Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 114 913
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
... най-голямата болка ще е за Кемал. smile3521.

Това хич не ми харесва  Sad Дано не  е Нихан. Може да е  някой от родителите му...

Може да е Тарък или Зезето  newsm78

Огромни благодарности за преведената серия,последните две за сезона ще са чок интересан Mr. Green

# 46
От както се изложих с "воссоединились", което било да се съберат отново, а не моят превод на едно друго нещо  Embarassed разчитам на по-запознатите с езика.  Hug Grinning

Селфиет Hug, по този повод...  tooth
Скрит текст:
Той този руски нали си го учехме почти задължително, та и като студенти имахме, не помня изпит ли беше, зачьот ли, но си го учехме. Даскалицата ни беше една много красива и млада рускиня, колегите от рупата се бъзикаха с нея, а тя само се червеше  tooth. Та на едно упражнение реши да се прави на строга и да ни изпитва. Вдига една колежка и започва яко да я изпитва - то времена, то думи и т.н. Всички останали подсказват, колежката се хили... и даскалицата казва "Галина, а Вьi кокетничите, ето несериозно!". На което мацката отговаря на "чист" руски - "Ама перед кем, моля Ви се!" Joy Joy Joy Joy Joy

# 47
А бе може и да не съм знаела какво е  "воссоединились", но знам много добре едни други изрази дето са за *******.  tooth Впрочем и доста турски такива.  Embarassed Joy Joy Joy

Шимди сериозно.  Crossing Arms И по темата.  Wink Как мислите дали 34 ще почне с един хубав търкал между Кемо и Емо? Предвид настъпилите разкрития за близките отношения с кардешимката Зезе.  smile3508 Погледът на Кемо на края беше на бой.

# 48
[video][/video]Актрисата, дето играеше американката, която Тарък застреля, сега е в епизодична роля в "Гордиев възел" и пак чужденка англоговоряща. [video]<iframe src="https://vk.com/video_ext.php?oid=-113691288&id=456239278& … =50060df7644e37fd" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>[/video]

# 49
... най-голямата болка ще е за Кемал. smile3521.

Това хич не ми харесва  Sad Дано не  е Нихан. Може да е  някой от родителите му...

Може да е Тарък или Зезето  newsm78

Огромни благодарности за преведената серия,последните две за сезона ще са чок интересан Mr. Green

Може и цялото му семейство да убият, защото ако убият Тарък или Зезе, то за майката и бащата също ще е голяма болка. Пък то пише, че за Кемо ще е най-голямата болка  newsm78

# 50
Привет и от мен на Новата къща на Севдичките
Аз пък искам Зизи и Емир да се вземат , да си имат бебче и да бъдат щастливи и те.....

# 51
Аз пък искам Зизи и Емир да се вземат , да си имат бебче и да бъдат щастливи и те.....

Тцъ!  Naughty Не става.  Confused Като ще е кара да е кара за всички.  Crossing Arms Wink Laughing Пък и кой ли в това дизи е щастлив, че да са щастливи и те?  Wink Кара севда за 'сички!  newsm43 newsm52

# 52

А, бе то хубаво всички да са щастливи, ама кой ще лежи в затвора вместо тях ?!? Има много престъпления и трябва да се накажат извършителите  #2gunfire

# 53
Олеле! Тия двамата ако се вземат.... горкия Емко tooth. Зиза ще му стопи лагерите Mr. Green

# 54
.... горкия Емко tooth. Зиза ще му стопи лагерите Mr. Green

Нали?! Няма пълно щастие.  Sad Садедже кара!  Crossing Arms

# 55
За миг си ги представих tooth. Емо ще цупи джучки, Зиза ще дъвче устни, ще мята белтъци и от време на време "уфф... алла-алла... джанъм" - за разкош Mr. Green Mr. Green

# 56
 no Не!  Confused На тия двамата няма да им се получи - и заживели щастливо... Емо ще умре от скука със Зезе.  Whistling Тя хич не му се опъва и той ще се отегчи хемен.  Confused

# 57
Резюме 34 епизод
Асу разкрива сериозна тайна, за да се спаси от Емко, но ще има тежки последствия. Нихан взима решение заради живота на любим човек. Кемо не може да предотврати срещата си лице в лице с Емко и Нихан. Тук най-много ще пострада Нихан. Гневът на Кемал не минава, макар Асу да се старае (да му помогне). Зейнеп ще премине през голямо изпитание пред Кемал. От друга страна разплатата на Нихан с Емир довежда до Озан. Загубеният баланс помага на Емир да си реши проблемите и да измисли нов план, дори ще преговаря с Асу. Озан с помощта на Зейнепче прави голяма грешка в живота си.

Между Кемо и Нихан има дупка, защото тя се е върнала при Емко. При последните събития се появява пропаст между тях. Дошло е време да изхвърли Нихан от живота си. Кемал, без да знае за борбата, която Асу има в живота си, решава да свърже бъдещето си с нея. Тази новина ще нарани много Нихан.
Когато двама тъжни души (Кемо и Нихан) се срещнат, въпреки любовта, те ще бъдат далече един от друг. Емир е длъжен да направи последен опит в нощта на годежа на Кемо, за да постави точка в големия си план. Асу в най-щастливия си ден усеща сянката на Емир. А Кемал се среща с Нихан преди годежа. Те си мислят, че ще се разделят, но съдбата никога няма да прекъсне връзката им.
Годежът на Кемал и Асу прави друг възел в несподелената любов на Нихан, но виелицата, която възвестява урагана отдавна започна!

# 58
ioivanoff,  Hug (ако искаш дай никнейма на бг лютфен) мерси за озета!  bouquet Малко засукано са го написали.  Confused За да не стане пак ама що го нямаше еди какво си.  Wink tooth

А трей 2 нереде?

# 59

Общи условия

Активация на акаунт