СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Детелини, честито   bouquet

# 466
Детелини, честито   bouquet Hug, прекрасна новина. Да е жива и здрава малката Ема, за радост на мама и леля  Laughing. Благодаря ти и за окуражителните думи  Hug.

На болните отново да пожелая да се оправят скоро.

И аз махнах вчета украсата и изпратих родителите ми за Русе. Те са тук от 23-ти декември  Simple Smile.
Ходихме до Джъмбо да купя бодита за 23 месечни деца, че тези за 18 са ни малки  Thinking
Купих си и форма за кекс - бяха на промоция. Очаквам интересни рецепти от вас  Praynig

Ивилда - много е красиво в Чипровци. Аз май имам далечна рода там, ама не се познаваме.

Алек яде от държавната кухня - харесва му. Събота и неделя аз му готвя или купено пюре, ако сме навън.
Давах му днес плодово прясно мляко - не му хареса особено.
За закуска засега ядем всеки ден попара, като му давам и малко от моите сандвичи. Обожава луканка  Laughing.

# 467
  • София
Брех...няма кафе толкова късно, ще сложа едно тогава... Grinning

Честито на детелини...Ема да расте здрава и засмяна.
ivka_01 да минава...
Надина бе то хубаво се водим от децата и аз съм на този принцип, но от два дена Кати ми обяснява как иска да вечеря само мечета Барни... Laughing Може би ще й го позволя един ден, но не смятам, че това трябва да е вечерята...Та АНгелчо ще си наляга парцалите, докато пропие АМ. Обаче още не съм намерила такова мляко. Вчера нашите ходили в Метро, ама имало кутия от 800 гр, не ми се рискува с такова количество...че ако не го хареса само ще подарявам кутии АМ...Иначе си яде кисело мляко с кеф...

# 468
  • sofia
Добрютро, дами поспаливи!
Емир, мерси за готинкото капучино!
При нас няма нищо интересно.
Детелини, честито и от мен!  bouquet
Да предупредя, ако случайно изчезна идните дни, не тъгувайте и не ме мислете твърде! Просто всеки миг очаквам да ми резнат нета...

# 469
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Емир, пробвай Фризо 3, то също е с вкус на ванилия и не е скъпо, та ако не го пие поне няма да те е яд.

# 470
Хай,
Емир права си, ама...има си неща дето не може да ги обърнеш в твоя полза.
Коко не яде някои много полезни неща, до там, че чак е готов да повърне от тях, ами няма да го насилвам, а Бобиндата като не пропи мляко, няма да си режа гръкляна сега. 4 пълни кутии с Ам съм хвърлила и то всяко по 8-10 лева, няма на кой да го дам и директно в боклука, физиономии безкрай...Няма да умре без мляко. Знам.. за цялата полза и бла-бла, ама работата е като с кърменето. Тези дето по една или друга причина не са успели да кърмят, няма да висят по клоните на дърветата обесени..
За сладките неща и т.н. няма спор по въпроса, аз поставям ултиматум или моето ядене или гладен, вафлата по-късно или по-нататък във времето...

Айде, до-после...

# 471
Ох, мани голям екшън при нас. Зоя днес е по-добре, вчера ужас беше. Яде и  повръща и така цял ден, много ме хвана страх да не се обезводни. Привечер и светна и хапна 1 препечена филийка, даже поиска таратор и почти изяде и него. Не е вдигала повече от 38 градуса. Обаче малкото прихвана и от вчера сутринта вдига и то, да чукна не повече от 39 градуса за сега. Давам Панадол и Нурофен, вит. Ц, Осцилококциум, едни хомеопатични за смучене, мисля и сироп да започна, че Лора кашля за разлилка от Зоя. Утре и двете  на лекар ги водя пък да видим. Много странен вирус, сополи нямат, само висока температура, на Зоя и е леко червено гърлото. На Зоя доста и светна и отидоха с баща й на кино. Видимо вече не можеш да кажеш, че е болна. Успя да изяде дори един сандвич, рекорд!!!Малкото заспа и аз на тишина си пия следобедното кафе, голям кеф Mr. Green
Коко не яде някои много полезни неща, до там, че чак е готов да повърне от тях, ами няма да го насилвам, а Бобиндата като не пропи мляко, няма да си режа гръкляна сега.
И при  нас така, правила съм експерименти, леле как се дави, започват спазми само от идеята, че това тя не го яде и го връща диването! Sick

Детелини, честито!  Да е жива и здрава малката Ема!    bouquet  bouquet  bouquet

# 472
Ааа, не е само така, готвила съм въпросното нещо, на ситно нарязано наред с други подобни от неговия вид, оставя яденето настрани и веднага - тук има ..., няма да ям или ако ми го махнеш, ще си изям яденето...
Бре Коко облича Боби, чак не мога да повярвам....

# 473
Ааа, не е само така, готвила съм въпросното нещо, на ситно нарязано наред с други подобни от неговия вид, оставя яденето настрани и веднага - тук има ..., няма да ям или ако ми го махнеш, ще си изям яденето...
Бре Коко облича Боби, чак не мога да повярвам....

Боже, това звучи точно като мене  Mr. Green  и аз съм едно бившо злоядо дете. Явор за сега яде почти всичко от бедното си меню, но от днес почвам да предлагам нови работи по по-бърза процедура, че ми писна само хляб да ръфа детето...

# 474
Бебешондел: как сте? Нищо не разказваш! Wink
Лора е като прахосмукачка, пупу. Няма нещо, което да не яде, дано така да си остане Whistling

# 475
Бебешондел: как сте? Нищо не разказваш! Wink
Лора е като прахосмукачка, пупу. Няма нещо, което да не яде, дано така да си остане Whistling

Добре, благодаря! Цокаме и спим, идилия  Crazy Heart Eyes

# 476
Здравейте!
Писах, писах и го изтрих newsm78!
Честито на всички имащи повод да празнуват!
ММ също беше именник и не ми остана време да се докопам до компа.
Валери пие от всякакви чаши и шишета, само от стандартен биберон не успях да го науча. Пие преобладаващо вода, едва сега прояви интерес към сок от портокал, когато сме седнали някъде и си поръчам. Инъче като Ана-Мария се чуди как да му докопа кафето Crazy.
Проядохме сладко също по празниците, мъчим се да го крием.
Бързо да оздравяват Зоя и Лора! И малкия Алекс, че мама да тръгне на работа! Hug

# 477
  • До хладилника, който обичам
Ръкавичката се разболя - някакъв вирус ни тръшна почти всички поетапно. Тя го изкара най-тежко с  течащ нос със задни сополи, от които кашлица, от която - повръщане + спорадична температура. Бляк. Но минава - вече е много по-бодра и жизнена, кърти сега храчки като дърт пушач... Вода почти не пиеше два дена, но се оказа, че с голяма охота пие... разтвор Рингер (солеви хидратиращ разтвор) Laughing смешно бебе. А Рингера е блудкаво-солен на вкус, гадость какая-то. Пие от сламка и обобщава "Баааааааа!"... после пак пие Simple Smile
Не ми беше много удачен уикенда от тая гледна точка... А педиатърката ме разочарова - мислех, че съм свикнала с нея след 7,5 години - тя е стара тесногръда школа, но поне мислех, че е наясно с отношението ни към силните лекарства, след като се грижеше за каката... Още от първия ден, в който й я заведох малката, предписа антибиотик. Не го дадох, понеже детето се подобри към вечерта, но ми докривя.
Ето, оплаках се Simple Smile

# 478
Бу, недей така с мошли мисли за клетата женичка, вируса сега, който да е той е страшен, жената се е застраховала, да няма изненади...Ама сериозно е гадничък, при едната специалистка, при която водихме баткото след 3-седмично лечение с яки лекарства, но без резултат - коментара беше - не се учудвам, вируса е гаден и мори много подмолно със закъснели лоши последици... Hug

# 479
  • До хладилника, който обичам
Ами не знам... то бродят сума вируси и всеки по различен начин го действат. При малката почна с червено гърло и "тенекиена" кашлица, тенекиения момент мина бързо (с помощта и на хомеопатия в добавка към алопатията), остана сопол - храчки - повръщане... Баща ми го хвана рядко щастие и общо неразположение, мъжа ми - стомашно неразположение, аз го усетих само като леко неразположение, което не ми пречеше особено...
Но то и сума щамове има всяка зима (още една причина да не вярвам в противогрипните ваксини).

Общи условия

Активация на акаунт