СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • sofia
Доообрютрооо!!! Хайде на кафето.
 Пецата още нанка, изпратих бате на работа. Та ще се насладя на минутките спокойствие, с кафе и цигарка...
Как са болничките?
Ивет, добре дошла! Много ми харесват имената на двете ти принцеси. Звучат много красиво.
Тук е снежно и красиво!

# 61
  • София
Добро утро мацки!
Кришка  ммм добре изглежда кафето..
ivka_01  добре дошла  Hug
Ейй днеска Стефанов ден...та се сетих за Стефи стеф, дето се загуби напълно..Честито на имениците!

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 08:59 от EmiR

# 62
Zдрасти, банда Simple Smile

Здрасти и на Ивка  Hug

# 63
  • sofia
Ей, верно, бе! Честит имен ден на всички празнуващи днес! Къде се загуби готината Стефи, наистина?!

# 64
  • София; Дружбето
Добро утро.
Честито на именниците Hug Живи и здрави
Ивка, добре дошла. Ние май си нямаме реално пишеща майка на близнаци Grinning
Болничките да се отчитат, стискам палци всички вече да се оправят, че ато ви чета ми става толкова тъжно Tired Моето мом Tiredе продължава да кашля яко, вече ми писна Crossing Arms Миша се оправи с хапченцата

# 65
Добро утро и от нас !!!

Честито на всички именници !!!
Стефи Стеф дано се включи да и честитим  Hug!

Ивет, добре дошла  Hug !!!

# 66
  • София
Добро утро и честито на имениците Simple Smile
vka_01, добре си дошла Hug
Покахонтас, Мая, как са дечицата?

Навън е побеляло, май ще водя Никола да се отъркаля малко в снега Grinning

# 67
Честито на имениците, живи и здрави   bouquet

Цвета, аз казвах на Арлина май, за едни хомеопатични капки за упорита кашлица- тартефедрил се казват, д-р Михайлов го беше изписал на детето на една дружка (само той го лекува и само с хомеопатия). Та аз питах нашия доктор дали мога да ги давам на Божидар (когато се роди Свилен всички бяха болни и кашлящи упорито), каза ок, купих,дадох и мина. Та-консултирай се,ако искаш. Около 9лв са.

Успешно и бързо лечение на всички  Hug

# 68
  • София
Атракция - капките в линка за хомеопатични... Wink За първи път ги чувам, а като им чета съдържанието...имат част от нещата, които съм давала ама и още други интересни...Та добри ми изглеждат, пък и щом са  и изпробвани....

# 69
Хелоу лейдис Hug

Чета за Покахонтас и Мая и ми е едно криво и мъчно за дечицата - дано да са по-добре  Praynig

При мен нещата се опитват да влязат в нормален ритъм - само дъжда разваля идилията, не може да се мръдне никъде...
Бъдни вечер - след цял ден готвене, вечерта бях каталясала, хапнахме, опитахме се да си спомним какво хубаво ни се е случило през годината и децата заспаха малко след 8,30. Седим с ММ и се чудим с какво заслужихме такова щастие - две спящи деца преди 9 часа. Седим и даже не знаем какво да правим. Тишина - такова чудо не знаем от не помня вече....

Коледа - Коко скочи още по тъмно, дядо Коледа минал и оставил подаръци под елхата, да ги разопаковаме, да видим кой какво и стана обяд. Дойде ред на обяд с всички баби и дядовци, за мое щастие всички на един път. Ядене и пиене и жив дядо Коледа...Обаче ще го пенсионираме вече, Коко все още беше като омагьосан пред него, но....до година ще познае баща си...Децата са доволни от подаръците са - Коко получи разни игри, а Боби мечтаната от мен палатка, конструктор във формата на влакче от мегаблокс и една тъпничка на фишер прайз... Не съм забелязала да е особено доволен от подаръците си, както и обратното  newsm78.

Купона с гостите продължи и вечерта на 25, както и тази вечер и вече ми писна, щот сме с деца и все в къщи се събираме, че е по-удобно заради Боби, а аз не се престрашавам да карам колата на ММ и така, ако се ходи някъде аз пия, той не и все не доволни и все в къщи и аз пак не доволна...

Подаръци - Коко ми поръча в писмото до дядо Коледа парфюм и той чул молбите на детето - та имам парфюм за подарък...

Честит Имен Ден на празнуващите  Hug  bouquet

Цвета и на дребчо бързо оправяне Hug

# 70
  • София
Добър ден! Ние сме по-добре днес, даже успя да изяде цяло яйце, явно вече не я боли толкова. За обяд ще яде картофено пюре, тя го обича много. Ако знаех какво ще се случва...нямаше да я доближавам, докато имах херпес  Confused Вече си има вирусче херпес симплекс за цял живот, благодарение на майка си  Sad
Иначе и тука вали сняг, вече има сигурно 5-6 см и продължава да вали обилно. Обаче ме е страх да я заведа навън, може би утре?  newsm78 Дано да не е много студено.
ivka_01, добре дошла!
Ана Мария блъска по клавиатурата и иска и тя да пише, трябва да приключвам  Laughing

# 71
Привет!  Hug Благодаря за топлото посрещане!  Heart Eyes

Честито на именниците!   bouquet Да са живи, здрави и много щастливи!  Heart Eyes

# 72
  • Испания и Стара Загора
pocahontas80 радвам се,че сте добре.За херпеса знам,че е много опасен за малки деца ,чувала съм и за смъртни случаи ,и за това  гледам да не се доближавам до Андреа ,когато имам херпес. Rolling EyesДано се оправите бързо. Hug
При нас нещата са по-зле.Алекс от снощи е на АБ,тъй като вчера цял ден беше с Т39.3 и не можах да я сваля.Има и гадна кашлица и гъсти сополи.От тази сутрин и Андреа е с кашлица. Tired
ivka_01 добре дошла Hug
Честито на всички именници днес.  bouquet

# 73
  • До хладилника, който обичам
Честито на всички именници! Живи, здрави и засмени! Simple Smile

Мен ме нямаше известно време поради спешен проект, но и с него се преборихме успешно предпразнично. Малко не успях да усетя празничните вълнения, да напазарувам на спокойствие и изобщо, да се потопя в празничната атмосфера поради това, но резултатът си струваше, така че не съжалявам особено, изключая стреса, който ми костваше Simple Smile

И между навикване на децата, чертане и всякакви такива, успях да правя активно още нещо, с което искам да ви се похваля и да попитам за мнението ви, без значение кой кърми, кой не Simple Smile безпристрастното мнение е винаги добре дошло, особено от хора, чиито деца са по-големи от няколко седмици/месеци и имат поглед върху нещата. А ако много ви хареса (дано!), разпостранете сред познати Grinning

# 74
Ооо, Бу  Hug

Аз се вкарах в приключение да оправям играчки и с двамата  Whistling ooooh! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт