Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Никола. Да е жив и здрав Hug

# 301
  • София
Честит рожден ден на Кристиан и Никола!    bouquet  Hug Heart Eyes

Шметерлинг я смс-нах току що да се яви в темата, дано не си е сменила номера!

Успешна седмица на всички!  bouquet

# 302
Честит рожден ден на Никола и Кристиан. Да са живи и здрави.

Честито на малките рожденници от последните дни - Мая, Софи и Наско! Бъдете здрави, весели и прекрасни деца.

# 303
  • Русе
Честит рожден ден на Никола и Кристиан. Да са живи и здрави.       Heart Eyes

Честити рожденни дни и на всички, които съм пропуснала през почивните дни    bouquet

# 304
  • София, Лагера
Здрасти мацки!

Честито на патерица на всички, които съм изпуснала последните дни!  Hug

Аз отдавна не съм се появявала, че реших да се възползвам от отпуската на Крас и почти не съм се свъртала на 1 място!  Party
А сега започва истинския живооот  Twisted Evil

# 305
Добър ден, дами Simple Smile
Честити рождени дни на всички, които съм пропуснала! Да са здрави и послушни дечица
Дескааааа и на тебе честито на патерица! Много здраве..........останалото сама ще си го вземеш от живота!
Аз изкарах такъв Ивановден, чеееее.............абе прибрах се днес сутринта и сега съм на работа и гледам странно...........

# 306
  • София, Лагера
Зависссссссст  Twisted Evil Mr. Green

# 307
Честито на всички рожденници!

Момичета благодаря за пожеланията!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Деска, честито на патерица - много здраве и яка гърбина!   bouquet

Не мога де се организирам но ще пусна снимки скоро  Peace

# 308
  • София
Наздраве с Енира и някой да каже защо Шошът ненавижда сладката ми племенница Марта (априлският овен, помните!  Mr. Green Sunglasses Whistling) Много се напрягам - детето ми изпада в уникални истерии, които никога и по никакъв друг повод не съм виждала!  ooooh! Не ще я и т'ва е! Не си дава нищо, почти не се получава комуникация или ако се случи изобщо някаква, тя е доста асистирана от мен, любимия деди или кореспондиращата баба!  Tired Ем, каталясвам! Днес трябваше да ги прибера от ДГ (близо са двете градини) и сега се терапевтирам...  Crazy

И така е от месеци! Вече обмислям да избягваме срещите помежду им...

# 309
 Да знаеш - познават се от предишен живот.... и явно няма добри спомени.... Joy

# 310
  • София
Да знаеш - познават се от предишен живот.... и явно няма добри спомени.... Joy

Шошът явно много е патил........  Mr. Green

# 311
  • София
Шметката и Ванеса празнуват днес!  Rolling Eyes
Всичко най-розово им желая, нищо че може би няма да го прочетат...
   bouquet

# 312
  • София
Добро утро!

Честит рожден ден на Ванеса. Да расте здрава, усмихната и прекрасна като майка си за радост на всички около нея!   Hug Heart Eyes

Шмети, стига се кри, покажи се! Вчера ми обеща, да не цитирам сега смс-и на всеослушание!  Laughing   Честит празник!   bouquet

# 313
Ванеса да е жива и здрава и много щастлива!   bouquet

# 314
За много години, мили момичета!   bouquet
За мой срам, трябваше да бъда леко побутната за да влезна.   Embarassed  От както се влях в редиците на работещите хич ме няма, никъде, а не е да нямам време ... ама ..

Много Ви благодаря, че не сте ни забравили, наистина много ме развълнувахте  Heart Eyes

Честит Рожден Ден на всички сладурковци и сладурки, който са празнували тези и не съвсем тези дни! Да са здрави, много усмихнати и да носят положителни емоции на всички около тях!   bouquet

Ето и няколко снимки с порасналата фукла  Heart Eyes Днес тръгна фръцкаща се, цялата в Лозово(любим цвят) с корона, щото била принцеса, макар и напикала се сутринта, но принцеса хах  Crazy и като стигнахме от толкова висомерие неЩя да каже мерси на нито едно пожелание  Tired, а всички госпожи от всички групи толкова я обичат ...

И за да не бъда досадна, че поспра с обещание, да влизам по често в темичката, където винаги съм се чувствала много приятно  Heart Eyes
Наздраве и със здраве!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт