След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 156(15)

• 33 650
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • В центъра на България
Mydream , и на мен ми се искаше да има нова серия.
Fresh13, много хубави колажи. Благодаря.
   bouquet

# 436
  • В центъра на България

Zeynepm  Hug Hug Hug

# 437
Фреш,Колажа с Бегюзар е красив,но милата е тъжна,
защото е сама.Сега ще цопна Али и тя ще се развесели.
Е и вие ще се посмеете на моя колаж.
Гледате ли нашето момченце-вестник чете вече,а тати  го чака да му мие дупенцето.

.

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 21:20 от nadejda2639

# 438
# 439
Наде , Фреш, Бабчи - МЕРСИ за КРАСОТАТА ,която ни дарявате !!! newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 440
  • София
НАДЕ, Ч Н Г  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

smile3501  love001 Joy Joy Joy

# 441
Наде,Светле,Бабчи,прекрасни сте,момичета! Hug Hug Hug Hug Hug

# 442

Преди малко видях по Show TV най-новата реклама на ВВ. Малко хаотична ми се стори този път, защото са навързали набързо доста неща. Малкото момченце, което знаем от снимките явно е първият син на Сюлейман. В рекламата тича към Халит с думите "Тате", Халит го вдига във въздуха, казвайки: "Синко!" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 443
НАДЕ..ЗА ПОСТ 437 Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm62 newsm62

# 444

Гледате ли нашето момченце-вестник чете вече,а тати  го чака да му мие дупенцето.[/b]
            .
Наде,думи нямам! Laughing Hug Hug
Не знам дали вестник чете вече,но може би прави първи стъпчици сам !!! Heart Eyes Hug Hug

# 445

Преди малко видях по Show TV най-новата реклама на ВВ. Малко хаотична ми се стори този път, защото са навързали набързо доста неща. Малкото момченце, което знаем от снимките явно е първият син на Сюлейман. В рекламата тича към Халит с думите "Тате", Халит го вдига във въздуха, казвайки: "Синко!" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Варна  Hug Hug Hug
Дали това е вече реклама на първа серия?
Досега се появиха няколко различни фрагмана ..
А може би всички те са обвързани с началото на сериала.

# 446
wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey
 Hug HugДОБРА ВЕЧЕР И ТО КАКВА, МИЛИ МОМИЧЕТА! Hug Hug

ДА НИ Е ЧЕСТИТА  НОВАТА 2011ГОДИНА!

ДА СМЕ ЗДРАВИ, ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ, ДА СМЕ ВЕЧНО МЛАДИ ВЪВ ДУШИТЕ, ДА СМЕ ОБГРАДЕНИ С ЛЮБИМИ ХОРА, БЛАГОДЕНСТВИЕТО ОКОЛО НАС ДА ПРЕЛИВА!

love001 txtloves  love001 txtloves  love001 txtloves love001 txtloves  love001
И понеже в моя дом купона продължава да тече : да Ви почерпя! Големият ми син днес е именник! Да ми е здрав и много щастлив! Peace Peace Peace Praynig Praynig Praynig
Желая много здраве и радост и на всички, които днес празнуват! Да Ви помага името Васил, Василка, Василена, Васка!
Hug Hug Hug Hug Hug

# 447
# 448
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ

# 449
GONI...ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СИНА ТИ .ДА Е ЗДРАВ,ЩАСТЛИВ ,КЪСМЕТА И УСПЕХА ДА ГО СЪПЪТСТВАТ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ!!

Общи условия

Активация на акаунт