Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 889
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Марти. Да е виж и здрав и да наследи всички хубави качества на мама, влючително и умение да пи.... да се разбира  Mr. Green

Девойки, пие ми се с вас. Бройте ме ако има негде среща по домашному Blush ще гледам да се измъкна.

Барби, аз говоря за блондетата по душа като мене. Решила съм да се изсветлявам отново, че да не ми се учудват хората на простъпките Mr. Green

# 526
  • София
Честит рожден ден на Мартин! Hug Heart Eyes Да е здрав и много да слуша мама. Рени, честит празник!   bouquet

Честит имен ден на Наско. Да расте здрав, безгрижен и много щастлив, да е радост на мама Нина и достоен батко на прекрасната малка Марина. Hug Heart Eyes  bouquet

Ей, много празници, много чудо. Януари е изпитание за черния ми дроб, не знам дали ми вярвате. Мъка, мъкааааа  Mr. Green

# 527
  • Русе
Честит рожден ден на Мартин! Да е здрав и много да слуша мама Рени! 

Честит имен ден на Наско. Да расте здрав, безгрижен и много щастлив!

# 528
  • София/Варна
Честит рожден ден на Марти!
Рени, наздраве!

Да е живо и здраво името Насково! И той покрай него!
Весел празник и на всички, които имат именници у дома!

# 529
Честито на всички дечица и майки, които пропуснах тези дни! Много здраве и усмивки ви желая!
Ние се натръшкахме всички от гадния вирус, който върлува, а аз и в командировка ходих....Днес ми е лошо, ушите са ми заглъхнали, ама трябва да се бачка.

# 530
Ренка, да ти е жив и здрав момъка  Hug Hug Hug Нека да има щастливо детство и весели игри  Hug Hug Hug
Честит имен ден и на Насето  Hug Нека прослави името си  Grinning

# 531
  • София
Честит Имен Ден на Насето! Нинище, да е жив и здрав!    bouquet  Hug

Днес полазих Ноеми, но истинското попълзновение беше към Тервел!  newsm76 Велико удоволствие, направо ми идеше да го изям!  Blush Презаредих се в хармоничната среда, която обитават, насладих се на прекрасната гледка на кърменето и мога да ви кажа, че таа Ноеминя е като девица с големи цици!  newsm53

# 532
  • София
Честит РД на Марти! Рени, весел празник!   bouquet

Честит Имен Ден на днешните именяци!
   bouquet

# 533
Честит рожден ден на Марти! Да е много здрав и само радост да носи на мама!
А тя да е все така отзивчива към всякакви сбирки Simple Smile Наздраве Рени!
И нас ни натръшка гадния вирус........аз вече вървя към оправяне, обаче Мите е трети ден с температура и така кашля.........направо се дере. Докторката твърди,че гърдите му били чисти. Давайте идеи за нещо за кашлица ...ама да се пие щото не мога да го омажа, че тогава какво дране ще има......

# 534
Лилита-Проспан или Мукоплант (дневен и нощен), но все пак каква му е кашлицата? Тези са билкови, но все пак облекчават малко.

# 535
  • София
Честито, Ванчо!  Hug
Да е Айя освен красива, здрава и щастилва,
На мама радостта, на тати гордостта!

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 11:15 от ivonska

# 536
  • София
Честито и на Гали!
Красив, щастлив и обичлив Марти желая! Ще перифразирам другото пожелание - на мацките радостта, на мама годростта!
  Mr. Green

# 537
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Марти и Айя

# 538
  • София
Честит рожден ден на Айя и Мартин! Бъдете живи и здрави, весели и много щастливи! Весел празник!   bouquet

# 539
Честит рожден на прекрасните Айя и Марти   Hug [/size]

Много е трудно след Ивата да се редят пожелания  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт