Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча # 41

• 37 061
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
# 556

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Гласувайте за таланта, красотата и любовта....

Еркан Петеккайа          http://www.whopopular.com/Erkan-Petekkaya

Айча Варлъер               http://www.whopopular.com/Ayca-Varlier

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 557
Продължение на Епизод 7

Рухсар е подредила масата за вечеря....Леле е седнала до масата, а Зейно и Сабиха са на дивана....

Рухсар: Хайде сядайте.....Хайде Сабиха....И да го мислиш....работата вече се е свършила....Не трябва толково да се задълбочаваш.... Станалото – станало....Може ли да се направи нещо.....не може.....

Зейно: Можем да се върнем в Германия....

Леле: В Германия само нас чакат......

Зейно: Не искам тя да говори с мен.....

Леле: Добре малката.....Майка ти е много разстроена....

Зейно: Много ти пука за мама нали.....Ти открадна татко от мама.....Махай се ....Върви си от тук......

Сабиха: Зейно......Зейно.....

Леле: Никого не съм откраднала Зейно....Татко ти не ми каза – и за теб и за Сабиха.....Не знаех.....Когато разбрах вече....вече носех Мемо....Казах му ожени се за мен......и тогава той ми призна.....Тоест, аз не знаех.....

Рухсар: Замълчете за Бога.....Всичко това вече е минало....Елате и седнете на масата.....

Сабиха: Чуй ме Зейно....Никой не е доволен от тази ситуация....Попаднахме в безизходица....Баща ти.....е направил огромна грешка...., но за съжаление ние понасяме наказанието за нея....Леле страда....Мемо страда.....

Рухсар: Ти да не си последната светица Сабиха.....Не мога да те разбера.....Не бъди толкова примирена Сабиха.....Кажи нещо за Бога....Направи нещо.....

Сабиха: Изглежда от страх и ужас....не мога нищо да кажа.....

Леле: Не се бой Сабиха.....Ще измислим план....Когато човек реши може всичко да направи....И аз ще работя.....Ако поиска човек може да спечели много пари......

Рухсар: Сега бих ти казала нещо, но заради детето се въздържам....Забрави миличка....Знам аз ти как ще спечелиш пари....Ти само се оправи....това е достатъчно.....Ние ще намерим начин да те изпратим заедно със сина ти в Германия....Не ни трябва да работиш.....Хайде....супата изстина....идвайте на масата....

# 558

Фарук е при Мемо...Лекуващата лекарка казва, че след 2 дни ще го изпишат – резултатите от изследванията са добри...Фарук се тревожи......хубаво, че ще изпишат Мемо, но тогава трябва и да се плаща....

Капитана ще придружи Гюлшен до болницата, където е Мемо, а Саадетин ще остане при Кемал....

# 559

Галип отива на лодката на капитана....., но той не е там....Галип ще чака, защото трябва с помощта на капитана да помогне на семейството на Сабиха.... Решава да запари чай.....През това време капитана придружава Гюлшен....Тя продължава да плаче и в таксито....За да я успокои капитана предлага да се почерпят с нещо сладко....ще седнат и ще изядат по един кадаиф....

# 560

Галип се захваща с чая.....Сабиха е излязла да се разходи....Галип я видя......Помисли дали да отиде при нея.....но се отказа, а и Сабиха си тръгна бързо......Галип е оставил чая да се прави сам ..... и е заспал....Прибира се капитана след като е изпратил Гюлшен....

Капитана: Ооооо, имал съм гости....Ей....Юнга.....Защо котлонът гори....Водата е извряла....Ще ми подпалиш къщата.....Не може ли по-внимателно....

Галип: /не се притесни от забележките на капитана/.....Ти къде беше до това време....

Капитана: Заведох Гюлшен сестрата на Кемал до болницата....По пътя й прилоша....и я почерпих с нещо сладко в едно заведение....Посъвзе се малко женичката....След това я оставих в болницата.....Да знаеш Галип...Тези хора са напълно съсипани....

Галип: Знам Лятиф.....Затова съм тук......Този твой втори капитан ....Саадет......Предлагам, чрез него да помогнем на семейството ......Имат много сериозни финансови проблеми....

Капитана: Това е добре.......

Галип: Ще ти пратя 10000 лири .....ще ги дадеш на Саадетин....Да платят за болницата и дългът към разнихора....Малко да си поемат въздух.....Но да не знаят, че аз давам парите...Чу ли.....

Капитана: Добре......Лека полека ще ти ги върнат.....

Галип: Дали да не ти пратя 20000 – да не са малко......
Капитана: Тогава няма да повярват, че парите са от мен.....Не знам за тези 10000 как ще ги убедя....Ще ме спукат от майтап, че съм богат и стиснат....

# 561

На следващия ден Галип е на работа....Влиза не поздравява Сехер и тръгва към кабинето си....Тя го вижда и тръгва след него....

Сехер: Господин Галип, тъй като ми казаха, че госпожа Сабиха ще се върне на работа освободих госпожа Мелтем, но вече 2 дни не идва на работа......затова, ако позволите отново ще извикам госпожа Мелтем....

Галип: Може би не идва заради грубото ви отношение онзи ден....Може би трябва да й се обадите и да се извините.....Заради това не идва сигурно....Какво ще кажете.....

Сехер: /след като е излязла от кабинето на Галип/ Само това липсваше......Това вече е прекалено.....Прекалено е......

Галип е задействал всичко. Ръза дава плик с парите на Капитана....

# 562

Сабиха все още е в къщата на Рухсар....Преглежда вестник с обяви за работа....Рухсар обработва раните по лицето на Леле и говори на Сабиха.....

Рухсар: Ще полудея......Човека не ти ли каза да се върнеш на работа.....Сабиха....Чуваш ли ме......Защо още разглеждаш обявите.....Върви на работа......

Сабиха: Не мога да се върна там Рухсар.....Не разбираш ли......Каза така, защото му дожаля за нас.....И мига в който се върна ще говорят зад гърба му, заради миналото ми....Освен това фирмата е семейна....Не мога да му причиня това.....

Леле: Какво ти е.....Човекът иска теб.....Върши си работата, получавай си заплатата....Остави го той да мисли за другото......

Сабиха: Не можеш да ме разбереш....Затова по-добре си мълчи.....Утре трябва да изпишат Мемо, но ако не намерят пари, ще трябва още дълго да постои в болницата....

Звъни се...Сабиха отваря и вижда насреща си Ръза. Ръза й подава един плик и казва, че това го изпращат от счетоводството.....Не знае какво й изпращат....Изглежда аванса....Ръза пожелава приятен ден и бърза да си тръгне....Сабиха му казва, че не може да приеме плика и се опитва да го върне....Ръза нали е умен, извинява се, но той изпълнява само заповеди......

# 563

Капитана се справи чудесно. Даде парите на Саадетин уж, че са негови – той до вчера е мърморил, че трябват 4000 за да закрепят кораба, но.......той така си мърмори. Сега Саадетин да се разплати с хората и да плати за престоя в болницата.

Къймет по поръчка на Сердар, въпреки нежелението си се обажда на Сехер и я кани на гости.

Кораба на капитана минава покрай къщата на Галип, но този път не наду сирената. Зюлфие е изненадана и пита Лятифе да не би да са скарани.... Лятифе й намери работа, но не отговори на въпроса й, защото самата тя не знае какво става. А капитан Лятиф е променен след нощната разходка с Гюлшен....

Саадетин се разплаща със съседа по офис на Кемал – връща двете хиляди лири..Там обаче научава и за другите пет хиляди лири, които Кемал не е внесъл за данъците и е дал фалшива бележка.....Саадетин се притесни.....След като имат да връщат и пет хиляди лири парите до никъде нява да стигнат.

Галип се връща с Ръза от работа. Заглежда се в розите. Поръчва на Ръза да намери някой да се грижи за тях или да се хваща сам.....Розите трябва да се подрежат.

# 564

Сехер е в дома на Къймет....Спомените й са оживяли, като е дошла.....Къщата е пълна със спомени за господин Шефик....Той е знаел как да живее, но и как да доставя удоволствие на нея и дъщеря им.... При всяка възможност ги е изпращал на пътешествие, затова така бързо е свършило огромното му състояние....Всичко свършва, но все пак има нещо трайно .......Финеса на Сехер, лоялността й към семейството. Къймет умее да ласкае при необходимост хората от които има нужда....Къймет уж много обичала Сехер....Няма да позволи на Галип да я изтика в ъгъла, както е постъпил с тях....Но Къймет ще обуздае Галип, но през това време Сехер трябва да стои плътно в холдинга. Сехер не трябва да се предава.....

Ръза вече чете литература за ....розите......Прави се на градинар....

# 565
Мамче, благодарим...супер си, кога написа толкова нещо, аз от разни вълнения днес....браво, върховно е! smile3501       love001  newsm44 Ето ти едни китки, в чаша от кафе...... Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:50 от KraLeva66

# 566
Мамче, благодарим...супер си, кога написа толкова нещо, аз от разни вълнения днес....браво, върховно е! smile3501       love001  newsm44 Ето ти едни китки, в чаша от кафе...... Hug Hug Hug

Мерси за китките  Hug Hug Hug Hug Hug

# 567

Галип седи замислен...Лятифе му поднася чай и пита защо е такъв....Галип отговаря, че ще имат гости все пак.....Нурсел......В този момент влиза Ръза и моли Галип да излезе на вън.....

Кемал е изписан от болницата....Фарук тръгва за училище, а Саадетин и Кемал ще пият чай...Приготвил го е Фарук....., но не го е направил както трябва. Кемал пита къде са жените. Саадетин отговаря, че Гюлшен е в болницата при Мемо, а Сабиха, Зейно и Леле са у Рухсар...При споменаването на Леле Кемал се изненадва....от къде се е появила тази жена....

Галип излиза и вижда Нурсел клекнала до оградата.

Галип: Нурсел.....Какво правиш тук.....

Нурсел: От два дни много мисля Галип.....Ти си прав.....Нашата връзка приключи....Аз ти отрових живота.....Много съжалявам....Днес упълномощих адвоката си....Поисках да започне незабавно процедурата по развода.....Развод по взаимно съгласие се давал на едно заседание.....

Галип: Радвам се че на края разбра това....И за двама ни така ще е по-добре....

Нурсел: Всичко бих дала да се отърва от тази любов....и да стана отново горда и уравновесена жена.....Ще видиш....Ще успея.....Не искам повече да потъвам.....Страхувам се Галип.....

Галип: Повярвай ми.....и аз много съжалявам, че връзката ни стигна до тук.....Ти си още много млада.....Предстоят ти много щастливи години....Не е ли така.....Хайде да повървим малко....../предложението на Галип да се разходят с Нурсел е голяма  грешка....Тя не е човек н който може да се вярва.....Той не прозря, че тя отново играе игричките си, за което ще съжалява..../

# 568
Приятна вечер на всички  Hug Hug Hug Hug HugУтре вечер здраве и живот ще продължа.

# 569
Благодаря Мама Ан!
Истинско удоволствие е всеки ден да разглеждам и да си спомням тази красива история!

Общи условия

Активация на акаунт