Son bahar - Любов назаем - Еркан и Айча # 41

• 37 050
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Нурсел на инвалидна количка вече е в къщата на Галип. Сердар, майка й Къймет, прислугата всички се суетят около височайшата особа.... Нурсел отново преиграва....Раздразни се от вниманието, с което я обграждат всички.....Галип поема количката от Ръза....

Галип: Ще те сложим на това канапе...Госпожо Лятифе, ще подредите ли нещата....Зюлфие кафе....

Нурсел: Може ли да ми дадете вода....

Лятифе: Разбира се госпожо..../Зюлфие тича към кухнята за вода..../

Къймет: Вода ли ти се пие.....

Сердар: Донесете вода......

Нурсел: Не се дръжте с мен, като с луда...../Да тук ще се съглася с Нурсел...много правилно се изрази.....като с луда....Дълго време съм си мислила, че Нурсел се прави на луда...., но в един разговор с една много уважавана от мен дама от темата разговаряхме по този въпрос....Излезе, че Нурсел наистина има психически проблем..../

Ръза даде знак с глава на Лятифе да се прибере в кухнята....Госпожа Къймет се разплака....

Къймет: Знаеш ли аз как съм.....Лесно ли е за една майка да види дъщеря си в такова положение.....

Сердар: Госпожо Къймет....Днес се преуморихте.....От дни не сте спали....Трябва  да си починете....Елате ще ви заведа горе.....

Нурсел и Галип вече са сами.....Галип през цялото време не се обади, не каза и дума.....Само наблюдаваше какво се случва....Нурсел с безизразен поглед.....

Нурсел: Приех да дойда тук само и само да се отърва от вайканията на майка ми...../Вие вярвате ли на това, което каза Нурсел....защото аз не й вярвам..../Знаеш нали....в твое присъствие не мърмори....

Галип: Тук ще ти е по-спокойно....

Нурсел: Много ми е неудобно от поведението ми онази вечер....Исках да изляза спокойно от онзи ресторант....и да си отида.....Наистина не знам, кога съм започнала да тичам.....и от къде се появи онази кола......Ще ти се стори глупаво, но се почувствах чужда при вас.....

Галип: Нурсел.....не мисли вече за това..../тук Галип се прави на психотерапевт/ Виж...колко филми съм взел.....Да се качим ли горе да гледаме.....Избери си някой.....

Нурсел: Преди много обичаше да гледаш филми с мен....Спомняш ли си.....

Галип: /усмихва се/....Да спомням си.....

Лично мнение – И Сабиха и Нурсел живеят със спомените от миналото.....На Сабиха миналото й пречи да се довери на мъжа, който я обича, както каза Рекси тя до края не му се довери напълно преследвана от лошите спомени със съпруга си.....Тя се доверяваше на човек, който я лъжеше, който я заблуждаваше, но тя не разбра, че я лъже, тя си мислеше, че той е един добър човек.....
Нурсел също живее със спомените от миналото, но нейните спомени са хубави, приятни.....Тя е пропиляла с лека ръка шанса си да бъде щастлива.....Сега иска да си върне това минало, но вече е много късно......

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 08:37 от MAMA-AN

# 661

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Гласувайте за таланта, красотата и любовта....

Еркан Петеккайа          http://www.whopopular.com/Erkan-Petekkaya

Айча Варлъер               http://www.whopopular.com/Ayca-Varlier

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 662

Не Мама Ан, и на мен ми "бягат" тези "борби на Сабиха", затова поставям въпроса, и затова думата може и да е в кавички....
Утре ще дочета епизода от тази вечер. Вече ни се спи... Лека!

luvbed smile3524
Сори....А пък аз си помислих, че нещо съм пропуснала.... ooooh! ooooh! ooooh!

Лека нощ Сани   love001

# 663
Добро утро момичета  cold kaffeetrmker_2 Coffee  typeuu
Желая ви хубав и успешен ден  Hug Hug Hug
Предстои един много специален момент за Галип и Сабиха - от този момент започва развръзката....Феновете на Еркан, Айча и сериала са отделили много внимание на този важен момент - снимки, колажи, подписи, аватари...

# 664

http://www.youtube.com/watch?v=10gGdjgCnlU&NR=1

И двамата не се доизказаха....какво точно чувстват, но прочетоха мислите си....

# 665
# 666
# 667
# 668
# 669

Здравейте...........хубав ден, последен...работен..на всички! Hug Hug Hug

# 670

Хайде на кафе....

МАМАН, това е за теб...супер си! newsm10 smile3505 smile3501 smile3501  love001 newsm51

# 671
Приятен обяд момичета  cook и добро настроение през останалата част от днешния последен работен ден от седмицата   bouquet
Кралице, благодаря за красивото цвете. Добре си се завърнала   bouquet
Не мога да си спомня колажа от кой момент е, но съм сигурна, че Галип говори на Сабиха за любов....И не само говори.....човека е в действие..... Peace

# 672
# 673

Здравейте дами, радвам се на милото Ви участие днес в темата!
Приятен ден и от мен!

Благодаря за тези снимки Мама Ан!!!!

# 674
За Сабиха и нейната борба за любовта на Галип. Или може би „борба”.

Внимавай какво си пожелаваш, казват китайците.
Има хора които за съжаление не са готови да се „срещнат” със сбъднатите си мечти..
Не и Галип, той веднага поде борба за сбъдналата се есен в живота му..
Сабиха... тя бори ли се за този прекрасен мъж, кога го направи за първи път...

За Галип си абсолютно права.....Той срещна любовта в лицето на Сабиха и в нито един момент не се поколеба да се бори за тази любов....Затова се възхищавам от този мъж....
За съжаление, не мога да кажа, че Сабиха се бори за любовта си....Дори в определени моменти съм си мислила, че тя не е влюбена, не обича Галип...Сигурно не съм права, но аз така го чувствах.....
Сани след като пишеш, кога Сабиха се е борила за първи път за този прекрасен мъж, може би виждаш нещо, което на мен ми е убягнало.....Сподели го - това е много интересен въпрос.....

Сега нямам време за голямо писане, но
Мама Ан, това че Сабиха не се бори много много за Галип не означава, че не е влюбена, даже напротив, аз смятам, че тя го обича повече отколкото той нея  Shocked... но за това по-късно...

Общи условия

Активация на акаунт