Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 744
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 795
  • София
А, и друго... Дори и без подпис, аз се чувствам семейна жена. Това сигурно е престъпление в очите на някои омъжени съфорумки, но ще ме прощават  Joy
Мен повече ми е любопитно като каква се чувстваш, когато взимаш детските - като омъжена или като самотна майка.  Laughing
Ще те разочаровам, Сийке. Не получавам детски, тъй като доходът ми е достатъчно висок. Заяждането ти е нелепо, да не кажа тъпо. Страхотно интелигентен коментар, няма що.
Апропо! Имаш ли представа какво означава "самотна майка". Вземи се просветли първо, пък после ми го навирай в очите.

# 796
А ти защо отговаряш?  Wink
Трябва да си доста кух, че да пишеш нещо - чийто смисъл не знаеш. "Самотна майка" си има определение!

# 797
  • София
вили, допълних се, но ти ме беше изпреварила. "Самотна майка", хаха  Joy
Сийке, дори да имам огромно желание да се докопам до някакви помощи като самотен родител, няма да ми се получи, предвид имотното ми състояние и доходите ми  Peace
Ей, го на - мъжът ми е до мен и се хилим на тъпотиите ти.
Чакам сега някоя съпруга да категоризира и децата на неженените. Абе аз объркала ли съм се, в 21 век ли живеем или в Средновековието?

# 798
Кака Сийка задава този въпрос, понеже по едно време във форума беше пълно с теми "как да се запиша като самотна майка, нищо че си живеем с таткото". Имаше и тема от една потребителка, която беше записала детето само на свое име, живееше с таткото, а когато той почина изведнъж стана много важно да направи днк-тест посмъртно. Колкото и дребно да ви се струва това шмекеруване за едните детски, за някои хора е важен доход.

# 799
Ти да не й звънна по телефона и да я попита?

Защо зададе въпроса - мисля за всички е ясно!  Wink

# 800
Да, Вилико, звъннах й.
Явно не винаги ви е ясно правилното нещо, но бързате да подскачате и да се идентифицирате с несъществуващи драми.

# 801
Да, Вилико, звъннах й.
Явно не винаги ви е ясно правилното нещо, но бързате да подскачате и да се идентифицирате с несъществуващи драми.

Добре е Сийка, има си адвокат!  Peace

# 802
Тя няма нужда от адвокат, но има потребители, които четат и не разбират написаното.

# 803
ама и с мои гаджета сме си говорили дали да се женим, ама реално и сериозно предложение не е излязло нито от мен, нито от тях, а от съпруга ми!

Та ти си чула само веднъж в живота си предложение за брак и затова е толкова важно за теб ?! Ясно !

# 804
Тя няма нужда от адвокат, но има потребители, които четат и не разбират написаното.

Joy Сериозно ли се опитваш да изкараш нещата такива, каквито привидно не са? Именно в контекста думите звучат различно, но сигурно за Сийка е важно колко хора мамят държавата, дааа...

# 805
Чакам сега някоя съпруга да категоризира и децата на неженените. Абе аз объркала ли съм се, в 21 век ли живеем или в Средновековието?

Ами аз затова и се дразня, защото от тоя форум всъщност това и очаквам. И явно правилно. Confused
   Направо се излагате.

Не искам да се заяждам, ама и с мои гаджета сме си говорили дали да се женим, ама реално и сериозно предложение не е излязло нито от мен, нито от тях, а от съпруга ми!

Е, аз пък съм чувала достатъчно, и не само от мъжа ми, та да знам, че предложението не е нищо, а е важно това, което става, или не става през годините.

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 14:41 от Iris04

# 806
Joy Сериозно ли се опитваш да изкараш нещата такива, каквито привидно не са? Именно в контекста думите звучат различно, но сигурно за Сийка е важно колко хора мамят държавата, дааа...

А на теб какъв ти е проблемът, че така нервно подскачаш? Нали си доволна и т.н. от семейното си положение, защитаваш избора си да нямаш подпис? Какво те интересува Сийка тогава?

# 807

А на теб какъв ти е проблемът, че така нервно подскачаш? Нали си доволна и т.н. от семейното си положение, защитаваш избора си да нямаш подпис? Какво те интересува Сийка тогава?

А аз какво те интересувам теб тогава?

# 808
  • София
Тя от семейното си положение е доволна, ама Сийка не я закачи за семейното положение, а за точенето на пари от социалните, което вече си е обидно.

# 809

А аз какво те интересувам теб тогава?

Не си мисли, че ме интересуваш, хич не ми пука за тебе даже. Но ми прави впечатление, че страшно обичаш да изопачаваш нещата и думите на другите хора, ти си просто съвършеният развален телефон. И не мога да разбера защо жени, които заявяват, че не изпитват никакви неудобства от липсата на подпис, и за които този подпис няма никакво значение, в един момент се оказват най-изнервените на тази тема?

Общи условия

Активация на акаунт