Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 647
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Да, Вилико, звъннах й.
Явно не винаги ви е ясно правилното нещо, но бързате да подскачате и да се идентифицирате с несъществуващи драми.
аргун, предвид, че Сийка беше цитирала мен и задала конкретен въпрос, по колко начина според теб трябваше да го изтълкувам?!
Аз не се обиждам, тъй като няма за какво. Нито ме е настъпила по мазола, нито нищо. Просто въпросът й беше повече от абсурден.

Подобни теми иначе са много показателни и полезни.

# 811
  • София
ама и с мои гаджета сме си говорили дали да се женим, ама реално и сериозно предложение не е излязло нито от мен, нито от тях, а от съпруга ми!

Та ти си чула само веднъж в живота си предложение за брак и затова е толкова важно за теб ?! Ясно !

Какво е ясно? Що за глупости пишеш? Какво, ще си мерим предложенията ли?

Ирис, че то всичко става през годините! Лично аз не намирам причина мъжът, с когото живея и градя общ дом да ми предложи да се оженим и аз да откажа. Както неправвенето на предложение, така и един отказ могат да бъдат много разочароващи и предизвикващи съмнение. Той как реагира като му отказа, ако е било официално предложениие? не му ли стана криво? Защо любимата жена ще откаже да се омъжи за любимия мъж?  newsm78 Peace

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 14:50 от Andariel

# 812

А аз какво те интересувам теб тогава?

Не си мисли, че ме интересуваш, хич не ми пука за тебе даже. Но ми прави впечатление, че страшно обичаш да изопачаваш нещата и думите на другите хора, ти си просто съвършеният развален телефон. И не мога да разбера защо жени, които заявяват, че не изпитват никакви неудобства от липсата на подпис, и за които този подпис няма никакво значение, в един момент се оказват най-изнервените на тази тема?

И какво сега? Последно да ти отговоря ли или не те интересува?  Laughing

# 813
Тя няма нужда от адвокат, но има потребители, които четат и не разбират написаното.

Joy Сериозно ли се опитваш да изкараш нещата такива, каквито привидно не са? Именно в контекста думите звучат различно, но сигурно за Сийка е важно колко хора мамят държавата, дааа...

Вилико,
пиша съвсем сериозно нещата такива, каквито са. Колкото и да се опитваш да дърпаш в посока на конфликт, такъв в случая просто няма.

Тя от семейното си положение е доволна, ама Сийка не я закачи за семейното положение, а за точенето на пари от социалните, което вече си е обидно.

Нищо обидно няма. Като прочете някоя такова нещо просто казва "това не се отнася за мен" и точка. Достатъчно време сме в този форум, за да знаем, че явлението съществува, както и че не всички неженени лъжат, че са самотни майки.

Да, Вилико, звъннах й.
Явно не винаги ви е ясно правилното нещо, но бързате да подскачате и да се идентифицирате с несъществуващи драми.
аргун, предвид, че Сийка беше цитирала мен и задала конкретен въпрос, по колко начина според теб трябваше да го изтълкувам?!
Аз не се обиждам, тъй като няма за какво. Нито ме е настъпила по мазола, нито нищо. Просто въпросът й беше повече от абсурден.

Подобни теми иначе са много показателни и полезни.

Доколкото разбирам ти нямаш проблем, а Вилико.

# 814
  • София
Andariel, а гей-браковете одобряваш ли?  Grinning

# 815
Аз ли съм имала проблем  newsm78
И какъв е той точно? Бах тоя късмет да попадна на форумския психолог!

И какво сега - Сийка не пита Тонка, не се опитва да я клъвне  - а събира информация кой колко лъже държавата ли? Похвално!

# 816
  • София
Andariel, а гей-браковете одобряваш ли?  Grinning

Не съм мислила по въпроса, но на първо питане, да, одобрявам ги! защо не, щом хората искат да правят семейство, да не се оженят! Но се съмнявам тук да стане в близко бъдеще. Едва няколко държави ги разрешиха, и то съвсем наскоро.

# 817
  • На земята, която е всъщност звезда.
Нали след 50-а стр. темите се заключваха?  newsm78

# 818
Хах, аз пък гей браковете май не ги приемам. Нека си живеят, ама чак да афишират...

# 819
  • София
то е за отчетните и в някои подфоруми.

# 820
  • София
Хах, аз пък гей браковете май не ги приемам. Нека си живеят, ама чак да афишират...

Не е до афиширането, а до правото на наследяване, вземане на решения за другия, ако е в безпомощно състояния, издръжки, СИО ... това са им доводите на хората.
И аз съм за, определено.

# 821

Не е до афиширането, а до правото на наследяване, вземане на решения за другия, ако е в безпомощно състояния, издръжки, СИО ... това са им доводите на хората.
И аз съм за, определено.

Не, не, не ме разбра - на мен ми идва в повече да покажа на сина си как двама 60 годишни мастити дядовци си пускат езици на обществено място...Нищо повече. А имах много близки приятели гейове.

# 822
  • София
Е, на мен не ми е приятно и хетеросексуални двойки да си оплитат езиците на публично място.

# 823

Не, не, не ме разбра - на мен ми идва в повече да покажа на сина си как двама 60 годишни мастити дядовци си пускат езици на обществено място...Нищо повече. А имах много близки приятели гейове.

Пак слабоумни изказвания. Какво общо има пускането на езици на обществено място със сключването на брак !

# 824
  • София
Виждате ли какъв парадокс се получава - хомосексуалните искат да се женят официално, готови са с години да водят битки за да получат това право, а хетеросексуални твърдят, че един подпис нищо не означавал!

Вилико, Тонка, бракът няма отношение към езиците. Показността на сескуалните отношения е въпрос на култура, най вече лична. Просташко е такова поведение, независимо дали става въпрос за хомо или хетероотношения.

Общи условия

Активация на акаунт