Предложението за брак - не се случва на всяка

• 77 706
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Съни дей, аз лично никъде не видях да питаш, точно обратното,  на няколко пъти декларира с абсолютна категоричност, че взимаме помощи, дори ги изреди.
Така че хич не ми обяснявай как не си знаела и си питала. Че не си знаела, не си, ама питане нямаше.

Да, не съм спокойна, когато се говори така. Не заради сегашния ми статус на неомъжена, а заради годините ми разведена, отглеждаща сама детето си майка, в които съм се борила и накрая идват някакви и ми обясняват как като си глеадш детето без мъж и взимаш толкова помощи, че чак те се чувстват ощетени.

А, виж с това вече съм съгласна  Laughing:

няма какво да си кривим душата, ако половинката ви иска да сподели живота си с вас, със сигурност ще ви предложи, пък може и да не се жените  Wink

# 1 216
Краси...*, дано на твоята възраст съм далеч от твоя манталитет и мироглед.
Със сигурност ще си далече....което не значи,че е по-доброто.    Grinning

# 1 217
Краси...*, дано на твоята възраст съм далеч от твоя манталитет и мироглед.

Много изпростяваш, момиче. Явно от вътре ти блика простотията, ама можеше поне малко да я завоалираш, а не така като кифладжийка да подвикваш и истерясваш тука. Богът наистина явно не си върши работа. Дали пък не е редно вместо "съпруг" и "бог" да го наричаш "смърф" ?

# 1 218
И нещо, за което се сетих и не знам какво се случва - например мъжът/жената е в състояние, в което не може да взима решения, например за определен вид лечение или нещо в този смисъл, кой решава? Родители/близки на болния или не. Има ли думата човекът, с който са семейство, макар и не не черно на бяло?
Това вече го дискутирахме, Човечева, не следите играта, ще глобявам!

(АААААПЧЧЧИИИИХ)

# 1 219
Не следи, признава си, няма време Laughing а и 82 сраници, ако са като последните, няма и неври да ги изчете Mr. Green

# 1 220
Богът наистина явно не си върши работа. Дали пък не е редно вместо "съпруг" и "бог" да го наричаш "смърф" ?
Аууууууу, завих като вълк от смях!

Отилия , позволяваш ли това да си го сложа в подпис? Laughing Laughing

Леле, каква забава, пак повтарям , загуба голяма ми е през работното време било! Laughing

# 1 221
Eeee, Бърди - на 79 стр. все питам. Как така не съм питала  Shocked
И всичките ми въпроси са провокирани от определението за самотен родител:

"3. (доп. - ДВ, бр. 54 от 2006 г.) "Самотен родител" е лице, което поради вдовство, развод или несключен граждански брак отглежда сам деца до 18-годишна възраст, както и навършилите пълнолетие лица, в случай че продължават да учат, до придобиване на средно общо или професионално образование, но не по-късно от навършване на 20-годишна възраст."

# 1 222
Има и изменение в тая наредба. Явно ти е важно.

# 1 223
  • София
Много изпростяваш, момиче.
Нали?! Съвсем нарочно и съзнателно се насилих да го напиша именно просташки. За да съм в унисон с повечето постове в темата, които освен просташки, са злобни и грозни. И издават определен дефицит.
Иначе това със смърфа ти го признавам - предполагам, че е оригинално  Peace

# 1 224
Явно на теб ти е важно, щом си запозната с измененията.
Боже, що за простотия срещам тук  ooooh!

# 1 225
  • София
sunny, кое, свързано с разясненията за самотен родител, намираш за простотия? Би ли ми отговорила на този прост въпрос? Благодаря!

# 1 226
Явно на теб ти е важно, щом си запозната с измененията.
Боже, що за простотия срещам тук  ooooh!

Разбира се, простоти5я е -  ама ей на - за да има мир - слязох на това ниво!

# 1 227
Смених си кучката със смърфа, хихи, ако не друго, се обнових покрай Д и С.

Сега едно сериозно питане - значи, семейство, на семейни начала. Мъжът притежава апартамент, който обявява за продан, междувременно купуват друг, в нов квартал. Питането е - в ситуацията на СО е ясно, обаче в случая кой какво наследява? newsm78

# 1 228
Тоне бе, прочела съм нещо, чула съм друго и питам.
Не може ли да се отговори просто и с факти: Ей, жена, виж тука пише друго, вече не е така и т.н.
Така ще си променя мнението за някои неща. А с това зъбене тука само ми затвърждавате старото, което е погрешно може би, но за съжаление няма да го разбера.
Ще рече човек, че всички сте в ПМС в момента  ooooh!
Ай останете си със здраве.  Peace

Вилико, за какво ниво говориш ти изобщо - дали си излизала на кота 0 някога.

# 1 229
  • София
Сега едно сериозно питане - значи, семейство, на семейни начала. Мъжът притежава апартамент, който обявява за продан, междувременно купуват друг, в нов квартал. Питането е - в ситуацията на СО е ясно, обаче в случая кой какво наследява? newsm78

А кой купува (в смисъл, на чие име се купува апартамента, не кой дава парите)?

При семейство без брак, при смърт на единия партньор, неговото имущество наследяват само децата. Това е правната причина да не искам да сключа брак лично за мен.

Общи условия

Активация на акаунт