Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 29 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Гушкам Шош за "лека нощ" и го питам какво желание си е намислил, когато духаше свещичките на тортата, а той отговаря: "Много любов, мамо! От теб и ти да си ми винаги мама!"  smile3518 (съвсем в духа на горесподеленото!)

Ман, как сте?  Rolling Eyes

# 121
Ив, такива думи се помнят цял живот.
Аз никога няма да забравя какво ми каза Ники преди доста Коледи, с цялата мъдрост на 3-те си годинки тогава, когато бяхме само двамата на празника. "Мамо, пожелавам си всички да сме заедно и щастливи"  Heart Eyes

Пожелавам на всички весело посрещане на 2011 година. Нека е различна от изминалата! И много по-спокойна, щастлива и удовлетворяваща!  Hug Hug Hug

Да си отива 2010, че ми дойде до гуша. Строила съм призраците й и ще ги наритам в морето  Twisted Evil
За догодина си пожелавам повече работа и по-малко форум (имам предвид форума, извън нашата хубава януарска тема)  Grinning

# 122
  • София
И моята 2010 е строена в поза за мощен шут!

Весело посрещане, хубава 2011!  Hug

# 123
  • София
Момичета, ако не успея да се включа по-късно, ви желая хубаво и весело посрещане на Новата 2011 година.   bouquet

# 124
И моята 2010 е строена в поза за мощен шут!
   Laughing

Благодарна съм на 2010 за това ,че ми донесе моята прекрасна,безмерно обичана дъщеричка!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
   Но за останалото....И от мен .... newsm29

Лиллита,как си?Нещо не ми прозвуча много оптимистично на последното включване.  Thinking
   Манана,как сте вкъщи?

# 125
Весело посрещана 2011 година и нека тя да бъде много по-успешна и здрава за всички нас от предходните години. Wine Glass
 Ивонска много са трогателни думите на твоя сладур Heart Eyes

# 126
  • Русе
Весело посрещане на 2011 и от мен.Да е спорна и щастлива.Скоро си направих регистрация и аз във фейсбук и съм пратила покани на тези,които открих-Диана Тончева съм. Wink

# 127
И от мен приятно и незабравимо посрещане на НОВАТА 2011 г. И нека тя ни донесе положителни емоции, много радост, успехи и най-вече ЗДРАВЕ.

# 128
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Влизам да ви пожелая весело посрещане на Новата година и нека тя да донесе на вас, семействата ви, хлапетата и на всички, които обичате само радост, здраве и щастие!   Hug  bouquet

(и по нещо качествено чуждичко за който си го пожелае)

# 129
Момичета, нека 2011г. да ви донесе здраве и усмивки! Може 2010г. да е била тежка, каръшка и т.н, но в крайна сметка сме заедно с най-близките.....

(преди 2 дни най-нелепо си отиде един млад човек....само няколко месеца след сватбата...)

# 130
  • София; Дружбето
Весело посрещане на 2011г и от нас.

# 131
  • София; Дружбето
Честита нова година. Нека ни донесе много здраве и хубави моменти Hug

Габи ми е ревящ, хръптящ и  май е за болница Tired

# 132
  • Русе
Здравейте, мили момичета!
Честита нова 2011!Да сме здрави, за да се радваме на живота, да сме силни, за да приемаме предизвикателствата, да сме търпеливи, за да дочакаме подходящото време, да сме благородни, ако искаме благородство, да поглеждаме и към звездите, защото красотата им си заслужава, както си заслужава и любовта!
Честит рожден ден на чаровната Евангелина! Сигурна съм, че с времето ще става все по-харизматична - точно като мама Ели  Heart Eyes
Благодаря на всички за честитките за рождения ден на Дени! Простете ми още веднъж, че не съм така активна във форума като преди!
Честито и на всички именици днес!
Желая ви един прекрасен и усмихнат ден!

# 133
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!
Да ни донесе това, което най-много искаме!  Heart Eyes

Честит Рожден ден на красавицата Евангелина!   bouquet

Честит Имен ден на Веско!   bouquet

# 134
  • София; Дружбето
Честит Рожден ден на  Ева!

Общи условия

Активация на акаунт