Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 911
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Първата и от мен, Цветкей!

# 361
Сега бяхме при Мангъров, че Ели е болна от понеделник......Колкото и да го обичам този човек, вече прекалява с тези цени... Confused   

# 362
   На него ли му викат "мистър 100 лева"?

# 363
Андж, да оздравявате бързо!  Hug

По-добре сме общо взето.
Аз кашлям по цяла нощ, сутрин съм като парцал.

DaVinci, бързо да и мине на Ели!  Hug

# 364
  Анджи,правиш ли инхалации?

# 365
От време на време с "Кармолис". Капвам по 10 капки в чая си и вдишвам. Не мога да стоя над пара, кожата на лицето ми е тънка и ми се пукат капиляри. Не е работа  Simple Smile

# 366
   Да.........ясно.....
   Знам,че инхалациите много помагат,но щом не може.....

ДаВинчи,какво каза Мангъров,какво й е на Ели?

# 367
Анджи, и на вас бързо да минава...

Селма, не знам за него ли се отнася ама... Confused

Ели си започна стандартно-лаещата кашлица през нощта, на другия ден само малко кашляше, но вечерта вдигна температура, която борихме цяла нощ и вчера целия ден. Днес живна, но пък кашля повече. Мангъров каза, че гърдите са й чисти, само червено гърло.

# 368
Честит Рожден Ден на Симонката! Нека да расте здрава, умна и само усмивки да красят сладкото и личице!!!   bouquet
Честит Рожден Ден и на всички останали рожденичета! Много здрави и палави да бъдат!!!   bouquet

Ним, започнах работа в кабелена компания като оператор, иначе казано касиер хаха ... харесва ми работата, още повече, че работния ми ден е от 4.30м и ми е идеално. Единственото неудобство е, че от северна София докато се добера до южна, пътувам доста и си е приключение, но как и да е ... Simple Smile

На всички болни стискам палци да се възстановяват по бързо  Hug

Лека и спокойна вечер!  Simple Smile

# 369
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици,да са здрави и весели и много послушни.  bouquet  bouquet  bouquet
Много прегръдки на Симонка и на Ним Hug
Нашата торта беше с winks любимите филмчета на Рая, беше много готина,но мъжо забравил да я снима и не мога да ви я покажа #Cussing out
DaVinci а личен лекар нямате ли,или просто държите при Мангъров да ходите. Той явно е добър, чувала съм и други добри впечатления от него,но не разбрах с какво е толкова специален. Питам просто от чисто любопитство? Ти Ели не я ли лекуваше с хомеопатия,или си се отказала.....

# 370
Честит рожден ден на Симона, Емили, Давид, Анна и Ивета!   bouquet

Анджи, бързо оздравяване!  Hug

# 371
Барби, личната лекарка я ползвам за бележки и болнични, защото бърза с антибиотиците и други химии. При Мангъров ходим, когато искам да съм спокойна, че нещата не отиват към усложнение (пневмония, бронхит). Това е в случаите, в които високата температура е продължила повече време и не съм я овладявала с Панадол. В повечето случаи я лекувам по моя преценка-хомеопатия, билкови сиропи, озонирана вода и други подобни. При хомеопатката ходим рядко, там също е скъпо,  дразни ме трудния достъп до нея и комерсиалното. Та така...търся доктор, който да обединява тримата, при които ходим сега... Wink

# 372
  ДаВинчи,коя ви е хомеопатката?Да не е Стоименова,случайно?

# 373
Честит рожден на Симонка и Емили!Да са здрави и весели!На родителите им много здраве и НАЗДРАВЕЕЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Анджи,бързо оздравяване!  bouquetИ на вас ДаВинчи!  bouquet
Цвет,аз също съм за първата! Wink
Селма,как е Алекс?

# 374
Селма, не-Колева от мед.център Хирон.

Общи условия

Активация на акаунт