Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 114 912
  • 726
  •   1
Отговори
K A R A  S E V D A

С Ю Ж Е Т
Два отделни свята от двете страни на Босфора - толкова далечни и толкова близки едновременно.Какво ще стане, ако двама души от тези светове се влюбят?Кемал е едно от трите деца на семейство от средната класа. Учи последна година за минен инженер.За него мечтите са забранени и той не вярва в чудеса... особено в чудеса като любовта.Животът му се преобръща и той губи контрол, когато среща Нихан.Нихан е част от бляскавото общество, но е много далеч от ценностите на средата си.Любовта им изглежда невъзможна, но те успяват да преодолеят дистанцията и да я запазят...До деня, в който Кемал трябва да напусне Истанбул, за да работи в мина. Това е кръстопътят за тях, моментът на тежки решения.Кемал приема, че те принадлежат на различни светове, погребва мъката си и се мести в Зонгулдак.Той обаче не знае, че Нихан също има тайна, която трябва да скрие. Те се разделят и любовта им изглежда невъзможна.Скоро Нихан се омъжва за Емир, който е влюбен в нея от детството и макар бракът им да изглежда идеален, за нея няма по-голяма любов от Кемал.Инцидент в мината повежда живота на Кемал по нова пътека и той се връща в Истанбул, изправяйки се пред Нихан, Емир и всичко, което е загърбил. Вече му е невъзможно да избяга от миналото.Историята ни показва как всичко, което приемаме за даденост, може да се промени, как разликата в статуса може да бъде с две лица. Как любовта може да бъде наистина вечна...

Предишната тема

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 22:13 от selfie

# 1
  • Дубай
Селфиет а да съм първа в новото доме
 прекрасно оформена  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Хади и за добре свършената работа една почерпка от мен

Надявам се обичаш татлъ, ама да не е само това ти поднасям и нещо за пиене

Финала наистина бомбе, цяло лято има се чудим какво ще става на Есен

# 2
Ооо, Селфиет.... почетната  love001
Да се цвъкна в началото  tooth
За теб специално лафчето  Mr. Green - "Шах, мат и четири яки пики!" tooth
Изпуснах отлайна, съде бомбастичния финал ФанАх -смех, смех...  Mr. Green

# 3
Шерефе, Иве!   Drunk

Разходих се тъдява за инфо и то май 33 не било финала на сезона?  newsm78 Се пак браво на екипа! Щом залагат такива бомби сега как ли ще гърмим на финала?  Shocked #Crazy ooooh! Wink Joy

Китиджим, мерси за лафа!  Hug Този път направо ще си го сейвна да съм точна в цитатите.  Flutter И ти ли, джанъм, се смя на края?  Joy А бе голям т***к. Всички са под напрежение и гледат като н*****и пък язе си умрЕх от смЕх.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 22:29 от selfie

# 4
Супер е темата, браво Селфи Simple Smile

Гол запис, че не съм гледала серията, ама чакам бг-превода.. Имам много за учене на турския, а с руския не се харесваме  #Cussing out

# 5
И ти ли, джанъм, се смя на края?  Joy А бе голям т***к. Всички са под напрежение и гледат като н*****и пък язе си умрЕх от смЕх.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Смях се, обаче с уважение към репродуктивните възможности на комшиите  Joy Joy Joy. Много хамилета се струпаха на глава от народонаселението Mr. Green

# 6
Айде и аз да се запиша
Селфи благодаря за новата темичка bouquet
и една изненада

# 7
Финален ще бъде следващия 34-и, нали? До сватба може и да не се стигне. Но Нихан трябваше да го очаква това. За момента Емир я задържа при него.http://vbox7.com/playlist:2149493   с превод

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 07:45 от tigasa1

# 8
  • Варна
Гюнайдън,Джанъмчета,тъкмо идвах да постна трейлъра 😉

Вай вай,Кемчо кво направи  Sick

# 9
Това беше първото нещо, което видях, като отворих очите сутринта.. Егати и късмета, бе.. Откачам с тая сватба  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 10
  • Варна
В съседната тема пише, че Нихан ще умре, но ще си имат момченце .

# 11

Дано променят поне това, че явно за сега си се движат по сценария.....  Close Cry

# 12
  • Варна
Ако не друго,поне да си изживеят любовта,пфууу.

# 13
  Означава ли, че Неслихан приключва договор.

# 14
  • Дубай
  Означава ли, че Неслихан приключва договор.
Не Неслиханче си продължава, това за мен са фенски глупости  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт