Предложението за брак - не се случва на всяка

• 78 372
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 345
Мда, това може да доведе до въпроса - тази, които са женени, но не си носят халките, женени ли са всъщност.

# 346
Аз халката си я нося през по голямата част от времето, за пръстен идеше реч.  Ама иначе не е лоша идеята, пясъчника има нужда от прекопаване още малко  Mr. Green

# 347
  • София
И разбира се, Сийка е права, тези, които са предпочели да не сключват брак са имали предвид 35 лева детски, как не се сетих по-рано.

В интерес на истината, нямам нищо против по отношение на практичността, в другите страни тя се залага като данъчни и осигурителни  облекчения за сключилите брак и родилите си дете. Така че 35-те лв. у нас за неженените, спокойно могат да се противопоставят на тези дето са се оженили, заради някакви преференции там.
 Едно ми е чудно, защо винаги когато се заговори за брак, веднага се вадят тефтерите и почват да се правят сметките. Май единствения смисъл на бракуването опира до това, че се съгласяваш за определен период на живота си моето и твоето да е нашето.

Да. Ако не фигурират сметките и тефтерите и переспективите, всички щяхме да си вземем по един латино танцьор да ни радва с кръшни танци и с това въпросът да приключи.
Не, че една моя приятелка не си взе такъв за съпруг и много добре си прекарва, роди му още едно дете, разпродаде си имотите, наследствени и придобити след развода и с първия и съпруг и сега идеално си живеят без една стотинка на социални помощи с двете деца. А тя скъса лентата и е готова за лудницата, само, че няма места и в държавните лудници, а за частна няма пари.
Така де, любовта нали е над всичко.

# 348
П.П. Аз съм с църковен брак, ходя даже редовно на неделна литургия и даже се изповядвам понякога.
Хвана ли ви яд?   Twisted Evil

Това е страхотно . Не ,не ме е яд. Това има смисъл и  е сериозно доказателство за силата на връзка ви.

А относно пръстена . Първият който получих беше направен от станиол на бонбон .

Мда, това може да доведе до въпроса - тази, които са женени, но не си носят халките, женени ли са всъщност.
Ако не са ти издути пръстите ?! Причината да не я носиш наистина е възможно на подсъзнателно ниво да означава нещо ?!

# 349
Това е страхотно . Не ,не ме е яд. Това има смисъл и  е сериозно доказателство за силата на връзка ви.

Пошегувах се с "яда", Сиси. Simple Smile

# 350
  • София
И там важало правилото за 3. Колкото 3 заплати.  Защото съм чувала, че при тях редното било да правиш секс на 3та среща.

А при нивото на нашите заплати кога е редно?

# 351
  • Linz
Не вярващ влюбен ?!  Stop
Тук бих се замислила много за човека .
Така е, атеистите са лишени от чувства. И правят секс само по задължение.

# 352
  • София
Естествено.
На мъж не се обаждаш и ПРЕДИ третата среща не правиш секс.
Сексът и телефона са оръжия в ръцете на една жена, с които е в състояние да направи с един мъж точно каквото си поиска. Има и още едно условие, за да станат три, но за него сами ще се досетите.
Ако си майстор на прелъстяването, можеш и още на първата среща да го треснеш, след това  с помощта на телефона пак да постигнеш същия резултат.

# 353
чудя и се на тази тема откакто е пусната
и стигам до един извод
или авторката умира от скука сега по празниците и затова пуска такава заядлива тема
или иска индиректно да се изфука колко е специална на фона на хилядите неспециални според нея дами

бляк
 Sick

весели празници на всички и да не ви пука какви сте в очите на околните
бъдете щастливи с изборите, които правите
 Hug

# 354
Виж сега, W'A'S'P' , на авторката наистина основното й постижение в живота е сполучливият брак.
Но хич не е глупава, затова съм склонна да мисля, че пусна мухичка, а ние направихме слон.

# 355
Абе чудя ви се, защо толкова лично приемате нещата?
Всеки има своя гледна точка. Авторката е изразила своята и понеже е различна от вашата, това трябва да означава, че тя се заяжда...
Нямам брак, не приемам темата като заяждане, нито като фукане.
До някъде споделям мнението на авторката, но не разбирам, защо толкова беснеете...

# 356
Виж сега, W'A'S'P' , на авторката наистина основното й постижение в живота е сполучливият брак.
Но хич не е глупава, затова съм склонна да мисля, че пусна мухичка, а ние направихме слон.

именно
обича да пуска мухички, които явно са ГМО, щом стават слонове
и после чете с кеф

аз нямам намерение да се фукам колко съм или не съм специална
запазвам го за моите си мъжове

...Авторката е изразила своята и понеже е различна от вашата, това трябва да означава, че тя се заяжда...
...

единстено подчертаното е истина
това и е любимото занимание
да е жива и здрава и ... специална

Хау

# 357
Аз пък не видях никакви скандали тук.
А и нали всички сме доволни от решенията, които сме взели? Защо тогава да се дразним на тема от Форума.
Даже не се и познаваме лично...

Друго си е примерно 87-годишната комшийка баба Митка да те пита същото.  Laughing

# 358
  • София
Темата е тенденциозно провокативна.
Авторката обаче нещо се е объркала в първия си пост, защото е пропуснала онези, които живеят без брак, просто защото жената не иска такъв. Боже, ама наистина има такива патки. И аз съм една от тях  Mr. Green

# 359
Темата е тенденциозно провокативна.
Авторката обаче нещо се е объркала в първия си пост, защото е пропуснала онези, които живеят без брак, просто защото жената не иска такъв. Боже, ама наистина има такива патки. И аз съм една от тях  Mr. Green

И ти ли, бонбонке!!! Уби вярата ми в доброто  и в човека, и в благословения свещен съюз.
Но поне някое предложенийце си получавала, нали?

Общи условия

Активация на акаунт