Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 115 045
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Ози ще иска тест за бащинство.  Rolling Eyes Хади бакалъм това ли ще им е голямата грешка със Зезе?!  Laughing

# 61
# 62
ioivanoff,  Hug публикувай снимките в един пост защото поредни постове на един потребител са против правилата на форума. Всъщност вече си ги публикувала, но да знаеш, че ако някой те докладва ще те изтрият.  Confused

# 63
ioivanoff,  Hug публикувай снимките в един пост защото поредни постове на един потребител са против правилата на форума. Всъщност вече си ги публикувала, но да знаеш, че ако някой те докладва ще те изтрият.  Confused
Не знаех благодаря,вече ще ги публикувам в един.

# 64

Кемо пита Зезе дали е имала отношения с Емо и тя вика НЕ?!  Rolling Eyes Joy Зезе е яка! До стената е опряна и пак не признава.  Peace

# 65
Зезе май ще си отрича до края  newsm78
А Озан ,какво и каза на Зезе?

# 66
  • Варна
Че ще направят тест за бащиство Mr. Green

# 67
И Озан се осъмни и това май ще е "най-голямата му грешка'' да прави тест за бащинство или поне от резюмето беше описано така,но Зезето е лисица пак ще се измъкне Mr. Green

# 68
  • Варна
Ще поживеем,ще видим,може пък това да е част от лавината,която ще последва Mr. Green

http://vbox7.com/play:0f354d96ec

С БГ превод  Peace

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 19:21 от esstela

# 69
Резюме 34 епизод
 Емир е длъжен да направи последен опит в нощта на годежа на Кемо, за да постави точка в големия си план.

Емко ли ще поръча палежа на дома на Кемо ? Така да отдалечи съвсем Кемо и Нихан, за да не могат да се срещат ежедневно  newsm78

# 70

Селфиет, ти хубаво се самоцитираш, обаче аз се самопитам... ама това Ниханче к,во иска, да му се не види ooooh! - няма да напусна Емир, ама ти си ме обичай и не се жени...
Скрит текст:
ми то на Кемо мазоли и по двете ръце му излязоха Mr. Green Peace Peace

# 71
... ама това Ниханче к,во иска, да му се не види ooooh! - няма да напусна Емир, ама ти си ме обичай и не се жени...
Скрит текст:
ми то на Кемо мазоли и по двете ръце му излязоха Mr. Green Peace Peace

Как кво иска Нихи, Китиджим?  Hug ЕВстествено, че няма да си дава Кемо.  Crossing Arms От къде на къде ще се жени за друга и то поредната издъка Козджоулува?  Mr. Green Е, тя още не знае това, но Кемо си е нейн и точка.  Crossing Arms Тя за кво се жертва да е с говедото Емо? М? Да е жив Кемо и да се джавкат де се срещнат, крещят на кладенците и реват за кара севдата си.  Wink А бе дизи да става.  Laughing То уж драма искат да го изкарат, а на моменти става голем смех.  newsm43
А относно онова в спойлера меракетме.  Peace Калявало характера разправят.  Blush Wink Grinning

# 72
# 73
# 74
еее да не ни зарадват слу4аино с някоя целувка като за финал на сеозна - няма да повярвам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт