до момента в който Сабиха намери пари за да я изпрати в Германия....Леле не може вече да живее без Мемо...Моли Сабиха и тя да отиде в къщата на Кемал....Сабиха знае какво ще се случи там, но въпреки всичко води Леле в къщата....

Рухсар има проблем с доставчицете на лекарства....Доставчика вече не е съгласен за разсрочено плащане...Кемал присъства на разговора – дошъл е в аптеката за поредната превръзка....Взема лисчето с името на фирмата и отива там – за да помогна на Рухсар..Собственик на фирмата е един негов стар приятел....Нещата са уредени...Дават разсрочка 2 месеца за плащанията....

Галип си пие кафето на верандата на къщта в очакване на Сабиха за урока......Лятифе го уведомява, че яденето е готово....Госпожа Нурсел пак е дошла....В кухнята е ......пържи риба......Галип се ядоса....Сам на себе си казва....Боже мой...Боже.....кога ще приключи това.....Сабиха, децата и ....Леле пристигат в къщата на Кемал Сабиха моли Кемал Леле да остане известно време в къщата....Кемал само изгледа Леле, взе си якето и се махна от къщата....

Галип вече е в градината.....Чака Сабиха за урока....Тя пристига......Галип е научил няколко израза за да впечатли „учителката”.......Тя го поздравява – много добре за начало.....Урока е започнал.....Галип пише в тетрадката....Лятифе ги кани за вечеря....Галип отказва под предтекст, че те ще отидат да хапнат в едно заведение наблизо.....
В къщата прислугата е седнала на масата в трапезарията и вечерят....Пристига Нурсел с една тава....Отбелязва факта, че прислугата са се разположили на голямата маса и пита къде е Галип.....Казват й, че той ще вечеря на вън.....Нурсел пита с кого и след като я излъгаха, че ще вечеря сам тя хвърли тавата на пода вдигна луд скандал и Зюлфие каза в кое заведение ще вечеря....Тя отива там ......и провали всичко.....Галип се опита да се абстрахира от нейното присъствие, но Нурсел и там вдигна скандала....хукна да бяга....Галип я последва и за нещастие една кола я блъсна.......

Край на епизод 7 – оригинал

В следващият епизод 8 предстоят много трудни дни в живота на Галип......Но любовта....огромната му любов към Сабиха, ще му помогне да се справи и с този труден период от живота му.....Това е сериал за голямата любов на един мъж към една единствена жена.....Сабиха ......

# 576
Не си спомням, кой искаше линк за филма на Айча - Един полицай от Анкара......

http://www.startv.com.tr/canliyayin.aspx

До колкото си спомням трябва да се излъчва тази вечер от 20,00 часа.

# 577
# 578

http://vbox7.com/play:27713097

От този момент нататък....

# 579

http://vbox7.com/play:1b253cb3

Ти си голяма част от моя живот....

Ти си миг от моята младост....

# 580
Мама Ан, в другата тема за Еркан, днес аз те сравних малко метафорично с цвете, което трудно се отглежда, но искаш на всяка цена да го имаш, за да се радваш на красотата му до безкрай.
В тази тема за Son Bahar, красотата просто извира от теб. Винаги съм си те представяла като човек който умее много силно да обича. Така силно, че само Галип може да се съревновава с теб. Защото само такива хора могат да дават толкова много от себе си...

Това е филм за ценители Мамче, ти го написа „голямата любов на един мъж към една единствена жена”, филм за мъжа който копнееше за своята прелестна есен, чакаше я търпеливо, знаеше че ще я усети.. любовта.....
Разпозна я... беше готов да я посрещне, да се отдаде изцяло на това чувство, да го следва последователно, безотказно... нищо повече намаше да е както преди....

БЛАГОДАРЯ МАМА АН !!!

# 581
Вече два часа гледам новия филм в който участва Айча......за съжаление не я показаха нито веднъж дори и за 1 минута.....Затова има толкова малко снимки за нея в новия й проект.

# 582
Мама Ан, в другата тема за Еркан, днес аз те сравних малко метафорично с цвете, което трудно се отглежда, но искаш на всяка цена да го имаш, за да се радваш на красотата му до безкрай.
В тази тема за Son Bahar, красотата просто извира от теб. Винаги съм си те представяла като човек който умее много силно да обича. Така силно, че само Галип може да се съревновава с теб. Защото само такива хора могат да дават толкова много от себе си...

Това е филм за ценители Мамче, ти го написа „голямата любов на един мъж към една единствена жена”, филм за мъжа който копнееше за своята прелестна есен, чакаше я търпеливо, знаеше че ще я усети.. любовта.....
Разпозна я... беше готов да я посрещне, да се отдаде изцяло на това чувство, да го следва последователно, безотказно... нищо повече намаше да е както преди....

БЛАГОДАРЯ МАМА АН !!!

Подчертаното е чудесно.....Това е голямата и истинска любов на Галип....
Сани, малко си се заблудила....Не е точно така с моята любов.....При мен тя с времето се превръща в уважение, признателност, състрадание.............Любовта на Галип е несравнима в реалния живот....Няма такава любов или поне аз не съм виждала.....Може би затова този сериал ми е толкова скъп.....

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт