Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 29 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  Една питчица "Слънце" за рождениците!  Blush Heart Eyes

# 226
  • София
Селмаааа, имай милост!  Crazy Месо не може да ми разтупа сърцето, но това слънце ме ослепи!  Laughing

И да използвам повода - ти как си? Напоследък нямаш много включвания, всичко наред ли е?  Rolling Eyes

# 227
  Ив,благодаря! Всичко е ,както обикновено.На моменти по-добре,в други моменти не толкова ....  Живот.  Peace

Цитат
Месо не може да ми разтупа сърцето,........
Да не си станала вегетарианка?  Rolling Eyes

Днес ли имаш нужда от стиснати палци?  Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 08:48 от Селма

# 228
  • София
Днес нямаме рожденици! Но пък да честитя Йордановден на всички, които празнуват или имат именици в семейството! Весел празник! Hug

Ив, стискам палци! Praynig

# 229
Със закъснение: Честит рожден ден на Алек, Мими и Ния! Бъдете здрави и добри деца!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес.

# 230
  • София
...

Днес ли имаш нужда от стиснати палци?  Simple Smile

Да. Но се успокоих, направих нови изследвания и започнах хомеопатия.  Wink Тоест, взех се в ръце и нещата е въпрос на време да се подредят.  Praynig

Благодаря за подкрепата - реална и виртуална!  Hug Обичам ви истински и сте ми много ценни, вярвам си го знаете!  Heart Eyes

# 231
  • Русе
Честит Йордановден!       bouquet

Ива -  Peace

Селма - това "слънце", ако го види Иво ше знаеш, че го е нападнал веднага  hahaha  ( обожава всякакви такива вкуснотии и затова не се решава да си купим хлебопекарна  Crazy защото НГ я посрещна с кръглото 100кг  Joy )

# 232
# 233
  • София/Варна
Честит празник на всички малки и големи именници днес!!!

# 234
  • София
ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ МИМИ, НИЯ И АЛЕК!

Да растат здрави, палави и обичани деца.

Ин@, според мен нямаш причина да се притесняваш за ръста. Мая е 105 см и ми изглежда нормално в сравнение с връстниците в детската градина.

# 235
  • София
Много съм разконцентрирана напоследък и дано ме разберете, пък и да прощавате:

- Честито на днешните именници;
- Селма, не съм вегетарианка, но винаги съм предпочитала постно/тестено/сладко (и то се вижда с просто око!  Mr. Green )
- Ин@, Шош носи размер 110, но не съм го мерила ни на килограми, ни на см!  Embarassed

# 236
Здравейте на всички!

Първо, да честитя рождените дни на всички мънички рожденици, които пропуснах през изминалите дни и да им пожелая много здраве и безгрижно и щастливо детство!

Да не пропуснем и всичи именици, чиито празници отминаха - простете, че на патерици, но от сърце ви желая много здраве, щастие и радост!

И, не на последно място, разбира се - да поздравя и днешните именици, носещи прекрасните имена Иван, Иванка, Ива, Ивелина ....... (Ив, специални са поздравите ми за теб)! Да сте живи и здрави ви желая и помнете, че не името краси човека, а човекът - името!

# 237
Добро утро!!! Честит Имен Ден на всички именници!!! Желаля им много здраве и любов!!! Иве,  Hug

Хайде и за мен да помоля за едни стиснати палци(свързани с работата), че ми се пече нещо за понеделник....  Praynig

# 238
  • София
Честито на Иви, Ивановци и производните им! Честито на красавицата Just VANIA! Дано днешния ден сложи началото на хубав период за нас и близките ни!

# 239
Честит празник на всички именници днес! Да бъдат здрави и много щастливи:)
Светле, стискаме здраво палците. Всичко да се нареди както за тебе е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт