Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 876
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Много благодаря момичета за прекрасните пожелания и честит празник на всички януарчета!

# 556
  • София
Добре че ви има, поуспокоих се малко Hug.
Знам, че е по хубаво да я кара по малка, уж по лесно протичало,но наистина ми писна от болести нон стоп. Пък и съм почти сигурна, че ще ми я предаде и на мен, а и тези карантини по 2 седмици,направо не ми си мисли и не знам как ще отсъствам от работа за толкова време,като се има предвид, че не мога да отсъствам повече от два дни. Както и да е ... да не слагам коня пред каруцата Mr. Green отивам да си пийвам винце Flutter
Нинище страхотни са малките Hug
Ив пускай го, Рая явно не я влекът нещо зимните спортове и на кънки не иска да се пързаля, но тя е от по страхливите така че ще изчакам още една година и пак ще пробваме Wink

# 557
ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ЕВА (на патерица  Blush) НА КРАСИВАТА АЙЯ СЪС СТРАХОТНИТЕ СИНИ ОЧИ И КЪДРИЦИ И НА МАРТИ, КОЙТО ИМА МАЙКА КЪСМЕТЛИЙКА  Wink
Бъдете здрави, весели и щастливи деца, радвайте родителите си и бъдете обичани.
Барби, ако е речено, че ще изкара варицелата, значи ще я изкара - не се тормози преварително  Hug Не зная дали е по-добре като са малки или като по-големи, неприятна болест е, но пък хубавото е че след това се получава имунитет. Ако си карала варицела като съвсем малка е логично да не си спомняш  Wink МОже да питаш майка си, задаси спокойна.
Да винчи  Hug Бърооздравяване ти желая.
За София област е обявена грипна епидемия. От вчера вземам предпазни меки, т.е. в метрото се возя с маска. Малко като луда ме гледат хората, но пък хубавото е, че гледат да са по-встрани от мен(сигурно са решили, че аз съм болна  Crazy).
Простете, ако има правописни грешки - резултат са от клавиатурата  Mr. Green
Ив дали би споделила този вълшебен огромен пъзел, откъде го взе  Blush Така хубаво ми реши проблема с това аз да редя пъзелите  Mr. Green

# 558
  • София
ЧРД на Айя и МАрти!   bouquet  bouquet  bouquet

# 559
Честит рожден ден на Айя и Марти!Да са здрави и безгрижни!
Наздраве на мамите имbouquet  bouquet  bouquet
болните да оздравяват! Hug

# 560
Честито на Рождениците, които пропуснах! Много щастие!  Hug

А пък наш Любо онзи ден се оженил за малката Вики от тяхната група. Ние вчера разбрахме  Laughing
По думите му била "Голяаааааама сватба. Голям смях." А като го питах за ръка ли се държаха той ми каза: "Не. За две ръце. И танцувахме"  Joy

# 561
  • София
Oooo, Анджи, честита ти снаха!  Mr. Green Утеха може да ти е единствено, че баба няма да те направят!  Laughing Laughing Laughing

Ман, тези пъзели ги има навсякъде по детските магазини и книжарници.  Hug

Манга не чете и пише тук, но да и е жив и здрав Никольо!  Hug

# 562
Мерси, мерси  Laughing

# 563
  • София
Честит рожден ден на Никола!   bouquet

Анджи, честита ти снаха значи.  Laughing  Много забавно ми стана. А има ли конкретен повод да я забъркат тази каша ала Сляпа Неделя - нещо са ги учили или спонтанно им е дошло?

Симона пък вчера се оставила да бъде набита от най-малкото момиче в групата (и на ръст и на възраст). Не плакала и не казала на госпожата.  Crazy

# 564
Не знам, Ним, ако не беше снахата да се похвали нямше и да разбера, че са се взели  Joy

Весел празник на Магнолия и ЧРД на Никола!  Hug

# 565
  • София, Лагера
Анджиии, ай честито!  hahaha Ти си първата ни свекърва! Сега ще се учим от теб!  Mr. Green Hug

Ив, и Пресиян няма да ходи на ски. Не че не съм го пуснала, напротив, какво ли не направих да го прилъжа, но той не ще. Сега в градината от 16 деца са само 4  Rolling Eyes - всички други на ски. При това и приятелите му са на ски. Но като не ще, няма да се бием, я! 

Да се похваля. То не е много за хвалба, ама за моя случай си е  Mr. Green Пресиян вчера за сефте ударил детенце  Wink
Може да ви се струва тъпо, но за мен това е крачка напред  Simple Smile

# 566
  • Русе
Анджи - невероятни са децата, какви ги измислят  Joy

Нинище - много е пораснала Марина, а Насето какъв батко е и той   Peace

Ноеми  - и аз понякога подкрепям такова действие на Йоан в ДГ ( но се случва рядко ) Или не ми споделя, че бие децата - но в повечето случаи се прибира одран, посинен. Снощи го гледам ухапан за рамото и ущипан за ръката ( от 2 различни деца по неговите думи ) На въпроса ти какво направи, за да се защитиш? Отговор: "Нищо, защото да не ми се скара г-жата"  Blush  или пък "Да знам, че е малък но е по-силен."  ooooh!

# 567
  • София, Лагера
А, аз не разчитам на разкази на Пресиян. Дава ми се отчет всяка вечер от учителките  Twisted Evil.

а... Елина... такова...  Whistling...ти няма ли да се ориентираш към раждане вече, ай стига с това хойкане!  Twisted Evil Mr. Green

# 568
  • София; Дружбето
Миша беше почнала да ги дере наред - момчета, момичета, малки, големи Crazy Умрях от срам. Сега вече спря. Дадени са инструкции само да се защитава, без да напада първа. Е нема такъв срам.  Стои едно момченце с глава над нея и се оплакава на баб си, че Миша го е била Crazy

# 569
Ив, твърдо ДА за ските  Peace От нашата градина няма ски, но аз планирам д я изпратя индивидуално Twisted Evil
Ая докато биеше децата и ми се оплакваха, сега е на другата крайност  Crazy Crazy Crazy оплакват ми се, че само ги целувала.....е няма угодия с тези момчетии! Тогава да ги бие като не щат целувки  Joy Joy Joy
Андж, Любака много романтична сватба е спретнал  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт