ВТОРИ клас съм вече аз! - 5

• 41 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia

Изреченията са кратки, думите често се повтарят, илюстрациите са весели и детето е гордо, че е прочело само цяла книга.

Ее и тази книжка, която днес прочете Марти е нещо подобно. Даже прочете и втората.  Всичко и било ясно, нямала даже непознати думи Mr. Green
Анда благодаря за линка.

# 676
стройна

/алергизираща Joy/

Това второто със сигурност е като за нас,добре че скоро не сме имали прояви,защото не знам колко години пи зиртек,ама поне имаше ефект...Благодаря!  Hug -и стройна ще свърши работа.

Анде,какво става с математическата книжка?Кога да я очакваме?Оги от вчера чете Пътешествие из Карликания и Ал Джебр от Льовшин-мислех,че е малък,но не мога да го откъсна от нея...Тя си е наша,от мое време-ако проявявате интерес и не може да я откриете в библиотеката може да ви я пратим на гастрол по ивиче у вас  Joy  Joy  Joy

Светле, печатаме - в понеделник подавам и корицата, до края на седмицата трябва да я имаме. Eто тук, струва ми се, трябва да можете да видите корицата:
http://www.facebook.com/album.php?aid=38765&l=6a22211867& … d=154790654546123

Както и новия тираж на картите.

Льовшин искам, да - имаш ли как да го сканираш?

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 09:21 от Анда

# 677
  • най-шареното място
Страхотни книжки!
И ние четем вече цяла година за трите мечета. Започнахме преди да са подхванали английския в училище /учат го от втори клас/. Книжката е страхотна, ще се пробвам да я снимам или намеря. Изданието е различно от това на предната страница и е вълшебно.

# 678
  • у дома
Анде,мерси -ще засиля Ивиче да ме има в предвид за вашата книжка  Embarassed
Иначе по принцип имаме даже две книжки на Льовшин,ама тази за Карликания да ти кажа е доста големичка  Joy - не ми е проблем да сканирам,но чак лятото,и сега мога де,но не обещавам...А иначе може да ви ги пратим по Ива и после пак така ще ни ги върнете...Имаме и Геометрия за малчуганите(тя е от друг автор),интересна е,но е за по-малки,на Оги съм я чела около 5годишна възраст,сега я чета на дребния...а на Льовшин са уникални просто,аз ги помня от моето детство  Blush - тази седмица сме грипна,та може и поне първата част да сканирам.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 13:11 от svetlaem

# 679
Анде,добре че пусна този линк,да изгледам предаванията,в които сте участвали с Ането!Благодаря,прекарах си много приятно!Много ви харесвам!

# 680
  • у дома
Анде,добре че пусна този линк,да изгледам предаванията,в които сте участвали с Ането!Благодаря,прекарах си много приятно!Много ви харесвам!
Да-то Ането и днес ще участва в Малкото голямо четене-ама не помня от колко часа...
Всъщност след справка в програмата открих-в 19ч по БНТ.

# 681
Тези книжки по английски наистина са много интересни, ще ги потърсим и ние, защото нещо този английски в училище, хич не го заинтригува  Thinking

# 682
  • у дома
Ането беше чудесна   bouquet   bouquet   bouquet ! Аз пък искам да си доразкаже приказката,където я прекъснаха  #2gunfire
Пожелавам й успех утре на състезанието по английски,а и на всички други наборчета,които ще се явяват  Hug  Hug  Hug -аз така и не разбрах има ли други  newsm78 ,да дадете жокер имало ли е непознати и трудни  неща  Embarassed

# 683
  • Варна
Да, наистина Ането беше чудесна, толкова естествена пред камерите. Браво!!!   bouquet.
И аз пожелавам успех утре на всички състезаващи се деца. Моята щерка и тя ще е състезател Simple Smile.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 13:37 от Snezha

# 684
Не е точно такъв в книжката.
Всъщност смисълът и в двете приказки е запазен.
Ето ги всики книжки от тази поредица:  http://www.us.oup.com/us/catalog/general/series/ClassicTales/?vi … =usa&view=usa

В Британика не учат ли по тях?
Питам защото имаме няколко от тях и аз си мисля, че са от британиката на племеника ми докато учеше в Бг!

# 685
Беше голямо удоволствие да гледа човек Ането! Цялото ми семейство остана очаровано от детето! Да ви е жива и здрава, Анда! Hug
В нашето училище нищо не направиха, за да се включим към състезанията. Не се сетих да се организирам самостоятелно да го запиша да се яви в друго училище. Не знам дали е възможно де, но защо пък не. newsm78

# 686
  • Варна
В нашето училище нищо не направиха, за да се включим към състезанията. Не се сетих да се организирам самостоятелно да го запиша да се яви в друго училище. Не знам дали е възможно де, но защо пък не. newsm78

Да възможно е, ние така се организираме от класа и състезанието се провежда извън училище под ръководството на госпожа, която е координатор към СБНУ.

# 687
  • у дома
Беше голямо удоволствие да гледа човек Ането! Цялото ми семейство остана очаровано от детето! Да ви е жива и здрава, Анда! Hug

Да,възможно е и не цял клас,а само едно дете-аз записвах детенце на една приятелка към нашето училище,защото тяхното не ги провежда.

# 688
Здравейте, позагубих се пак.
Ще се върна да ви чета след малко.

Ех, защо не гледаме телевизия, пропуснали сме "Малкото голямо четене"..... Tired

# 689
  • у дома
Здравейте, позагубих се пак.
Ще се върна да ви чета след малко.

Ех, защо не гледаме телевизия, пропуснали сме "Малкото голямо четене"..... Tired
И ние не гледаме редовно телевизия,но поне четем форума  Heart Eyes - Анда  беше казала кога ще е...

Общи условия

Активация на акаунт