Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 507
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 395
Не знаят какво пропускат тези които живеят в грях. Laughing

Нашата беше в Ботаническата градина. Еко сватба. LaughingСпомням си, че свекърва ми ми говореше на въпреки по повод букета. Много скъп ми бил, и тогава моя принц като отсече, нека годеницата ми да си избере този, който и харесва. Е, още повече го харесах. Laughing

# 1 396
  • Варна
2 брака с венчавките (даже и пред БПЦ се развеждах), сватба и половина, нито една булчинска рокля.
Циганка не съм, но кръвната ми група е В, все пак.

# 1 397
1 брак с подпис, с някакъв бременен панталон и дълга туника отгоре. Кумове и девер ми и туйто.

Ако някой каже как да накарам почти 6 години след тогава Телец да направи сватба, ей ме на. Laughing

Но пък бях толкова излъчваща щастие булка, че повече няма накъде. С един кОршум - два заека, планирано забременях на морето и есента подпис. Толкоз.

# 1 398
  • На земята, която е всъщност звезда.
вселена, понякога хората се вълнуват, заради промяната в живота си, просто.
А ритуалът с взимането на булката се практикува дори и не я заведат в родовата къща, в която живеят до девето коляно.

Ясно е, че се вълнуват, но по мои наблюдения, повечето не реват, както се опитват да внушат някои съфорумки. Само това оспорвам, не вълнението, то се подхранва и от вълнението на другите хора.

# 1 399
  • София
И какво сега, трябва да оцапаш на бялото само защото не си  го виждала? Ми, да си! Баси, аз си мислех, че съм от кривите, ама то имало и по-криви от мен!

# 1 400
Добре, де, айде, делите първото място. Само не се карайте.

# 1 401
  • София
Няма какво да деля с нея, че да се карам. Веднъж стана ясно, че не е виждала, но втори път такава реплика вече е грубо. Малко на злоба намирисва. Изобщо не трябваше да разказвам, че някои много цапат чуждите спомени! нищо, ще знам за друг път!

# 1 402
Броим до 10 и ни минава Laughing

# 1 403
Тъй като тука списващите, както и хората навън, са все различни характери и темпераменти ,се очаква,че и емоциите и преживяванията ни са различни.
Всеки изпитва нещата по свой си уникален начин и няма значение кой какво е казал,защото всеки може да сподели за себе си и да прочете за другите. Нищо повече!
Аз не харесвам тъпани,хора,чалга и, как им казваха,-кючеци ,игри с пилета и кумове на ръ4еница,та нещата бяха семпли ,изискани и по наш си стил.
Други пък искат да се вземат с тъпани и 9 хора пред блока-сполай ви ,нека е !
Нито съм примирала за бяла рокля като на принцеса,нито за каляска или лимузина,а просто исках този човек до мен сега . Peace

# 1 404
аз навивах мъжа ми да се оженим пак  в Бг, в църква/не съм религиозна, ама вече съм отдавна бракувана с гражданска церемония в холандия/, само за да облека елегантна рокля на булка. той обаче каза, че един път брак с мен му стигало и за всички следващи животи, които можел да има евентуално Laughing

на първата си сватба бях млада  Simple Smile  с много сладка рокля и изглежам ужасно щастлива  Laughing, да ми се чуди човек на акъла Twisted Evil .
на втората бях улегнала вече жена на 31 г и бях с елегантен бежов костюм. пак изглеждах много щастлива, а мъжете до мен покрусено нещастни  Laughing

бих се омъжила още няколко пъти  Laughing

пс. ама защо да рева не разбрах Rolling Eyes.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 01:04 от слънчева*

# 1 405
пс. ама защо да рева не разбрах Rolling Eyes.

От емоции. На мен пък не ми беше до рев, нервно ми беше как ще мине. То все едно за Уелския принц  се женех и ме гледа цял свят. Мина и замина.

Със свекървата се познавах от 8 часа има-няма и хоп, добре дошла на сватбата ни. Laughing

# 1 406
  • На земята, която е всъщност звезда.
И какво сега, трябва да оцапаш на бялото само защото не си  го виждала? Ми, да си! Баси, аз си мислех, че съм от кривите, ама то имало и по-криви от мен!

О, я стига глупости. Да не говорим, че ти самата оцапа темата за женитбата на друга съфорумка. Но когато опира до теб, сакън някой да не ти противоречи. ooooh!

# 1 407

Който си има мозък- щрака, който си няма - щрака с пръсти
Toва е гениално  Flutter

Леко се колебая дали съм прецакана като атеист, че съм минала само с една сватба, или не е късно да прегърна католическата вяра и да се боря за още две:)

пп. сега чета някаква кратка световна история и там пише, че католическата църква признава източноправославната. Ама явно източноправославната не признава тайнствата на католическата, ние на Балканите  сме известни с благия си нрав и дипломатичност  Wink

# 1 408
Извинявай ,ама за мен е супер цинична ситуацията:Мъжът ,когото уж обичаш ,готова си да му родиш дете, ти предлага сърцето ,живота си и всичко свое,а ти седиш и мозъкът ти щрака....Ааа,ама как да се оженя за него?!Ами имотите ми?Ами ако се разведем....
За някои може и да е нормален подобен начин на мислене.
Аз обаче не го свързвам с понятия като любов,семейство,деца.
По-скоро лъха на ужасно сметкаджийство:Моето си е мое,твоето-общо!

И да знаеш, че е много хубаво някой да ти предложи и всичко свое, освен сърцето си, пробемът настъпва, ако ти предложи сърцето и ръката си, обаче своето си го запази.
Аз нещо различно ли написах?    Laughing
Нали това казвам,като ми предлага брак,ми предлага всичко:и сърцето си ,и живота си ,и всичко свое.

Противничките на брака написаха ,че не желаят да се женят ,защото не искат другия да се възползва от всичко тяхно.т.е. искат тяхното да си остане тяхно.....пък като се оженят,пък като родят,пък като се разведат,пък мъжа като се ожени пак,пък като му се родят други деца....та ще им вземат скъпоценните имоти....
То май никой още не им предложил ,те направо си направиха разбивка на живота чак до гроб.    Mr. Green
То бива ,бива сметки и далновидност,ама да седна да живея с "Ако"  цял живот....

По тяхната логика не трябва и да излизам от къщи,щото ...Ако ми падне тухла на главата?
Ако ме блъсне кола?
Ако ме нападнат?
Ако.......?
Приемам подобно сметкаджийство ,пресметливост ,далновидност в сферата на бизнеса ,но не и в личните отношения.Там би трябвало да действат други приоритети.
За мен!

# 1 409
  • Варна
пп. сега чета някаква кратка световна история и там пише, че католическата църква признава източноправославната. Ама явно източноправославната не признава тайнствата на католическата, ние на Балканите  сме известни с благия си нрав и дипломатичност  Wink

Трудно би станало, щото Римокатолическа е ерес на Източноправославната - демек, разбунтували са се папите срещу властта на патриарсите и си взели своето, позагърбили философстването и започнали да администрират, при това добре. А колкото до благия нрав и дипломатичност- о, да замълчим как католиците са ги "ръсели на кило", особено на Балканите, околностите, а и по-далечни "пионерски" територии. Важното е било, че е все в името на Спасението душевно. Е, източноправославни (и etc.) не са им оставали длъжни, де.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт