Отговори
# 450
Вчера ходихме до педиатъра, гърдите и са чисти, но е много хремава.Каза ни вечер преди заспиване да давам Панадол и ни изписа някакви правени капки с урбазон. Трябва да наблюдаваме беба и ако се влоши минаваме на АБ.
Оказа се, че на едното оче имаме конюктивит и ни изписа капки Торбекс. Изобщо скапан ден беше вчера... Иначе за месец и половина е качила 1,250 и вече сме 6,100   Laughing Laughing

# 451
добро утро, мами
barbaletka , тази нощ открих наш Гоги съвсем отвит и утре също ще го напъхам в торбата. Много рита като се събужда и досега поне до кръста беше завит, ама явно вече е намерил цаката да се разголва съвсем.
Бибата я смуче са,мо, когато сме навън с количката. Иначе вече лапа пръстите, не събрани в юмрук, а разперени и често се дави, тъй като рови доста надълбоко.
Мрази слагането по корем, в редки случаи, когато е доволен, не протестира. Ето такъв един случай http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/legeo.481865.21960921 Оле, позата е такава заради монитора , който е интересен в момента Mr. Green
MISHANA13 , браво за ентусиазма, аз все се каня да правя коремни преси...за  тонуса на другите групи мускули се грижи моят малчо Mr. Green

# 452
И аз не съм чувала за тази "опашка".
Но тя Мила е пила май само два пъти антибиотик, и то единия дори бяха само капки за уши.
Тук лечението с антибиотик е много крайна мярка, първо се оставят сами да се оправят и чак ако много се влоши и стане инфекция, тогава изписват.

Аз днес ще съм цял ден на шопинг с гостите, ако мога и да забърша нещо от намаленията, няма да е зле.  Laughing

# 453
  • Бургас / Св. Влас
Barbaletke  Hug Heart Eyes

Ева също спи в чувал откакто я намерих отвита и замръзнала.
Иначе когато е на кеф и тя прави позата вдигната високо глава и опънати вдигнати крачета и от нея се опитва да се обърне по гръб,а когато я държа правя си държи главата много добре.

Биба успявам да и напъхам в устата мнооооого рядко(обикновено навън),когато не  гладна,но и се спи и то трябва да я придържам.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 09:46 от Marvelous

# 454
Здравейте и от нас Simple Smile Ние сме добре, не пиша защото няма нищо ново. Чочко е добре, спи сега сутришниия си половин часов сън. По обяд спи по 3 часа и следобед пак половинчасови дремки си прави. Яде все още на 2 часа, и нощем е така, което много ме уморява но няма как.....
С бибите що годе имам успех, но само когато му се спи.....тогава ги засмуква. Главичката си я държи доста добре, даже му е кеф след баня като му мажа гръбчето винаги е по корем и му е голям кеф Simple Smile

Ще го водим днес при баба му да го гледа малко докато обиколим малко магазини с баща му, че нямам никакви ботуши а имам нужда......и подаръци на племенниците ми още не съм купила  ooooh! дано хванем момента с дългия сън че да не се налага АМ  Crossing Arms

Хайде, хубав мразовит ден мамчета  bowuu

Защо ми я няма лентичката  newsm78

# 455
  • В сърцето на моите съкровища...:)
legeo, аз преди да забременея много спортувах и ограничението по време на бремеността ми беше неприсъщо.Затова хванах мъжа ми, понеже разбира много от сваляне на килограми и спорт и му казах да сътвори една програмка, за да успея да си върна предишния статус  Flutter Имам да свалям около 3-4 килца  Crazy и се надявам до пролетта вече да ги няма. Засега се справям, слагам малкия да спи и аз почвам  Whistling
Oleto, и ние вчера бяхме на 2ч. хранене и аз се видях в размисъл...расте ли, успокоява ли нещо.. Thinking Хубавото е,че през ноща  яде и заспива веднага  Peace  Майка ми казва,че аз съм била с първия си зъб на 4 месеца  Crazy Очаквам включване...и ние се плюмчим и си ровим в устата, но и на мен ми се вижда ранооо.

# 456
  • Варна
Само да се отчета че сме тук, живи, здрави, но ми се налага да ходя до работа и се занимавам тука да чета за градините, при нас това е болна тема сега с баткото, че не успявам да ви изчета като хората и да се включа.
Ноел и ние сме така, а лекарката ми се скара да го слагам по често по корем, но не смятам да го тормозя, дете без да си вдига главата няма, ще се водя по детето. И баткото късно започна да я държи вдигнат по корем. Иначе Дани като е в ръцете ми доста стабилно си държи главата вече.

# 457
 Flutter здравейте и от мен.Днес пак успях да се включа-взе да ми остава по малко време и на мен  Grinning
по въпроса за стоенето по коремче-няшият бандит го научихме да му харесва като го слагах на гърдите ми-когато съм в полу легнало положение.В началото само лежеше после започна да се надига и да се оглежда.И така всеки път заставаь все по легнала -докато не легнах изцяло и свикна да се изправя на равно.Но това е само сутрин-следобед и вечер е мързелив и като го сложа по корем много не му е до изправяне.дано ви помогне метода ни Simple Smile
вчера бяхме на консултация-станали сме 5,820 кг 60 см (от 29.11.2010 - 4,920 кг 56 см)  Party
относно захранването-доста изчетохме с мъжът ми и много размишлявахме и разпитвахме близки и приятели.Накрая решихме че ще опитваме по така наречения стар метод-по който сме отгледани ние,братя,сестри и тн.Всеки родител решава сам дали да послуша педиатъра си и се надявам да не грешим и да отгледме здраво детенце  Hug .Та може би съм единствена но послушах педиатъра и давам сокчета както писах вчера.За сега ако всичко е наред и върви така-февруари когато навлезем в 5 месец ще започна постепенно да захранвам - на обяд по 1-2 лъжички пюре .Незнам как е при другите бебчета но Боби като си играе с играчките закачени над шезлонга-ги дърпа и ги опитва на вкус  hahaha(е не винаги успява да ги хване -но като ги побара с двете си ръчички---право в устата) и това е като си е нахранен  Wink а как гледа като се храним newsm03-имам чувство че аха и ще каже  'дайте и на мен бе'  hahaha Joy
Това е лично мнение  Simple Smile Дано всичко да е наред
уф,че много писах Хайде чао от мен засега   bouquet

# 458
Здравейте,

GK,  Hug, дадох вчера осцилококцинума.
Аз вчера четох много за хремата при бебетата и реших от днес да започна да давам на Йоана сребърна вода и клеева тинктура- дано има ефект, а дори и като отмине хремата ще продължа да давам профилактично по няколко пъти в седмицата през зимата.

Данитка, не мога да помогна с идеи за хомеопат в София, виж ако беше в стара Загора- веднага бих препоръчала.

По корем и моята госпожица хич не обича, вчера реших да пробвам съвета на Илка да капна физ. разтвор и да я сложа по коремче да изтекат сополките- едва постоя 30 секунди и последва реевввв, та пак прибегнах до помпичката Simple Smile

Спален чувал ползваме почти от началото, че и ние сме от ритащите и отвиващите се Party Някой от вас ползва ли чувал с ръкави? Дали ще е удобен?

Легео, това се казва гордо вдигната глава Party, явно е имало нещо много интересно на монитора Party Party А тези снимки от началото на албума ти -всички ли са от Родопите- от това село Орехово- много красиво изглежда, ще ми се като се постопли времето напролет да отскочим до някое красиво местенце, та отсега събирам идеи.

Имам един въпрос- сменяте ли памперсите на бебоците през нощта и горе долу на какъв интервал?

Питам, защото ние като изкъпем Йоана в 20 часа, кърмя я и в 21 примерно заспива. После на първото й събуждане в интервала1-3 ч. сменям памперс, на следващото кърмене в 4-5 ч. пропускам и после пак към 7-8 като станем пак сменям. Струва ми се иначе много време да пропускам цялата нощ, ОБАчЕ такъв рев настава при смяната на памперса през нощта- все едно, че я колят, чак дъх не може да си поеме. Не мога да разбера защо така, пробвах първо да й дам малко да посуче, после да сменя памперса, после пак да суче, но и така няма голям ефект. Само при нас ли  е така?

# 459
MartakEly  аз лично през ноща не сменям памперс ако е пишал само.Нашия дребосък от 1 месец като заспи към 9 - 9:30 вечерта вече се буди най рано към 5 и то по-рядко,най-често към 7(това е откакто спим с ръкавички и неможем да си смучем пръстите насън-това ни будеше).
Ние сме на Памперс 3 и дупето ни е сухо без зачервявания  досега Simple Smile

# 460
Здравейте
Noel ами струва ми се че 8 часа са много голяма пауза за 3 месечено бебе  newsm78, но щом казват и другите момичета явно си  е нормално
Irinopolis   Hug да хубаво е че мога и аз да се наспя
Веси Барабеси и моята лентичка я няма ,явно като са обновавали сайта нещо са поизчезнали

# 461
tzzzvety смяташ ли че не е добре така дълго да спи.Кажете мами които имате опит с дечица  Blush Нормално ли е като заспи към 9 и 30 да се буди около 7 сутринта(понякога към 5 но по рядко)Пробужда се нощем-дъвче си ръкавичките в полупросъница и си продължава съня

# 462
Хайде добър ден и честита 2011 година от мен,мацки :* Да сте ми много здрави и щастливи,хиляди емоционални мигове и много,много късмет :*
 bouquet

Бързо възстановяване на всички болни дечица Simple Smile

Ние прекарахме Нова Година в компанията на тийнейджърската трупа на сестра ми Simple Smile И един колега на мъжа ми.Беба заспа в 8 вечерта и си спа до 9 сутринта  Mr. Green Никакъв проблем с нищо  Mr. Green Не се събуди и от пиратките и гърмежите,макар че те и не се чуваха Simple Smile (добре сме се изолирали) И ние погърмяхме доста  Mr. Green заспахме към 4:30 и се събудих в 9,което пак ми беше достатъчно. Mr. Green

Аз не бързам да захранвам,докато си има млекце да папка Simple Smile

Не сменям памперси нощно време,а и дневно вече започнах да попрескачам,ако не е акала разбира се Simple Smile

Ние също се отвиваме,ама не търпим и спалния човал  Mr. Green засега ще ставам профилактично да я завивам нощем,аз и без това ставам да завивам батко и,та не ми пречи Simple Smile

Аз да се похваля моята мома се върти вече Simple Smile И и е супер забавно Simple Smile Усмивки и емоции не пести,много е спокойна и забавна Simple Smile  Hug

# 463
  • София
Мишана,викаш вече и бременни от нашите да има за 2011 а Simple Smile и аз няма да съм пу-пу на мен ми стига ма тея с едно,2 да му мислят Crazy
Моите бебки рядко ги слагам в чувал защото много не спят така Sick hahaha
В нас е топличко и да се отвият не се притеснявам то и по принцип почти само така спят!

# 464
tzzzvety смяташ ли че не е добре така дълго да спи.Кажете мами които имате опит с дечица  Blush Нормално ли е като заспи към 9 и 30 да се буди около 7 сутринта(понякога към 5 но по рядко)Пробужда се нощем-дъвче си ръкавичките в полупросъница и си продължава съня

Е защо пък да не е добре да спи.Какво по-хубаво от съня има?Моето бебе,вече цял месец става сутрин след 7,при положение,че вечер в 8 вече е в леглото.не съм усетила да ми е намаляла кърмата или нещо подобно,така че не се притеснявай,а се радвай,че бебока спинка.Сънят е здраве. Peace

Общи условия

Активация на акаунт