Отговори
# 345
marvina ,Честит имен ден. Ама знаеш как да зарадваш кърмещите и  недоспалите мами - тортаааа. Бъди жива , здрава, къснетлийка и много усмихната! Hug

# 346
Честит имен ден, Марвина! Да си носиш името със здраве и да ти донесе много щастие късмет! И на всички други имащи имен ден!
Честити месечинки на прекрасните ни бебчета! Да са здравички и много да ни радват!

Моя беб много послушен днес. Цял ден спинка милото. А сутринта така ми "говореше", все едно иска нещо да ми каже Heart Eyes

# 347
Честита нова година, нека ви донесе много здраве, успехи и послушни бебета  Heart Eyes
Честит имен ден на всички именници   bouquet

# 348
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!! Нека тя донесе на всички ни много здраве, късмет и само положителни емоции с нашите съкровища !!!

За яслите аз вече подадох документи . Още октомври месец когато се роди Стела. Нашият тати отиде и попълни молба в яслата за 2012 г. и директорката му казала че пролетта на 2012 да отидем пак да потвърдим и да проверим дали ще ни огрее. И от друга приятелка която работи в ясла знам /поне за Пловдив / че имат доста молби за 2012г,просто ужас ,такава е нашата държавица ooooh!.

# 349
  • София
...... За яслите аз вече подадох документи . ..... просто ужас ,такава е нашата държавица ooooh!.

smile3511 smile3515 Banghead censored censored censored

Ще се разходя тогава и аз тази седмица до детската, в която беше баткото, за да видя как стоят нещата... Има детска и тук пред блока, но трябва да проуча каква е (тук сме на квартира и не съм запозната с тази детска) ... Абе ще се опитам да отида тук в тази с/у нас (да Окръжна), в детската на баткото (в Мусагеница) и в друга, която е пък до училището на баткото (125то), пък дано ни огрее някоя след 2 години  #Crazy
ако някой вече е проучил нещата - споделяйте опит, че направо страх ме хваща  ooooh!

# 350
Честита Нова година!   bigdance2

# 351
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз за детската сега февруари ще подавам молба. Даже като водя Йована ще ги попитам там от първа ръка до кога точно е срока. Мила ще трябва на 10 месеца да я дам на ясло, уви. Не ми се иска и ще видим всъщност. Ако мъжо се прибере и потръгне добре с работата може и да си остана още някой месец с нея в къщи, поне докато проходи .

Йована ми е болна, цял ден с температура и кашлица. Чудесно посрещаме годината  Tired. Чакам в момента да падне и да си легна, незнам как ще заспя. От едногодишнане ми е боледувала и така да се каже, нямам много тренинг и съм се ошашкала  Confused

# 352
Ех,Бобче да можехме да ти помогнем поне малко!!!
Дано скоро си дойде мъжа ти!!!

# 353
  • София
Честита нова година! Много здраве и късмет!

Иван проспа новогодишните гърмежи, но баткото така се превъзбуди та чак в 2 заспа.

За чистите ясли в София знам че е хубаво в началото на годината да се подадат документи и класирането излиза юни месец за тръгване от септември.
За яслените групи към ОДЗ се кандидатства през сайта на Общината и класирането ще е април месец някъде.
Имайте предвид че запишете ли се и започнете да плащате такса ви се спира майчинството и ще трябва да се върнете на работа иначе се връщат пари на НОИ  с лихви, тук във форума имаше и тема за майки пазещи си места в яслите и наложило им се да връщат и майчинство.

# 354
Честита месечинка на Илианка на фата моргана.  bouquet

А за детски и яслите-нямам думи! Close

# 355
  • София
Набързо да ви пожелая много весела и късметлийска нова година, без болести най-вече  Hug

Майчето иначе чук-чук на дърво, не се събуди от гърмежите, спинка си момичето. Станала е толкова сладка, толкова много бърбори и се хили, и една  кротичка, миличка, бузана сладка  Heart Eyes

# 356
Честита месечинка на днешните бебчовци! МНого да спинкат и много да папкат, да са засмени и доволни!
Ние изпратихме нашия тати на лов тази сутрин и сега сме двамката с Гогито. Той ми спи на коленете в момента. Примирила съм се със ситуацията вече - щом това е начинът да спи повече от 10 мин. - добре. Работата ще стои и ще чака, да не е заек я. Mr. Green
Не сме мног остреснати от пукотевицата на Нова Година, но беше нервен малкия, сега пък явно е във фаза на сйкок в растежа= тази нощ яде в 1,3,5... Crazy
bob4enka, дано Йована бързо да се пребори с температурата. ДАно да имаш възможност да си погледаш Мила повечко, 10 месеца е много малко , беее. З отсега го мисля как на две години ще трябва да се разделяме...

# 357
При нас е няма и 4 месеца майчинството, направо не ми се мисли, че 21 февруари се връщам на работа. Cry
И при нас е много зле с яслите, кандидатствахме няколко месеца преди малкия да се роди и още нямаме отговор.

# 358
При нас е няма и 4 месеца майчинството, направо не ми се мисли, че 21 февруари се връщам на работа. Cry
И при нас е много зле с яслите, кандидатствахме няколко месеца преди малкия да се роди и още нямаме отговор.

ооо, много гадно! Е, може ли толкова малко... Децата имат нужда от МАМА! А ако не получиш отг. или получиш отказ какви са вариантите? (изви ни ме, но ми е любопитно Blush )

# 359
Естествено, че има нужда от мама, но няма как някой трябва да плаща сметките.
Като се върна на работа за няколко месеца ще дойдат нашите, за да не го давам съвсем мъничък. А ако не стане от юни както сме кандидатствали ще мислим отново, може да наемем жена да го гледа Confused

Общи условия

Активация на акаунт