Предложението за брак - не се случва на всяка

• 77 027
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да, такъв после може пак да е недоволен, ако е искал момиче, пък се родило момче. Или ако детето е с увреждане или болно. С две думи, изнудвач и използвач!

# 481
Познавам един такъв. Мацката вместо да се обиди и да хукне да бяга, хукна да й бият хормони, да забременее по-бързо.

# 482
  • На земята, която е всъщност звезда.
Между другото някоя напред беше писала,че се е почувствала специална ,когато партньора й поискал да имат първо  дете,а не брак.Това ме подсети за един познат, който се беше зарекъл,че ще се ожени само за жена ,която първо забременее от него и роди.Искал да е сигурен ,че ще могат да имат свои деца...Той си беше особняк в много отношения ,де...    Laughing
Сигурно още е сам? Много идиотско искане.От такъв бих си тръгнала.

Интересно, аko се окаже, че той не може да има деца, дали пак ще пее същата песен?  newsm78 Laughing

# 483
Да бе не се случва...на мен ми се случи два пъти и двата пъти казах ДА Laughing Mr. Green
Чукам на дърво повече да не ми предлагат,че немога отказвам Whistling

# 484
Да бе не се случва...на мен ми се случи два пъти и двата пъти казах ДА Laughing Mr. Green
За всичко ли си така? Joy

# 485
Така и не се научих да казвам НЕ Laughing

# 486
Така и не се научих да казвам НЕ Laughing
И аз съм така. Flutter Горките ни мъжове! Joy

# 487
Преди вярвах в брака. Но се оказа, че при проблеми това носи повече негативни емоции и спънки в живота. Когато започнат проблемите и избухванията не пита има ли брак или не. Ако няма брак е толкова по-лесно, просто изчезваш, без дела за развод и тем подобни.

# 488
Спорът вече придобива безмислен отенък.
Обществото еволюира, еволюират и ценностите, които обслужват функционирането му.
Искаш да кажеш... деградира...

# 489
Аз принципно съм против брака. Имам такъв, но не са ми предлага ли. Навремето това беше най-лесния начин да си оправим документите за чужбина. Единствената полза дето виждам за сега е , че ми спестява пари за нотариус. Иначе имам приятелки ,които наистина искаха да се омъжат, колкото и непонятно да е за мен, че и мъже дето искаха непременно да се оженят. Хора разни разнообразни.

# 490
Човек няма ли зад гърба си поне два брака и два развода-все едно,че не е живял Laughing
Що за скучен живот е това-без сватба,без развод....летаргия. Laughing

# 491
  • На земята, която е всъщност звезда.
Човек няма ли зад гърба си поне два брака и два развода-все едно,че не е живял Laughing
Що за скучен живот е това-без сватба,без развод....летаргия. Laughing

Плюс поне четири предложения, от които половината отхвърлени.  Laughing

# 492
...и цяла колекция от годежни пръстени с диаманти.

# 493
...и цяла колекция от годежни пръстени с диаманти.
Че как мислиш, че са възникнали първите бижутерийни магазини?  Wink

# 494
  • София
А при отказ от подписване годежното бижу не се ли връща на мъжа? Вижда ми се доста грубо за бъде задържано от бившата вече годеница.

Общи условия

Активация на акаунт