9 деца в тристаен апартамент !

• 43 609
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 255
! Ами, гадно е да те правят на идиот! Гут морген и все, отвсякъде и всички пари искат! като й стига акълът да завърши висше образование, ще й стигне и да си стисне малко краката! Да беше някоя необразована циганка, да каже човек, че е от незнание, ,ма тук случаят не е такъв! Сигурно ако не я познавах, щях да съм на друг акъл, ама при мен не си е постлала много добре, че да я поддържам и съжалявам.

Peace

горките деца,само ще кажа още един път Confused

# 256
Рокси, тя е била подпомогната, когато е било нужно. Дадено й е тристайно жилище. Предполагам общината не разполага с десетстайно, понеже тя е решила да ражда, докато може. Нито е длъжна да разполага. Това, че децата й учат в елитни училища е похвално, но съвсем не означава, че живеят  при нормални условия.

# 257
И аз я гледах тази дама. И се ужасих. Моля да ме извините, но си мисля, че жената има психически проблеми. Това не е героизъм  Naughty. Не съм психиатър или психолог, но може би нейното поведение си има диагноза. Но защо тази жена трябва да занимава цяла България със себе си? И по точно защо въпросните репортери ни занимават?
Аз имам 3 деца, живея в малко по голям от нейния апартамент. Засега ни е добре. Знам, че след няколко години ще ни е тясно, всеки ще си иска стая, тогава просто ще продам това жилище и ще купя по голямо в по евтин квартал. Т.е. помислила съм за децата, помислила съм и затова, че ще им оставя на всеки един от тях дом. Не съм богата, но мога да ги гледам и да им осигуря това, което се осигурява и на едно дете в семейството. Не бих родила три деца, ако трябваш да ходя и да се моля по телевизии и институции. Учудвам се и физически как износи тези бременности. Аз износих 3 и съм сигурна, че повече не съм в състояние да раждам....

# 258
  • София
И аз я гледах тази дама. И се ужасих. Моля да ме извините, но си мисля, че жената има психически проблеми. Това не е героизъм  Naughty. Не съм психиатър или психолог, но може би нейното поведение си има диагноза. Но защо тази жена трябва да занимава цяла България със себе си? И по точно защо въпросните репортери ни занимават?
Аз имам 3 деца, живея в малко по голям от нейния апартамент. Засега ни е добре. Знам, че след няколко години ще ни е тясно, всеки ще си иска стая, тогава просто ще продам това жилище и ще купя по голямо в по евтин квартал. Т.е. помислила съм за децата, помислила съм и затова, че ще им оставя на всеки един от тях дом. Не съм богата, но мога да ги гледам и да им осигуря това, което се осигурява и на едно дете в семейството. Не бих родила три деца, ако трябваш да ходя и да се моля по телевизии и институции. Учудвам се и физически как износи тези бременности. Аз износих 3 и съм сигурна, че повече не съм в състояние да раждам....
 Е , ако беше в Америка, дори и да нямаше такава диагноза, щяха само за нея да  я измислят, но тук никой не обръща внимание!Но предполагам ,че и у нас  има диагноза и за нейното душевно състояние! Като гледам по един канал какви шантави диагнози имат хората...И аз имам 3 деца, можех да износя и родя поне още три-четири с моите безпроблемни бременности и леки раждания. И исках много, но се спрях, защото нямаше да мога да ги отгледам.

# 259
И аз я гледах тази дама. И се ужасих. Моля да ме извините, но си мисля, че жената има психически проблеми. Това не е героизъм  Naughty. Не съм психиатър или психолог, но може би нейното поведение си има диагноза. Но защо тази жена трябва да занимава цяла България със себе си? И по точно защо въпросните репортери ни занимават?

Дани, ами ти просто не живееш с мисълта, че някой ти е длъжен, знаеш, че като си  взела решението да имаш три деца си поела отговорността и задължението да им осигуриш нормален начин на живот. Радвам се на хора като теб, които хем са се решили в тези трудни времена да имат повече от две деца, хем имат  силата и достойнството да се оправят без да мрънкат, че някой им е длъжен...За съжаление не всички разсъждават като теб .

# 260
  • София
 Изгледах и трите части!Тя твърди,че ги възпитава да са над материалното, а тя самата какво прави?Също твърди,че мъжът и не бил паразит!Не можел да работи, защото големите били прекалено заети, за да гледат малките!Този мъж след време ще иска и пенсия, но без стаж как ще вземе? С какъв тон и физиономия заяви, че я съдели, един вид представяте ли си , съдят я нея за парното!От заплатата на ръка взимала 500 лева и детските 315.Коя е мацката с четирите деца, от клуб "Пълна къща'?

# 261
  • Бургас
Извинявам се,че променям коментара,но погрешно съм разбрала от видеото..Въпросният господин нямал нищо общо с Димитрина,да не се подведете и вие като менSimple Smile Sourcherry,благодаря ти много,че ме светна,много се бях ядосала.. Hug

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 01:38 от elf4eto

# 262
Елф, споко!
Господинът в студиото няма нищо общо с коментираната от нас Димитрина.
Той е съвсем различен случай. Всъщност класически осеменяващ циганин циганка.
В гетата такива с лопата да ги ринеш.

# 263
разбрах.....

Няма смисъл да пиша тук каквото и да е и да се опитвам да
защитавам правото на всеки психически здрав човек да бъде родител колкото пъти иска

Нито има смисъл да защитавам правото на всеки човек да  търси правата си от държавата.
/Подчертавам от държавата, не от вас./
В България, която е с толкова малко население никой не го е грижа как да стимулира прираста ѝ.
Да не говорим за самата държава- тя не е личност, но се управлява от хора.
Любопитно ми беше да прочета мнението на част от българския народ- т.е мнението  на част от българските майки.

Доколкото разбрах майката с деветте деца е луда според вас.
Луда е защото е родила тези деца в България, това е сигурно.
Луда е, защото се опитва да провокира човешкото състрадание ,
след като не може да провокира държавата да си върши задължението- да се грижи за гражданите си.
Луда е, защото сама гледа децата си,  а не ги е продала на осиновители или разхвърляла по детските домове.

А вие как мислите?
Дали не е по-добре в България да се създаде закон   за предотвратяване на голямата раждаемост?
След второто дете, а в София и след първото /че е много пренаселено там Simple Smile /  всеки да е длъжен да се подложи на стерилизация?
Така хем ще се избегне големия харч на данъкоплатеца, хем и след 50 години темата България ще се чете само в учебниците по история.

Ако жената беше наркоманка и не беше в състояние да се грижи за децата си
щях до някъде да разбера отрицателното ви отношение към многодетността ѝ.
Въпреки ,че тук в случая не майката и бащата са толкова важни, става въпрос за девет деца- умни, добри деца- като нашите.

Но тя е една нормална жена и се бори за нормални неща.
Не от вас ги иска тези неща.
Не, вие ще плащате за тях

Защо вие като майки не я разбирате?
Тя иска от правителството, не от вас.
Вашите деца няма да бъдат ощетени.
Напротив, подкрепяйки нейните искания може би ще се създаде закон ,
подпомагащ многодетните семейства и стимулиращ останалите семействата да имат повече от две дете.
Но , за да се отвоюва подобно право хората трябва да се обединят, да са съпричастни ,
да не се страхуват, че от своя джоб плащат помощите.

# 264
  • София
Много странна интерпретация правиш на думите ни!
Всеки човек има право да бъде родител толкова пъти, колкото иска, НО да се съобразява и с възможностите си да изгледа плода на желанието си.
На една държава не й трябва просто прираст, а нормалноотгледани деца, които да не са научени от родителите си на начин на живот просене от държава и хора, а да са способни да произвеждат добавена стойност, а не само прираст. Както виждаш, която държава е зле с прираста, но добре с парите, направо си внася наготово работна ръка в млада възраст-
Държавата не е благотворително дружество, колкото и да са лоши, все пак има правила за това на кого какво и как се отпуска като помощ. В случая с Димитрина, нейното семейство е получило всичко, което може да получи по закон, че и отгоре, в разрез с разпоредбите на общината (това за жилището).
Майката не е луда, колкото и да ми се иска, тя просто е от мързеливите хора, както и мъжът й, и просто обича да ражда деца.
Това с България можеш спокойно да го пропуснеш, не сме на митинг!
От години Димитрина не само провокира, а и използва доста успешно човешкото състрадание, но прехвърли границата и стана много алчна, което вече на хората започна да им нагарча. Никой не обича да го правят на глупак, колкото и състрадателен да е.
Държавата, както писах, си върши работата, поне в нейния случай, и ако знаеш как живеят други семейства, направо е изсипала рога на изобилието върху това семейство.
Това с домовете също е излишно. Няма да й се кланям за това, че не си е изоставила децата. В края на краищата, всеки родител носи отговорност за децата си, на неговата съвест тежи изоставянето на дете.

А останалите ти писания вече са голямото изхвърляне - това за стерилизацията и прочие и няма да ги коментирам.

# 265
  • някъде
Хипатия,немога да разбера защо се правиш на гръмната?!

# 266
Ето, тук се намесва закона за конспирацията и след малко ще разберем от Хипатия откъде правителството взема тайните пари, с които финансира семействата без тези пари да идват от нашите данъци. Също така моля за инфо каакво се полага пак според Хипатия на 11 членно ромско семейство. И за него ли ще пледира за още няколко апартамента и издръжка на децата. Виж репортажа и ми кажи ако искаш този ром с какво е по-лош от димитрина и защо на него не му е даден апартамент?
Странно ми е и друго -  в тази държава има помощи за отопление (тогава защо я съди топлофикация?), също така едно време имаше стипендии за отличниците (сега махнати ли са или просто децата не са отличници, както тя твърди).

# 267
Има и стипендия за нисък доход след 9-ти клас за специализираните гимназии и след 8-ми за обикновените, но успеха трябва да е над 4,50 .

# 268
Мдааа, правителството просто си печата някакви пари - те нямат нищо общо с гражданите и данъкоплатците. Разкрихме голяма мистерия.

# 269
Стига де! РБ не се формира само от данъците на гражданите.

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 13:43 от Mama_Nana

Общи условия

Активация на акаунт