Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Варна
Честит празник на последните козирогчета Айя и Марти!

# 541
  • Русе
Днес ходих на педикюр с ... рибки от вида Garra Rufa!  Flutter Беше много вълнуващо!  Party Топваш копитца в едно аквариумче и ти се лепват три вида от тея "пирани" и започват енергично да се опитват да те глътнат (е, не са пирани, разбира се!!!)  Crazy Естествено, водата се изпомпва на всеки 20 минути, пускат се и разни дезинфециращи лампи...

За първи път са внесени в България, от 20 декември се практикува това и е много готино.  Wink При Гала в сряда щяло да има демонстрация.

Дават ги в момента, който иска да гледа  Wink  Гала се разтапя  Joy

# 542
  • София
Честит празник на Айя И Марти Hug Hug Hug

Значи вече наистина ще се гръмна казвам ви....
Тъкмо мислих, че съм закрепила имунитета на Рая с хомеопатия и че почти съм се отървала от постоянно повтарящите се кашлица и сополи и днес ново 20!!! има варицела в групата и Twisted Evil
На всичкото отгоре и аз нямам спомени да съм я карала Sick

# 543
  • София
barbi, на твое място за детето не бих се тревожила, ако изкара варицелата сега...  Rolling Eyes Виж за теб...  Confused Но това, че има варицела не означава, че задължително ще я лепнете! В нашата група също имаше миналата година, но Боби на Викс не я кара, а не я е боледувал (нали, Викс? Rolling Eyes).

*Elina* , добре че ни подсети - гледах ги рибоците - нали ги познавам лично!  Laughing

Ноеминьо, манджата с овесени ядки ми стана велика! Мерси, мацко!

# 544
  • София
....Много е трудно след Ивата да се редят пожелания  Crazy Crazy Crazy

Ау, са те видях с това! - небъдна поетеса съм аз...  Mr. Green Но и вие сте дружина, която ме потенцира по най-добър начин!  Crossing Arms Само черният ми дроб ви ненавижда, но той няма думата!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
  • Русе
Честит рожден ден на Айя и Мартин! Бъдете живи и здрави, весели и много да радвате родителите си!     bouquet

Барби   - нека мине леко, ако се зарази Hug

# 546
  • София; Дружбето
Барби, по-добре сега да я изкара. Аз нали заразих Миша преди 3 години и я изкарах с 3 пъпки и никакви други симптоми, таака че не се притеснявай Hug
Ние се опитахме да се разходих с Габи - голяма грешка. 5 пъти падна и все в най-калните места Crazy Прибрах си го като афроамериканче в муцуната

# 547
Мен ме довърши гадния вирус. Станах сутринта- вие ми се свят, гади ми се, гърдите ме болят ужасно като кашлям....та си полегнах обратно и започнах АБ.

Барби, в групата на Ели вече за 3 или 4-ти път имат варицела и все не я лепва....

Честит празник на днешните ни рожденници!   bouquet

# 548
  • София, Лагера
Ха здрасти!

Честит рожден ден на Марти и АйяParty

Девойки, пие ми се с вас. Бройте ме ако има негде среща по домашному Blush ще гледам да се измъкна.
И на мен ми се пие (макар и да не пия като хората  Mr. Green). Бройте и мен!  Mr. Green

Ив, на глас се смях с постовете ти Joy Hug

Барби, варицелата не е страшна, дори и Рая да я хване  Hug

Мацкки, не мен нещо много добре ми идва това бебе. Никога не съм обичала да мързелувам, но ей го на - заобичах! По цял ден срещи, разходки (макар и по задачи) и гушкане. Сто години мога така!

# 549
Здравейте момичета,
Честито на принцеса Айя и на всички, които пропуснах!!! Пожеалвам да са здрави и весели деца!   bigdance2
Благодаря за прекрасните пожелания!!!! Да ви се връщат тъпкано дет' се вика ...
Мислех, че Марти е шило, но номер 2 ми разбива фантазиите!!! Вече лази без задръжки - лапа всичко, много обича пантофи, количките на брат си и най - вече да дъвче майка си по цели нощи  Tired Аз съм стерео вече - сама си приказвам и ми се пие...
Я кажете как се кърми пираня? Дани има 4 зъба и хапе до кръв. Ходя превързана - не е за разправяне.

# 550
  • София/Варна
Гали, разбирам те прекрасно, и моята ситна има такива хапливи периоди. След малко ще седна да ти напиша на лични какво се прави в тези случаи.

# 551
Момичета, благодаря за пожеланията ви!   bouquet Радвам се, че все още си спомняте за нас  Rolling Eyes

Много здраве на всички рожденници днес и на всички, които съм пропуснала!

Рядко се вясвам, така че ето 2-3 снимки на децата  Blush

http://ninishte.snimka.bg/other/2011.564896.22140192.big
http://ninishte.snimka.bg/other/2011.564896.22140192.big
http://ninishte.snimka.bg/other/2011.564896.22140200.big

# 552
  • София
Ах, Нинище, пу-пу да са ти живи и здрави, ама и ти матрично ги произвеждаш!  Laughing Hug

Девойкиии, има ли друга (освен мен), която ще пусне 4-годишния си звер на ски училище от ДГ?  Rolling Eyes Просто се зачудих дали съм "редовна"...  Mr. Green

# 553
Честит рожден ден на Марти и Айя!   bouquet Желая им здраве и безгрижно детство!   bouquet

Честит празник и на всички рожденици и именници, празнували през последните няколко дни!  Hug

# 554
Ив, пускай го. И ние искахме ама трябвало да е втора група, пък той - първа  Crossing Arms

Ходим си на Витоша и си го мъчим ние, но скоро - като навали - на учител  Peace

Общи условия

Активация на акаунт