Кухните - 35 тема

• 79 203
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Burgas
Привет. Предстои ми съвсем скоро да си поръчам нова кухничка Simple Smile Направих си проектче, но много ми се иска да го погледнете и вие за критики и идейки. Ще съм Ви много благодарна. По принцип ми се искаше да е по разчупено, но... стана си доста стандартно.
http://fi111.multiply.com/photos/album/1/kuhnia#photo=1
http://fi111.multiply.com/photos/album/1/kuhnia#photo=2

а дали разтояние от 4,30м от аспиратора до комина ще е проблем?

# 436
Цъфка, три вида дървесно може и да не стоят добре /паркет, долни шкафове и горни шкафове/. Светъл лак ми се вижда много добър вариант. Съчетай го с плота. Да не е чисто бял. Да е в някой от най-светлите нюанси на плота. Не се ядосвай за МДФ-а. Кухнята ти ще стане много хубава.
vania_svet , благодаря ти! и аз клоня към мдф лак, остава само да съчетая цвета  Peace
Надявам се в четвъртък да поръчам и вече да е окончателно, че толкова време я мислих тази кухня и в последния момент и смених горните шкафове и цялостната визия, той човека от фирмата хубаво ми каза да не ходя по мебелни магазини и да не гледам снимки на кухни докато не я монтират, ама .... е по-добре че така стане де, че иначе щеше да е голямо разочарование

А каква е разликата между МДФ лак и ПДЧ лак на външен вид, само в обкантването ли?

fi, добре изглежда, само наистина помисли как ще скриеш тръбата на абсорбатора, че ако трябва да ти е в горните шкафове ще е доста неудобно. Аз бих сложила някаде до фурната един шкаф 30см за бутилки

# 437
Fi, така поставени чекмеджетата при отваряне ще се удрят в дръжката на вратата на шкафа-мивка.    Мисля, че колкото абсорбаторът е по-близо до комина, и колкото по-малко чупки има въздуховода, толкова по-добре и по-тихо работи самия абсорбатор.

# 438
  • Burgas
fi, добре изглежда, само наистина помисли как ще скриеш тръбата на абсорбатора, че ако трябва да ти е в горните шкафове ще е доста неудобно. Аз бих сложила някаде до фурната един шкаф 30см за бутилки
Тръбата смятам да е над шкафовете, скрита с гипсокартон може би.

Fi, така поставени чекмеджетата при отваряне ще се удрят в дръжката на вратата на шкафа-мивка.
Да, права си... не се бях сетила Sad

# 439
  • sofia
Аз да попитам тук - избрала съм МДФ лак за вратичките. ОБАЧЕ си ги представям един в  по-нестандартен нюанс. Знаете ли има ли някакви ограничения при цветовете на боята за мебели? Защото при латексите , например, има доста голям избор в тоновете. Rolling Eyes

# 440
Аз да попитам тук - избрала съм МДФ лак за вратичките. ОБАЧЕ си ги представям един в  по-нестандартен нюанс. Знаете ли има ли някакви ограничения при цветовете на боята за мебели? Защото при латексите , например, има доста голям избор в тоновете. Rolling Eyes
Могат да ги боядисат в какъвто искаш цвят.

цъфка, разликата може да се появи и във вида на материала. Някои ПДЧ-та на голяма площ имат неравности като "вълни" и на гланц повърхности си личи.

# 441
Здравейте.
През май ми придстои да се омъжвам, а все още не сме избрали ресторант.В Пловдив има много, но аз съм много затруднена Sad. Моля за мнения и препоръки.

# 442
Здравейте.
През май ми придстои да се омъжвам, а все още не сме избрали ресторант.В Пловдив има много, но аз съм много затруднена Sad. Моля за мнения и препоръки.

Миличка много си сбъркала темата. Тук обсъждаме обзавеждане за кухни.  Joy hahaha Joy  bouquet

# 443
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте.

Shocked

# 444
Здравейте!
Най-сетне и аз вече имам горе-долу ясна представа как ще изглежда кухнята ми.Ъглова, но е "затворена" с плот.Един вид под формата на буквата П.Лелеее, ама и аз едно обяснение дръпнах....
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1840/211818935718383577431295 … Xph9IANsI0WOJ.BMP
Аз сама съм я рисувала и може би не е много добре направено, но толкова мога  Embarassed Дано добиете представа поне малко.Имаме още малко подготовка на помещението и я "мятаме" Grinning

# 445
  • София
Цъфка, последният ти проект ми харесва, но аз бих направила плота и гърба да са по близки до горните шкафове в бялата гама  Peace

И аз най- накрая се спрях на цветове  Tired , само обмислям плота и гърба.
Долните шкафове ще са ми тъмно кафяви , горните ще са гланц цвят крем с няколко стъкла и се чудя плота и гърба да са светли като горните шкафове или плота да е светъл , а гърба тъмен
ето като тази кухня ще да е :
Третата снимка дали ви се отваря кухнята

http://www.facebook.com/acherno.ltd#!/album.php?aid=198031&id=136680429478

# 446
Здравейте.

Според мен гледай обстановката да е уютна и малко от малко кухнята да е прилична.....едно обедно хапване ще подскаже дали става ресторанта.Не се презорвай с организацията, така и така перфектни неща няма.Забавлявайте се на свадбата си и ще се забавляват и гостите ви.
Постарайте се кумовете да са добре и всичко ще е OK. Wink

sapfir...................
Може да пробваш да начертаеш нещо на ръка, и малко от малко триизмерно.Имай в предвид че чекмеджета под мивката.....не е много удачно да има  Simple Smile

# 447
Моля, извинете ме може някъде да сте разисквали темата за гланцирани плоскости, ама 35 теми трудно ще прочета. Та въпросите ми са два. Ако някоя от вас има кухня с такива лъскави плоскости дали е доволна т.е. лесно ли се поддържат и къде в Пловдив има такива. Мерси.

# 448
Цитат

sapfir...................
Може да пробваш да начертаеш нещо на ръка, и малко от малко триизмерно.Имай в предвид че чекмеджета под мивката.....не е много удачно да има  Simple Smile

Ох, знам аз , че така на нищо не мяза, ама просто това триизмерното нещо не ми се получава-не ми се отдава и това е.Все пак ще се опитам пак.Относно чекмеджетата под мивката-взела съм идеята от италиански кухни.Просто горното чекмедже се изрязва където ще е сифона, ползва се астаналото пространство.Не виждам какъв е проблема

# 449
Привет.
Има унифицирана система за цветообразуване, създадена през 1927 от RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e.V. , която започва със само 40 цвята и сега стига до 1 900.
http://www.ralcolor.com/
Единствено трябва да изберете цвят по четирицифрения код и готово. 
Така знаем как се нарича нашият любим цвят за кухня  - Oyster white 1013  Wink

Общи условия

Активация на акаунт