Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 928
  • 740
  •   1
Отговори
# 390

д-р Шаркова е лекувала Ники като малък и съм с хубави впечатления от нея. Селма, ти защо я смени?
 Сменихме жилището и сме доста далече от нея,а както сме и с бебе....сещаш се.
  Но слава Богу съм доволна от новата!Тя даже ми се вижда по-"алтернативна" ,което си е точно по моя вкус.  Simple Smile

Ноеми,и с Алекс други капки освен физиологичен разтвор не сме ползвали (не че не е карал безброй и доста силни хреми).
   А през това време нашите приятелчета по площадката се късаха да взимат антибиотици за същите хреми.  Crazy

# 391
  • София; Дружбето
И аз съм доволна от моята, не изписва АБ току тъй, но пък при по-сериозни състояние се шашка и предпочита хоспитализиране ooooh! Мен това не ме устройва. Сега се чудя дали да и звъня, че е след обяд. Миша спи, не ще да яде нищо, иска сок, който пък не мога да и дам Crazy Сигурно е тоя вирус със стомашни проблеми. Някой дет го е карал може ли да даде инфо как протича

# 392
Анджи, бързо да се оправяш, както и цялото семейство. Simple Smile

Надявам се и Еличка бързо да изкара вируса, който я е налегнал.

Нашата педиатърка предписва само хомеопатия. Много я харесвам и съм доволна от лекарските й препоръки. Ама веднъж й се молих да изпише на Алекс антибиотик, защото не можех да го гледам вече сополив, кашлящ и т.н.  Crazy

Антибиотик при вирус след 3-дневна температура, аз доколкото знам, се дава, за да не се усложни положението, например да премине в бронхит, пневмония и т.н.

# 393
Цвета, вашето няма край. Пожелавам ти децата по-бързо да израстат честите боледувания и да се сдобият със стабилен имунитет!

Аз да похваля моето гардженце.

С татко му тази седмица ходят на Витоша и карат ски. Много е добър. Все едно, както вика баща му, сме го правили на ските.  Embarassed
За първи път му е и просто не мога да повярвам, как стабилно се държи, спуска и колко е безстрашен. Ама те децата са си такива.  Grinning

# 394
Барби, боаронец е  Laughing Laughing Laughing
Ман, при него ходя, да, но сега е в Люлин ц/у магазин Лабиринт Peace Работи със ЗК, но прегледа е 20 кинта, без значение дали детето е записано при него или не  Laughing И тъй като е много дОбър се записва час предварително, защото има наплив!

Цветкеййй, дано на Мишата и се размине. Спрете повръщането, защото децата най-бързо се обезводняват от това  Peace

# 395
Ина, браво на Алекс!  Grinning

Цвет, 'айде скоро да кажеш, че сте здрави!

# 396
Ех, Цвета...тя Мишата е желязна, дано бързо сбори вируса!

Мангъров е страхотен диагностик. Случвало ми се е да водя Ели с "лоши хрипове" и рецепта за АБ и той да каже, че нищо й няма, и след 2 дни да е здрава. Звъняла съм му на 1-ви януари миналата година, през нощта-вдигна ми и ме напътстваше какво да правя, след това ми звънна пак (след час) само за да види как сме. Винаги връща обаждането, ако не може да вдигне веднага, не се е случвало да не вдига. Вярвам му на 100 %. Прегледът в кабинета му е 80 лв, не си и помислям колко му е домашното посещение. Знам, че знанията и опитът му са незаменими, ама....

Ина, браво на Алекс за ските. Ние също бяхме на ски в събота и живот и здраве, мисля да я водим редовно.

# 397
Честит рожден на Симонка и Емили (на патерици) !Да са здрави и весели дечица!
Цвета, ние цялото семейсвто изкарахме подобен вирус преди празниците. Даже и мъжО, а него нищо не го лови по принцип. Пиехме оризова вода и не ядяхме нищо, само от време на време някоя солета, че виско излизаше обратно. При СОфи трая 3 дни, при мен мъжа ми и Ноеми 24 часа.
Чай от джоджен  също действа много добре, ако може да я накараш да го пие.
Ние пък сме с нов хомеопат и съм сууупер доволна. Не е  обременена от предишно медицинско образование.
Ноеми, вашия личен да не е учил в Холандия? Mr. Green Тука освен физиологичен разтвор и парацетамол (в краен случай) друго не изписват.
Д-р Мангъров го гледах в едно предаване по телевизията. Изгжда много приятен човек  и много ми допадна. Създава впечатление на човек, който си обича професията. Липсваше му рутината и безразличието, с които обикновено докторите по телевизията говорят.

# 398
  • София
O, Ноемке, дано никога не ти се налага да разбереш какво му е специалното на Мангъров...  Hug  Ще съм му вечно задължена, че не ни прибра в Инфекциозна, когато Шош беше полу жив с рота вирус и усложнение пневмония... Да е жив и здрав и класическия хомеопат, който се справи в рамките на 2-та дни, дадени от МЛП! Никой друг нямаше да поеме този риск да чака до последно! - буквално до последно! При вирусни болести казва с точност до деня кога какви симптоми могат да се появят, как и кога отминават и най-важното - в кой период от развитието на вируса могат да се развият усложнения и какви биха могли да бъдат те. Това на мен ми е безценно, когато е някой грозен грип, от 10-дневните. Междувременно, не пести съвети и по телефона, така че реално ние го викаме достатъчно рядко, че да си заслужава парите.

# 399
Цитат
Междувременно, не пести съвети и по телефона, така че реално ние го викаме достатъчно рядко, че да си заслужава парите.
    В тази връзка искам да кажа,че 2 пъти съм се консултирала с Мангъров по телефона и никога не съм го виждала наживо.....

ИвHug Hug Hug

# 400
  • София
Ясно, явно доктора е наистина добър специалист, но 80лв са си цифра наистина Shocked
Пожелавам на всички болни да се оправят бързо..

# 401
Ох,Цвети дано и на Мишата да й мине за24 часа.
Алек и той преди Коледа беше пипнал "нещо"През нощта повърна/еднократно/и вдигна 40 Т .Свалихме я с Хексалгин.ЛП каза,че това бил стомашно-чревен вирус.Изписа хомеопатия.Някакви пробиотици,еспумизан и вомитусхил/капки п/в повръщане.Т я поддържаше точно 3 дни като под 37,8 така и не падна.На третия ден стана като нов.Междувремено и Дая лепна вируса за един,два дни.Но при нея беше само високата Т и нищо друго.Какво беше това така и не разбрах  33uu
На всички болни бързо да оздравяват!
Анджи, Hug

# 402
  • София
Време е май да се съберем пак по женски...  Rolling Eyes Покрай купон, и мами и деца са здрави!  Laughing

# 403
Време е май да се съберем пак по женски...  Rolling Eyes Покрай купон, и мами и деца са здрави!  Laughing

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Лилткейй, честит рожден ден на Митака  Hug Да ти е жив и здрав и все радост и усмивки да ти носи  [/color] Hug Hug

Честит рожден ден и на Деси  Flutter Нека да е все така прелестна   bouquet  bouquet  bouquet

# 404
Честит рожден ден на Митака   bouquet
Да дава на майка си все хубави поводи за пиене.
Лилито наздраве за ваше здраве  Grinning
Честит рожден ден на Деси с прекрасните сини очи  Heart Eyes
Да и здрава и послушна и много да помага на мама.

Общи условия

Активация на акаунт