Новите ви книги - 7

• 46 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
След Сянката на вятъра не се сдържах и поръчах:

И аз днес си я взех, дано да ми хареса поне толкова колкото и "Сянката на вятъра". Исках да видя и "Образцов дом" на Ваня Щерева, но беше изчерпан. Така изборът ми се сведе само до Сафон.

Аз пък при последното ми пазаруване си купих "Сянката на вятъра", но още не съм я почнала. На мен също много ми препоръчаха поредицата и предвкусвам удоволствието от четенето.  Сега съм на "Червената кралица" от Филипа Грегъри, друга любима авторка, но не успявам много да и се насладя, защото заспивам с дребния в последно време.

# 601
Днес се сдобих със следната книжка  Flutter:

# 602
  • Belgium
verano azul дай после отзиви за книжката моля те  Laughing

# 603
Лу, обещавам да пиша, но в момента чета "Над бездната" от Ан Ривърс Сидънс и да си призная изпитвам истинско удоволствие.  Heart Eyes Много ми допада стила й и богатия й език. Има пасажи, които препрочитам, за да изживея отново насладата.

# 604

Лу, обещавам да пиша, но в момента чета "Над бездната" от Ан Ривърс Сидънс и да си призная изпитвам истинско удоволствие.  Heart Eyes Много ми допада стила й и богатия й език. Има пасажи, които препрочитам, за да изживея отново насладата.
И на мен "Над бездната" много ми хареса.
A "Змийско кълбо" е от недочетените ми книги. Бях доста млада, когато се опитвах да я чета и не успях. Оттогава го заобикалям Мориак, но може и да не съм права. Книгата и авторът понякога трябва да ги срещнем в подходящия житейски момент, за да ги харесаме.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:34 от Анонимен

# 605
Днес си взех " На юг от границата , на запад от слънцето " на Харуки Маруками и малко почетох в автобуса докато си идвам . Някой чел ли е , интересна ли ви се стори ?  Това ми е първата книга от този автор и не съм запозната с творчеството му.

# 606
Днес си взех " На юг от границата , на запад от слънцето " на Харуки Маруками и малко почетох в автобуса докато си идвам . Някой чел ли е , интересна ли ви се стори ?  Това ми е първата книга от този автор и не съм запозната с творчеството му.

Това е единствената негова книга, която съм прочела, но не защото не ми хареса, напротив - хареса ми. Странна е, но ми допадна... После ще кажеш и ти  Hug

# 607
Днес прочетох . Истинско откровение е за мен, за толкова неща не съм подозирала. Препоръчвам.

# 608
  • София
Днес се сдобих със следната книжка  Flutter:

Това явно е поредно издание, защото аз съм я чела преди много години (да не кажа повече от 20).
На мен лично много ми хареса, и до днес си я спомням

# 609
  • Варна/Лондон

И с двамата автора ще се ''запознавам'' за пръв път. Simple Smile

# 610
  • Belgium

Това е една от малкото книги на Мураками, която ми хареса. Не съм му почитател като цяло  Laughing

# 611

Това е една от малкото книги на Мураками, която ми хареса. Не съм му почитател като цяло  Laughing
Снощи четох до 50 стр. и ми харесва, увлекателна и лесна за четене  Simple Smile За другите му книги четох , че май имали фентъзи характер а аз фентъзи не чета така че може и тази книга да е единственият ми допир до този автор .

# 612
  • Пловдив
За рожденния си ден получих тази:

Силно се надявам да ми хареса! Отзиви за нея има ли някой?

# 613
  • Талант на 2012,2013 г.
Ето тази:

# 614
Към Джеронимо: Много ми е интересно какъв ще бъде коментарът ти за "Името ми е червен". Аз си я купих преди няколко години от Панаира на книгата и още не съм я дочела...  Правих няколко опита, понеже не обичам да оставям недовършени нещата, още повече книгите, но останаха 50-тина старинчки! Като цяло Орхан Памук ми е "нечетивен", знам ли, може би не съм готова за него. След някои и друга годинка пак ще пробвам.  newsm78 Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт