Кухните - 35 тема

• 78 905
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Аз си мисля, че микровълновата на такава височина става неизползваема. Не знам колко си висока, но все пак.

# 556
А доволни ли сте от ПДЧ плоскостите на Габровница? Днес направих поръчка на една малка кухня, но предпочетох тях пред Кроношпан. Преди 2 години си правих мебели от ПДЧ Кроношпан и не останах доволна.

# 557
  • Някъде на път....
Благодаря! Сега вече се отваря.
Фурната е чудесна!  Peace

А доволни ли сте от ПДЧ плоскостите на Габровница? Днес направих поръчка на една малка кухня, но предпочетох тях пред Кроношпан. Преди 2 години си правих мебели от ПДЧ Кроношпан и не останах доволна.
Доволни.... може да се каже...  Wink
Габровница-та по-добре се режат от Кроно-то, не накъртват толкова... по-лесни са за обработка.   Peace

# 558
  • Стара Загора
Аз си мисля, че микровълновата на такава височина става неизползваема. Не знам колко си висока, но все пак.
имах в предвид да я сложа малко по ниско ,нещо като това http://img14.imageshack.us/i/015185271.jpg/,но пак да я на една колона ,но нещо не се оправям с програмата и не можах да намеря такава колона  Embarassed
ще помисля и все пак над варианта фурна долу ,и после ще взема окончателно решение ...

# 559
  • Русе
имах в предвид да я сложа малко по ниско ,нещо като това http://img14.imageshack.us/i/015185271.jpg/,но пак да я на една колона ,но нещо не се оправям с програмата и не можах да намеря такава колона  Embarassed
ще помисля и все пак над варианта фурна долу ,и после ще взема окончателно решение ...

Така повече съм съгласна Simple Smile

# 560

Доволни.... може да се каже...  Wink
Габровница-та по-добре се режат от Кроно-то, не накъртват толкова... по-лесни са за обработка.   Peace
не си ли доволна, че на мен това ми беше единствения вариант като цвят който да пасва на отказаните впоследствие вратички и се чудя дали да използвме пак на Габровница за долни вратички или да рискувам да има леко разминаване в цвета на долните вратички и дъното на горните шкафове (няма да имам страничен корпус който да се вижда) и да сложа на Егер  newsm78

# 561
Zdraveite. Nie o6te 4akame oferti. Dnes vidqh proekta na kuhnqta i dooto4nqvahme nqkoi raboti izglejda dobre samo i cenata da ni haresa i napravo si q pora4vame Simple Smile. Jalko 4e ne moga da vi pokaja proekta , no ne ni go davat ako re6im moje da si go otkupem. Posledno 6te si izbrah na Egeer koeto bqh vi kazala ili na Kronospan po4ti sa analog na tezi na Egeer.

# 562
A da vi popitam sega se 4udq za mivkata dali da mi e inoksova ili ot keramika. Tezi inoksovite ne6to ne mi haresvat vqrno , 4e sa si ve4ni ama mnogo stavat na kapki neznam.Prepora4aha mi na Piramis 4e bili hubavi nqkoi ima li takiva. Ako ne prepora4aite nqkoi. Simple Smile

# 563
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Мимозка, моля те пиши на кирилица! Моля!

# 564
Момичета, поръчахме кухнята ПДЧ ЕГЕРще бъде, много съжалявам за Рустика, но решихме ...по-евтиния вариант. Цената и цветовете ни устройват/ тъмно каф. основа и св. кафяво за вратички, кантовете   аз мислех да са тъмно -тъмно и светло- светло и така  ги поръчах,  но ще видим/. Всичко е само защото плота ни ще бъде малко повече от стандартните 60 см  за да скриев старата пералня с врата, от Абанос за Рустик ни казаха , че нямало да стане и мъжът ми реши ПДЧ да бъде.  Уредите са черни , без старата микровълнова, която после  ще сменим за черна и хладилника ще е инокс, трябва да помисля за боя или фолио ....
   Въпроса сега е мивката, реших да е на фирма ФАТ  граниксит 209 лв / цвета мога да избера от магазин/  или да бъде на Томсон   полимермрамор  за160 лв  /цвета, само на интренет страницата им,нямали в София обекти/   утре трябва да се поръча и в двата варианта ще е с куриер , но незнам разликата голяма ли е в качеството на двата материала? КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ДВАТА МАТЕРИАЛА? в интернет изчетох доста , но сравнителна таблица не видях.

# 565
Мивки на Томсон във Варна има в Алати. В София нямате ли Алати, да провериш там?

ПС. Съжалявам, май не разбрах от къде си. И все пак за  инфо оставям поста

# 566
грет75 , понеже и аз съм се спраля на мивка на ФАТ от граниксит да ти кажа, че разликата от полимермрамора е че в граниксита са добевени парчета гранит и на живо изглежда малко по естествено. Полимермрамора стои малко като пластмаса, а някои цветове на граниксита са като истински гранит. Относно техническите им характеристики не мисля, че има кой знае каква разлика.

Ако си поръчаш от ФАТ с куриер цената на доставката е 30 лв., но те могат да се поръчат от Бриколаж и мисля, че има магазин и на Мария Луиза някъде. Така ще си спестиш тези пари.

# 567
Привет! Кухнята ми вече има почти изчистен проект, но от фирмата ми казаха, че ако не ми е спешно, да изчакам Стройкото през март, защото щяло да има още по-голяма отстъпка в цената. Може и друг да се замисли по въпроса Wink
Сега, имам огромен въпрос за гърба на кухнята. Ако някой е правил гръб от РЕЛЕФНИ плочки, мооля да сподели дали се е заробил с чистене Praynig Praynig Страшно ми харесва един облицовъчен гранитогрес, но е релефен Confused А искам да вържа гърба на кухнята с една колона, на която ще е подпряна масата на "трапезарията"... Та, има ли някой първа ръка опит по въпроса или да е чул отзиви? Не съм видяла тук да е правено такова нещо, но чичко Гугъл помага с подобни снимки http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_FRO … c2DFYGEswaQvvn0Bg или http://garybrownstile.com/pics/backsplash/backsplash002.jpg или http://www.remodeling.hw.net/Images/0901d_rm_KBC1cNEW_7_tcm17-92863.jpg(моля да се абстрахирате от отвратителните цветови комбинации Sick)

# 568
Да се включа за мивките от полимермрамор. Скоро бяхме в една къща за гости  и мивката беше такава, на фирма Фат. Е, амортизирана беше доста. Не знам дали я бяха ползвали за дъска за рязане или е от друго, но беше много надраскана.
Моята мивка е граниксит, т.е. съотношението смоли:гранит е 20%:80%. За сега изглежда много добре, ползвам я вече 4 месеца. Още когато я купувах, тези които ми правиха кухнята ми препоръчаха да е граниксит, а не полимермрамор.
Успех с избора  Peace

# 569
Благодаря момичета, избрах си Томсон предлагат цени по изгодни от Фат , но наистина тук  нямали преставител. Ако цвета не ми допадне, може да я върна. Вече я поръчахме от полимер мрамор.
 Сега имам гранитен плот и съм доволна само като изтърва нещо се чупи и е разцепен по широчина целият ха- ха - ха, Laughing да цепката аз незнам как стана , но е от мен. Та след време мислим като прецакам  и  дървения плот да си поръчаме друг цял с лята мивка, /ако така се казва/.
Много се вълнувам, кухнята я чакам от няколко години, мислила съм я, рисувала съм я и в нета много четох.... но, не всичко ще бъде както го искам, защото и мъжът ми има право на мнение..., та резултата какъв е ще видим.Като стане готова ще пусна снимки.

Общи условия

Активация на акаунт