Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 867
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
А, аз не разчитам на разкази на Пресиян.

И аз. Почти нищо не ми казва. Хващам това-онова от случайно изтървани думи. Ей, на, дори не разбрах, че се е оженил  Joy
А Ники все още ми разказва надълго и на широко какво му се случва  Grinning

За самозащитата, Любо се защитава. Той не е от бойните, да посегне да удри или ухапе, но себе си пази.

# 571
Ха зравейте.
Да е и жив  здрав Никольо на Манга и много да я радва мъжката й дружина   bouquet
Моите двамцатасутринта заминаха на детска с китари в ръка  Mr. Green Веско ми обси, че щяли да имат купон. Николайчо бил донесъл барабани (то къде цигане без тъпан  Wink), той щял дае с китара, а Митко Наков щял да пее  Mr. Green След тоа купонът щял да се пренесе у нас  Crazy г.така казала Юлето, при което моя милост заяви, че става само, ако Юлето после чисти  Twisted Evil
Малкият пък си повлече китарата, за да не остане по-назад, но в колата му беше обяснено, че купона е само за големи  hahaha

# 572
# 573
  • София
 Joy Joy  Joy

Ман много се смях с твоите музиканти.
Честит празник на Ники на Манга  bouquet
Тя къде се изгуби, позитивните и постове много липсват в темите ни?
И Клеми нещо се губи newsm78

Моята Рая никога не е удряла,дори и при самозащита,хич не умее да се защитава милата  Confused

# 574
  • София, Лагера
Манана, голям купон ще се развихри! Горките лели, те не могат да впрегнат Юлето, питаш ли ги!  hahaha Joy

Моята Рая никога не е удряла,дори и при самозащита,хич не умее да се защитава милата  Confused
Да де, аз затова черпя  Laughing

# 575
Ей, човек за 2 дни да ви изпусне и да вземете да изпожените ергените. Анджииии!
Мерка, честито на Никола!

# 576
  • София
Ей, човек за 2 дни да ви изпусне и да вземете да изпожените ергените.
...

Като гледам какви са момите в днешно време, няма да усетим кога ще потропат сватове на вратата да ни ги вземат!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ДаВинчи, не надничай, ми докладвай как си с днешна дата!

# 577
По-добре съм, но кашлицата ми е гадна и ми се вие свят. Мъжът ми се върна за малко до вкъщи и за това изчезнах така... Whistling

# 578
  • Русе
А, аз не разчитам на разкази на Пресиян. Дава ми се отчет всяка вечер от учителките  Twisted Evil.

а... Елина... такова...  Whistling...ти няма ли да се ориентираш към раждане вече, ай стига с това хойкане!  Twisted Evil Mr. Green

Ноемка - мен, ако ме питаш съм се поориентирала, но госпожицата май още не е  Flutter Така, като гледам може и тя като Йоан да реши да позакъснее  Wink  Другата сряда живот и здраве, ако несъм родила ще ходя на прегледи и при двамата АГ, и ще ги слушам какво ще кажат  Rolling Eyes

# 579
  • София; Дружбето
Йаде, Ели. Аз викам утре да е Mr. Green стига се е дърпала момата

# 580
Благодаря ви сърдечно за поздравите!!!
Честит рожден ден на всички януарчета който пропуснах да поздравя!

# 581
  • София
Елина, залагам на тази събота.

babydust7

Simple Smile

# 582
  • София
Аз да мина да събера залозите...  Whistling Само така, зАлудо ли ще пръскаме орисия?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде, от мен - неделя!  Twisted Evil

# 583
На всички рожденници - минали и настоящи - честито! Само и единствено здраве ще пожелая!!! Всеки ден се убеждавам, че от него по-важно няма!!!
Ели, с Евангелина термина ми беше 21  Heart Eyes Ама като знам Йоан как го преносииии.....викам да е другата седмица - къмто 28, а  Hug

# 584
Стои едно момченце с глава над нея и се оплакава на баб си, че Миша го е била Crazy
   Ей!Същата картинка от моето детство!(колкото и да не е за вярване)  Laughing
   Но никога не се биех напразно.Основно защитавах по-малката ми сестра.

Мъжът ми се върна за малко до вкъщи и за това изчезнах така... Whistling
  Хмммм....И свят ти се вие... Thinking Mr. Green

*Elina* ,чакаме,чакаме всички..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт