Весели Коледни празници

• 2 093
  • 22
  •   1
Отговори
  • София
Желая на всички весели Коледни празници!

На семействата с деца - много подаръци за дребчовците от Дядо Коледа, на майките вълшебни покривчици да готвят вместо тях!

На новоизлюпените майки и бащи - лека адаптация!

На семействата в очакване - щастлива новина след Коледа!

На тези, които не са решили - най-щастливото събитие догодина!

На порасналите осиновени деца - мир в душата им  Praynig

На Ивка специално - леко раждане и кротко и спокойно бебче, че с 3 деца... не ми се мисли  Grinning!

Весели празници от целокупното ни весело семейство  Hug

# 1
Благодаря!Весели празници и от нас. Hug

# 2
  • Варна/UK
Благодаря от сърце! Hug
На теб и на всички тук, както и на вашите семейства, пожелавам здраве и много любов! Пожелавам топлина и спокойствие. Нека всеки има дом и семейство, нека всеки бъде обичан!

Утре ще погледна под елхата за тая покривка... Що ли ми се струва, че на моята батерията ще свършва бързо Wink

# 3
Благодаря, и от името на мъжката дружина около мене.
Нека утре да намерите най-най-най желаните подаръци под елхата. Hug

# 4
Весели празници и от нас на малки и големи! santa2Фокси го е казала мно-о-ого хубаво и изчерпателно!Аз днес съм щастлива защото благодарение на Светкавичка сбъднах мечтата на дребчо newsm10.Днес посрещнахме дядо Коледа в едно кафе.Дядо Коледата беше невероятен,хареса и на мен и на мъжо.Невероятна прилика с истинския-абе много готин. smile3501  madnoelЩе пусна снимки при първа възможност.Дори мъжо се снима с него.И аз разбира се,защото дребния го удари на рев щом го повика да му даде подаръка.На всички пожелавам такъв дядо Коледа да дойде през комина тази вечер и да ви донесе желаните подаръци.Целувки и спокойни и прекрасни Коледни празници!  love001 Gift Gift Tada Close-mas: Flowers Bouquet Two HeartsНаздраве! cheers Drunk cheers cook cook

# 5
  • Някъде в България
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ С ДЕЦАТА СИ! А НА МАЛКИТЕ СЛАДУРКОВЦИ МНОГО ПОДАРЪЦИ! newsm51

# 6
Честита Коледа!Много здраве,обич ,доброта и пълни къщи с деца! santa2

# 7
Честито Рождество Христово!Най-сърдечни благопожелания за здраве и сили;за топлота и доброта -дарявани и получавани;за дни на радост и веселие;за мигове на сбъднати мечти! На всичките  малки чаровници изобилно здраве и нека усмивката никога не слиза от личицата им!!! А нас нас които все още сме очакващи-нека вярата,че ще дойде и това което е за нас ,никога да не ни напуска!!!Благодарни сме, че ви има!

# 8
  • София
Честита Коледа на всички.

Дядото пак не ми донесе вълшебната покривчица  Sad. Ситното заключи "Мамо, това е защото не си слушала, нищо другата година ще слушаш"  Mr. Green

# 9
  • у дома
 Онова,за което мечтаем рядко е между коледните ни подаръци...
Понякога то се оказва само на ръка разстояние,но за да стигнем до него,трябва да направим поне една крачка...
Да я направим!
На Коледа стават чудеса!
На Вас и семействата Ви желая от всичко по много!
                   ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

# 10
честита коледа!Да сте живи и здрави малки и големи!Дзвер,и на мен дядо Коледа не ми донесе подарък.От малкия не можах да се доредя.За капак днес имам имен ден и ме забравиха всички Shocked .Е,жалвам се най-вече от мъж ми Shocked

# 11
Мила Kristti ,честит имен ден! newsm51Здраве,щастие,любов и късмет!Не се сърди, ама нямаше как да знаем от Kristti! smile3518Сигурна съм че всички които ти знаят името пък просто са били улисани в празника ала много те обичат!Целувки от нас!  love001  love001

# 12
Дзвер, благоря за хубавата тема и чудните пожелания!

и от нас, ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!! Дано мечтите ни ( и на нашите деца) се сбъдват интензивно тази година!

(мойто дете, вече голямо, тази година, около готвещата мама, взе че попита какво е празника? отговорих - ами това е, готвим, ядем, пием, заедно сме, обичаме се, чуваме се с приятели и роднини, имаме гости, слушаме коледна музика, получаваме подаръци и даваме подаръци ... ох, страхувам се, че я разочаровах тази година, май очакваше повече, но пък е и болна, с температура, та не може да се прецени точно ... мисля, че се старах да се почувства специална вчера и днес и да има много внимание, въпреки битовизмите, а детето попита, "а защо никой не си играе сега с мен и не се снима с мен?!" ... )

ПП мила Кристи, честит имен ден и от нас! страхотен имен ден имаш във всеки случай Simple Smile  Hug

# 13
Не се сърди, ама нямаше как да знаем от Kristti! smile3518Сигурна съм че всички които ти знаят името пък просто са били улисани в празника ала много те обичат!Целувки от нас!  love001  love001
Laughing нямах впред вид вас,а мъж ми.Знам че е разсеян,ама чак толкова.Преди време си продаде един тел на приятел.Една сутрин приятелката на това момче ми носи цветя и казва честит рожден ден.Аз  Shocked .Минаха няколко дни и пак ми честити.Аз пак и казах че нямам рожден ден.Тя се ядоса и навика момчето да спре тази аларма на тел.Оказа се че моят мъж си е настроил алармата на тел да го подсеща че имам рожден ден Laughing .Още тогава го предупредих че чуя ли тел и после той да ми честити няма да му говоря поне година Laughing

# 14
  • София
Честита Коледа и от нас! Hug Бъдете здрави и много, много обичани!

kristti , Честит Имен Ден! Бъди щастлива! Не му се връзвай на мъжа ти Hug.

На нашия малчо това му е втора Коледа. Гледаше очарован от елхата и цялата суматоха около празника. Хареса си подаръците. Аз по Коледа не готвя Sunglasses, защото обикаляме баби и дядовци и не остава време. Ще готвя чак за Нова година.

Общи условия

Активация на акаунт