СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 720
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Янче, Hug
Емир, Ангел здраво те тероризира с този режим. Как се справяш с отбиването? Чувстваш ли напрежение, пиеш ли някакви хапчета?
Цвета, дано се оправи Миша до неделя. Те малките уж по-бързо преодоляват подобни състояния, пък и РД сигурно ще я стимулира допълнително.

# 601
Ей d34 ми взе думите от устата, Еми и аз щях да питам същото.
Цвета  Hug

# 602
Добро утро, момичета!
Цвета, бързо да се оправя Мишата, в неделя да е кукуряк  Hug
Еми, баткото ставаше всяка сутрин в шест, а и не искаше да ляга повече  ooooh! и до ден днешен си е така Tired Добре че малката е малко по-поспалива. Мартин се будеше така мокър всяка сутрин, ама и пиеше много вода  Peace Боряна - обратното, досега през нощта не ми се е случвало памперса и да изпусне.
И друго щях да казвам, ама ми изскочи от акъла  Crazy Ако се сетя ще дописвам.

# 603
Добър ден!
Дивака снощи си заспа в 9,30,но се събуди в 1,30 та до 4,30буден!Откачих-викам поне ще спи повече сутринта-да ама не,пак си стана в 9,30 Sick
Толкова съм нервна и изморена вече,той всеки ден прави нови щуротии,страх ме е да го оставя сам дори и за 5 мин в вякоя от стаите,защото за секунди прави поразии,ако го взема с мен ми пречи ако
готвя 0приме0рн0о....0Ето сега ми помага да п0иша Mr. Green
Отделно все мрънка,ако не стане неговото реве,удря се силно по главата,нощес реве-то му се спи,ама не,изхвърли си бибероните зад спалнята,съответно трябваше да я преместя,за да ги извадя,реве,реве и му се скарах.....Пак ревна и бате ми направи забележка,та се скара
х
и с него и така....Оплаках се Sad

# 604
  • София
d34 Nadina еми как върви...той последния месец си цокаше само от едната гърда, всъщност тя винаги е имала повече мляко...Та другата вече не произвеждаше кой знае, колко мляко, защото рядко цокаше от нея...Та първите няколко дни цедих около 20 грама по веднъж на ден, колкото облекча, че изпитвах една тежест...някъде около 4я ден си стана мека, като стисна има мляко и според мен, ако реши да процока пак ще се възстанови кърмата, но за съжаление той няма никакви такива намерения...не че не се пробвам отвреме на време  Mr. Green, но тц...Явно си е трайно отбит...Не пия никакви хапчета...и не мисля да пия...
Отронсно ранното ставане, хем ми е гадно, хем пък така имам време да съм само с по единия поне по 2 3 часа, защото през останалото време на деня сме винаги тримата...Сутрин с Ангел си наваксваме времето да сме сами, а вечер с Кати...Та си има и плюсове...защото Кати още си ревнува и поняко казва, че не обича Ангел...защото съм г о гушкала и т.н. Надявам се като порасне още малко Ангел да се заиграват още  повече и да мине тази ревност...

# 605
Добър ви ден Simple Smile Кой как е?

Купих детски розово-линавичък сервиз с чашки, чинийки, котлонче и тенджерки. За Свил  Crazy  Умира да си играе с такива неща. При купуването Божидар се развика _това е за момичее, бебето е момче  Laughing Което ми напомня за моя дружка, която беше в потрес, че синът и искаше да бута количка с кукла и тя му купи. Синя, като за момченце  Laughing

Божидар ми се разболява, киха, сополив, утре очаквам и Свил  Whistling

# 606
Ама, че сме по писането - сутринта последно към 10 и чак сега Атракция откри сезона....

Въпрос към имащите магическите, неразливащи чаши на Авент, отдолу под твърдия накрайник има една клапа, която съзнавам, че е баш магията. Обаче има едно Но, Боби смуче като жадно змейче и пак не му се отдава много пиенето, дали не трябва да се махне тази клапа, за да е по-лесен теч-а, но пък тогава вече няма да е неразливаща, ами уливаща чаша  Thinking. Вашите деца затрудняват ли се с пиенето от този уред. Не иска да се раздели с шишето дребния и това е....

Атракция - що не каза, за сервиза, такова чудо да му взема. Между другото аз мернах тогава едни комплекти с пластмасови продукти за ядене и бая се замислих, дали би представлявало интерес  newsm78

# 607
дали би представлявало интерес  newsm78
Щом се касае за храна-ама разбира се,че ще буди интерес  Laughing
И аз не знаех, че го вълнува - той все дзуфти да ни носи чашите с кафето, чиниите и т.н...и реших да му купя. Кротна се, има си негови, че и наздраве прави  Grinning

# 608
  • София
Въпрос към имащите магическите, неразливащи чаши на Авент, отдолу под твърдия накрайник има една клапа, която съзнавам, че е баш магията. Обаче има едно Но, Боби смуче като жадно змейче и пак не му се отдава много пиенето, дали не трябва да се махне тази клапа, за да е по-лесен теч-а, но пък тогава вече няма да е неразливаща, ами уливаща чаша  Thinking. Вашите деца затрудняват ли се с пиенето от този уред. Не иска да се раздели с шишето дребния и това е....
Никола така и не се научи да пие от тая чаша, сега само я търкаля като играчка. Честно казано като я пробвах и аз се затрудних да пия от нея Crazy

Отивам на ски за няколко часа, че малката гад днес ме докарва до лудост и ми иде да го замажа на стената Crossing Arms Друг ще му бере гайлето тази вечер Mr. Green

# 609
Надина, ти си като мм  Mr. Green Като махнеш джаджата почва по- силно да тече в устата, но и по дрехите и по пода.
Пробвай шише със сламка. Аз съм заредила 4 броя -2 на авент и 2 със сламка из целия апартамент на достъпни за нея места. От което види от това пие. Ако настоява от тези с клапата си пие по- дълго, но не бърша вода от пода.

# 610
  • София
Ангел предимно си играе с момичешки играчки...НЕ се притеснявам засега Wink Влачи кукли, гушка ги, гали ги...Всичко розово го привлича...Е заиграва се и с колички и камиончета...Сега основно си играе с кухнята на сестра му...
За шишетата...ми и аз махнах клапата, то неможе да се пие...това откакто се пробвам да давам айрян и данон за пиене в шише иначе си пие със сламка в чаша.
И днеска - о чудо...видя сестра си, че пие  нещо /нещото беше АМ/ в една чаша и реши и той да пробва...и пийна майлко..направо си е успех, не се втресе...
Излизахме и следобяда, но такава кал и гняс /размазани кучешки аките/...прибрахме си и всичко отиде в пералнята...
Атракция - да минава...
Соник - уля се бре жена с тия ски  Grinning

# 611
  • София; Дружбето
Габриел е преватизирал всички чаши, чинии, вилички и темподобни на сестраси и по цял джурка макджи и ме храни Crazy Явно няма значение момче или момиче, на всички им харесва. А и най-известните готвачи са мъже, нека тренират Mr. Green
Миша ми спи пак цял ден, дано утре е по-добре вече
Магичешките чаши и аз ги отказах, защото опитах да пия от нея и бая зор видях. И Миша и Габи пият от

# 612
Моята девойка се страхува от кукли. Като я вкарам в портативната кошара, сяда да чета книжки на животните, но първо изхвърля зад борда двете бебета, които получи за Коледа. Подариха й също килимче с чашки, чинийки и чайник. Не проявява интерес никакъв. Чудя се дали да не ги скрия временно, докато не порасне за тези играчки.
Засега успешно огъва книги с твърди корици. Мен ме тресат нерви като я видя да го прави.

# 613
Оу, с тези книги стигнах до там, че засилих Маша и Мечока под секцията  Crazy. Хванаха ме нервите, за 3 дни съм я прочела поне 100 пъти, взима си я, дава ми я, настанява се в мен и почва да разлиства страниците и ме гледа умно, ако откажа да чета, почва да мрънка.......не да мрънка, ами да се дере....

Има две шишета със сламки, едно с полу-твърд накрайник + "невероятната чаша", но освен шишето с биберона не признава нищо....

Мам..му и диета, 4 дни -2 кила, ами си е зор бре, а като знам колко сладко съм си похапвала да ги трупна на дупето и направо ми е жал да ги свалям... Joy

Играчки, май освен с книжките, един строител, палатката и купичките от Атракция с друго не си играе. Ама нали правите разлика между играе и събира и разхвърля с кеф.....Обича да рови в чекмеджета и да краде играчките на Коко..

Ей, момичета с този новия грип направо луднах. Всяка вечер питам Коко в групата има ли болни, колко са, кой киха, кой кашля, ужас направо..

Всеки ден тъпча децата с Енгистол, на баткото и респивакс, получих си Самбукус-а днес и го мятам и него  ooooh!. Знам, че няма спасение, но поне по-леко да го изкарат..

# 614
И Преслав много обича да си играе с една количка за кукли, останала от сестра му. Тя обаче нещо избесня и взе, че седна в нея и я счупи. Добре, че брат и не е придирчив и продължава да си се занимава с осакатената количка.

Общи условия

Активация на акаунт