Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Честит рожден ден на Ева и Сияна!Да са здрави и много щастливи!
Честит рожден ден и на Криси! Да е най- здравото и умничко дете! Саше, Наздраве!

# 511
  • София; Дружбето
Ноеми, двамата са си отзад и само разпитвам Миша какво прави Габи Grinning

# 512
  Ти караш кола ли?  Shocked Hug Браво!Не знаех!

Ноеми,съвет не мога да ти дам,но пък да питам.....Как си с кърменето?Регулираха ли се нещата при вас?

# 513
  • София, Лагера
Мацкки, днес Тревел прави 1 месец!  Party Как си минава времето!

Времето беше супер и запрашихме на консултация с количката (аман от автомобили).
Тервел ми е качил 1320 гр, на мама лакомото детенце! Ако знаете какви бузи е отпрал!  Laughing

Мерси за отговорите за колата!  Hug

Селма,  кърмата ми се регулира и вече не се цедя нощем  Party.  Имам достатъчно, но не прекалено.

# 514
  • София
Днес ходих на педикюр с ... рибки от вида Garra Rufa!  Flutter Беше много вълнуващо!  Party Топваш копитца в едно аквариумче и ти се лепват три вида от тея "пирани" и започват енергично да се опитват да те глътнат (е, не са пирани, разбира се!!!)  Crazy Естествено, водата се изпомпва на всеки 20 минути, пускат се и разни дезинфециращи лампи...

За първи път са внесени в България, от 20 декември се практикува това и е много готино.  Wink При Гала в сряда щяло да има демонстрация.

# 515
  • София; Дружбето
 Ти караш кола ли?  Shocked Hug Браво!Не знаех!

Ти пък Joy не карам и никога няма да карам Mr. Green Достатъчно блондета има на пътя

Иве, тия риби ноктитЕ ли гризат бе newsm78
Миша вчера си избра числа за тото и си е спечелила тройка Grinning Се така да и върви и ако може другия път петица

# 516
  • София
...
Иве, тия риби ноктитЕ ли гризат бе newsm78
...

Не, бре!  Joy Мъртвите клетки от кожата, мъртвия слой кожа!  Wink Ноктите... сам си ги гризеш, ако можеш и искаш!  Mr. Green

ПП. Айде, Мишата милионери да ви направи!  Praynig

# 517
  • София, Лагера
Хи хи хи, това е много яко, Ив, не знаех, че го има в БГ  Party Ще го полазя, въпреки гъдела  Laughing

# 518
  • София
Хи хи хи, това е много яко, Ив, не знаех, че го има в БГ  Party Ще го полазя, въпреки гъдела  Laughing

Цвета кат' попита ноктите ли гризат, си ги представих със зъбки...  Crazy Mr. Green

# 519
  • София/Варна
Весел празник на Ева, Сияна и кака Криси!
Честито и на всички именници днес!!!

# 520
  • София, Лагера
Ейй, че ми стана носталгично и се размечтах!
ей ги рибоците:
http://noemy.snimka.bg/asia/singapore.414973.14446177
http://noemy.snimka.bg/asia/singapore.414973.14446178
http://noemy.snimka.bg/asia/singapore.414973.14446179

# 521
Ноеми, Честита първа месечинка на Тервел!Да е жив и здрав и все така добре да расте!  bouquet
Ив,не е ли страшен гъдел това с рибките?
Цвет,права си ето и аз като едно "блонде"карам и кой знае колко ме псуват.Ама аз още се уча и карам поне внимателно/със съобразена скорост/ Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИВИТЕ РОЖДЕНИЧКИ!ДА СА ЗДРАВИ И ГОЛЕМИ КЪСМЕТЛИЙКИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 522
  • София
...Ив,не е ли страшен гъдел това с рибките?
...

Аз нямам гъдел на краката, но виж Ноемката ква е ухилена и напрегната на първата снимка...  Laughing

# 523
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденнички да са живи и здрави!!!
Това с рибките наистина е интересно, обаче мен честно казано ме е шубе от разни дребни мърдащи животинки пък било то и рибки Laughing
Цвето убих та Mr. Green, всъщност аз от два дни вече не съм "блонди" явно ще карам по добре от тук нататък Whistling
Ноемка честито на малкия Тервел. Според мен не е добра идея да го возиш отпред,мятай го отзад все пак е още толкова мъничък и не прави бели за да те разсейва а и Пресиян ще го наглежда. Рая като беше бебе я наблюдавах чрез средното огледало.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт