Fatmagül'ün Suçu Ne ?(Каква е вината на Фатмагюл ?) ~ 3

• 43 653
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
emely,
Когато гледам филма - повторенията - се смея с глас на играта и. Няма да забравя танца и нова година.
Как размахваше коси - направо е за награда тая жена.

# 166
Нищо чудно да я номинират за най-добра актриса във второстепенна роля Peace

# 167
  • Пловдив

И какво ли ще се случи.

# 168
Сигурно така ще свърши серията и хоп в този момент/в по-следващата серия/ ще се появи Асу и ще му каже,че много иска да се разходят навън Mr. Green

# 169
  • Пловдив
Вторият трейлър завършва как Фатмагюл вижда Мустафа през ключалката на вратата.

# 170
emely, благодаря за интервюто, много интересно, не знаех, че Есра не е била преди актриса.
На мен Мукадес не ми изглежда като напълно отрицателен персонаж, на моменти е доста комична.

Фатмагюл вижда през ключалката Мустафа, какво ли ще си помисли и дали ще му отвори. newsm78

# 171
  • Пловдив
Да - какво ще стане. Сигурно emely ще познае. Фатмагюл го вижда, Мустафа - не.
Ама Асу трябва да измисли тлъста лъжа - какво прави Мустафа пред вратата и.

# 172
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=UydLboEAt3c

Трейлър (2) - 16 епизод

Фатмагюл: - Да, изпитвам голяма омраза към всички. Но вие носите разкаяние и съвест. Сега, кажи ми, чие бреме е по-тежко?
Рахми:  - Фатмагюл избяга заради теб.
Мукаддес: Той не каза  моята сестра е уличница , а срамежливо ме обвини.
Керим: Ако кажеш още една дума, ще те убия!
Керим: Какво, какво? Какво по дяволите искаш? Защо ми звъниш?
Мюнир: ако момичето се изпусне и разкаже истината?Какво ще стане тогава?
Асу: защо се разделихте с годеника ти?
Фатмагюл: заради хората.
Мелтем: : Фатмагюл е избягала.
Асу: така, те ли те накараха да се омъжиш за Керим?
Фатмагюл:те ме принудиха да се омъжа за него.
Мюнир:Фатмагюл е като бомба за всички нас сега.
Селим: Ти луд ли си? Ти ни хвърляш всички нас в огъня!Какво, ако се напиеш , ще му разкажеш всичко?
Ердоан: ние разбихме живота на момичето. Ние сме чудовища.
Aсу – какво сега за твоя бивш годеник? Може би ще му позвъниш и ще му кажеш всичко това?

# 173
  • Пловдив
Шеф - благодаря. Гледа ли филма за Сюлейман - ох, не стига времето за всички филми - но тоя също обещава да е хубав.
Утре вечер - нашия - интересен ще е.

# 174
  • София
марианче, жалко че има само 7 дни в седмицата- за какво по напред. Днес изпуснах един нов сериал, утре - още един. А за Фатмагюл - става страашно ( казва шеди от другия форум Grinning). Великолепния Сюлейман няма да пропусна, а така също и Пленителката ( и още няколко още Hug)

# 175
  • Пловдив
Наистина 7 дни нестигат. То ходим на работа, имаме къщи и задължения. Трябва с по един лаптоп на вратовете и пак няма да сколасаме. До където можем. Ще споделяме.

# 176
  • Пловдив

Добро утро - днес е четвъртък - филма.

# 177
Честит празник на всички, празнуващи Йорданов ден! Много здраве, щастие и весело настроение на именниците и всички съфорумки!

# 178
ЗДравейте,момичета Grinning
Интересно наистина какво ще измисли Асу пред Фатмагюл и как ще обясни появата на Мустафа в нейния дом.Той пък чак с цветя идва при Асу.Дали Мустафа ще има чувства към Асу?А тя?
Много любовни триъгълници се очертават Laughing

# 179
Доколкото съм разбрала, Мустафа знае, че Асу е проститука, но това не му пречи да й носи цветя и да я уважава като порядъчно момиче, а Фатмагюл без вина излезе пред него виновна, че е била с други мъже и то насила. Дано Фатмето да разбере, че той не я е обичал достатъчно за да забрави за стореното й, като го види как е увлечен по Асу и как игнорира "професията" й.

Общи условия

Активация на акаунт