Стилияна, как са ти скиорките?
Селма, ама наистина ли срича....страхотен е този Алекс!

Елица, дано бързо ти размине гаденето!
Много са щастливи и много ентусиазирани
Ая почти се разплака като разбра, че другата сецмица е на градина, а не на ски 

А те нали са принцеси така,че по трудно се носят! 

Готина грешка, изкефи ме максимално.

Спокойна бременност и здраво бебе на финала.
Мен пък може да ме овините спокойно в пекалени майчини амбиции, но това е положението
Предпочитам да ги уча на буквите,цифрите, да четат, пишат и т.н. Не им липсват и игрите, но все пак са момчета и там баща им вече е по-полезен от мен. А и виждам след домашните занимания Веско колко по-уверен се чувства в детската, взема повече участие, отпуска се и чувайки похвалите от госпожата става по-уверен в себе си. При условие, че е най-малкия в групата, всичко това за мен е важно.

Според двамата АГ и акушерката на единия ще раждам Февруари Нямам контракции, не се е смъкнало бебето, води много, плацента 2-ра степен, изглаждане на шйката 40 - 50 %, разкритие 1 см. След термин ще ида на запис и пак на преглед, и после ще решаваме. 
Но несъм повръщала. Сега при втората ми се гадеше само вечер и толкова, или когато трябваше от време на време да обслужвам някои физиологични нужди на Йоан. С втората примерно неядях овкусени салати ( говоря за лятото - само зеленчуците с плочка сирене ). За първата нямам спомени да съм имала такива претенции. И сега в края на 9-тия вдигнах кръвно и пия хапчета, а преди не. За кг вървя еднакво или сега може би ще имам малко повече качени
За другите неща не знам, зашото тук за добро или зло не сматат за необходимо да правят вагинални и ехографски (само 2 ) прегледи на бременните (ако нямат оплаквания).
Честито на патерици и на нашите астрални близначета - Илина и Стефан! Честито със закъснение и на порасналата Андреа! Да растат много щастливи, здрави и безгрижни! 

), но тя успява да прочете само буквите поотделно. Все още не може да разбере как да свърже буквите в срички.
Детето си е твое, ти преценяваш кога/какво.
Но....Тя си знае!
И така....не беше трудно!
Ограничавах се какво и колко ям.Правих упражнения,тичах след Алек и така....само 7-8 и си ги оставих в болницата.